Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamelis [Dedyk] [Easy/PvP]

KamelisPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest ze stroną, chciałem konto założyć.

Mi juz dziala, fakt musialem zresetowac liveboxa ale dziala, z proxy cos musialo byc.

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się teraz zaczynac grę? Ile mniej wiecej jest graczy?

Oplaca sie, czat wolaj caly czas zaspamiony spoty pelne. Caly czas widac nowe postacie 100 lvl a 100 lvl wbic to max pol godziny

Opublikowano

Oplaca sie, czat wolaj caly czas zaspamiony spoty pelne. Caly czas widac nowe postacie 100 lvl a 100 lvl wbic to max pol godziny

tak tylko ze te 100 lvl to sa boty do dropu diaxow a na spoty nie wejdziesz bo zaraz jakis buc wchodzi 250 lvl i pisze "won zajete" czat zaspamiony z 2 powodow ze ktos kupi sm albo kupi diax

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

tak tylko ze te 100 lvl to sa boty do dropu diaxow a na spoty nie wejdziesz bo zaraz jakis buc wchodzi 250 lvl i pisze "won zajete" czat zaspamiony z 2 powodow ze ktos kupi sm albo kupi diax

Bo to jest najdrozsze w grze, przeciez diaxy dropia z kazdego moba sm z kazdego bossa chyba albo z bossow od 100 lvl

Opublikowano

Opłaca się teraz zaczynac grę? Ile mniej wiecej jest graczy?

Okolo 800-1k

100 graczy 

Snisz okolo 800-1k swoje hejty zachowaj dla siebie

Uczeń
Opublikowano

Server bardzo mi się podoba tylko dziwi mnie zachowanie waszej administracji forum

przykładowy ss z forum

Dziwi mnie, że moderator hejtuje server na którym gra, jest członkiem teamu. Powiem szczerze jeszcze się z takim debi**m nie spotkałem co pisze, żeby nie grać na serverze na którym jest moderatorem.

Co do administracji gry nie mam żadnych zarzutów są aktywni w grze, ts, na forum również ich widuję chociaż nie mam konta na forum czytam sobie wypociny/histerie innych graczy  

Serio ogarnijcie administracje forum bo to jest ku*wa śmieszne, że członek teamu nakłania do tego, aby nie grać na tym serverze :D

A potem dziwienie się, że graczy ubywa, a to dzięki waszej wspaniałej administracji forum 

Opublikowano

Server bardzo mi się podoba tylko dziwi mnie zachowanie waszej administracji forum

przykładowy ss z forum

Dziwi mnie, że moderator hejtuje server na którym gra, jest członkiem teamu. Powiem szczerze jeszcze się z takim debi**m nie spotkałem co pisze, żeby nie grać na serverze na którym jest moderatorem.

Co do administracji gry nie mam żadnych zarzutów są aktywni w grze, ts, na forum również ich widuję chociaż nie mam konta na forum czytam sobie wypociny/histerie innych graczy  

Serio ogarnijcie administracje forum bo to jest ku*wa śmieszne, że członek teamu nakłania do tego, aby nie grać na tym serverze :D

A potem dziwienie się, że graczy ubywa, a to dzięki waszej wspaniałej administracji forum 

Zacznijmy od tego, że Administracja Forum nie ma niczego wspólnego z grą i NIE MUSI grać na tym serwerze.

Po drugie - wyjąłeś to z kontekstu.. więc nie pisz w liczbie mnogiej ze względu na jednego osobnika.

Po tych postach (wyżej) Administracja łaskawie się wzięła za robotę, ponieważ wcześniej olewała serwer. 

Każdy ma prawo do własnego zdania, a po co oszukiwać kogoś jak jest.. (a raczej było - 13.10.2015)

Na serwerze z tego co czytałam masa ludzi, więc jak najbardziej się opłaca zaczynać.

No i oczywiście Administracja Gry poniekąd zabrała się za robotę - ma wprowadzić aktualizację. 

Opublikowano

Czy serwer posiada itemy permamentne jak pelerynka czy dopalacze ??? 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Uczeń
Opublikowano

Zacznijmy od tego, że Administracja Forum nie ma niczego wspólnego z grą i NIE MUSI grać na tym serwerze.

Po drugie - wyjąłeś to z kontekstu.. więc nie pisz w liczbie mnogiej ze względu na jednego osobnika.

Po tych postach (wyżej) Administracja łaskawie się wzięła za robotę, ponieważ wcześniej olewała serwer. 

Każdy ma prawo do własnego zdania, a po co oszukiwać kogoś jak jest.. (a raczej było - 13.10.2015)

Na serwerze z tego co czytałam masa ludzi, więc jak najbardziej się opłaca zaczynać.

No i oczywiście Administracja Gry poniekąd zabrała się za robotę - ma wprowadzić aktualizację. 

Aha, a to już regulamin praktycznie każdego forum się nie liczy oraz prawa i obowiązki administracji? trochę to takie dla mnie dziwne, że ktoś kto jest w teamie jakiegoś tam servera działa na niekorzyść tegoż servera  xD  :D

Opublikowano

Ten serwer jeszcze troche i niestety padnie, coraz wiecej ludzi na forum pisze ze nic sie nie dzieje, admini maja wszystko w dupie.

Zreszta wystarczy wejsc w support czy propozycje i odrazu widac ze administracja serwera wgl nie odpisuje.

Opublikowano

Ten serwer jeszcze troche i niestety padnie, coraz wiecej ludzi na forum pisze ze nic sie nie dzieje, admini maja wszystko w dupie.

Zreszta wystarczy wejsc w support czy propozycje i odrazu widac ze administracja serwera wgl nie odpisuje.

Racja. Może i serwer tak szybko nie padnie ale na pewno się wyludni na życzenie administracji. Oni chyba myślą, że mimo braku zaangażowania będą utrzymywać stałą liczbę graczy.

Srij9JT.png

Opublikowano

Ile ludzi on?

Ludzi na życzenie administracji jest coraz mniej. Jeśli w porę sie nie obudzą może być nieciekawe.

Prócz podejścia teamu wielkim nieporozumieniem są mapy powyżej 100lv. Nie dość, że są one wyciągnięte z dungeonow, to na każdej mapie jest praktycznie zaledwie jeden spot do expa.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jeszcze dzisiaj będzie update :) czekaliśmy trooche czasu na pewne zlecenie jeśli chodzi o nasz serwer. Wreszcie się doczekaliśmy i wreszcie możemy zrobić obiecany update + event hallowen + raty + zuo + jakiegoś OXa sie strzeli  :D

Racja. Może i serwer tak szybko nie padnie ale na pewno się wyludni na życzenie administracji. Oni chyba myślą, że mimo braku zaangażowania będą utrzymywać stałą liczbę graczy.

Spokojnie spokojnie, liczba graczy prawie w ogóle się nie zmieniła od startu serwera :)

Ile ludzi on?

800-900

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...