Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamelis [Dedyk] [Easy/PvP]

KamelisPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dropią przez całą grę z mobów i metków.

To teraz kilka uwag odnośnie gry:

1.Diamentowe kamienie to leci strasznie słabo, biorąc pod uwagę ile tego potrzeba. Proponuje dodać drop do bossów.

2.Dung 250lv w peta a mamy server easy, ale patrząc na azraela to i tak syfiasty drop...

3.Drop z metków wgl nie ulega zmianie przez wszystkie mapy.

4.Proponuje dodać po jeszcze 1bossie na każdą mape są 2 a ludzi dosyć dużo.

5.Limit yang w eq 2kkk, czyli musze postawić 10shopów żeby wszystko sprzedać...

/edit

Jeszcze zapomniałem dodać możliwośc wymiany pereł u jakiegoś npc w stosunku x za 1wybraną perlę. Tutaj już sami ustalcie ile pereł na wymianę.

1. Diamentowe maja tak leciec. Jest to glowny ulepszacz, bardzo rzadki. 

2.Drop dzisiaj o 18 został poprawiony.

3.Drop poprawiony.

4.Weźniemy to pod uwage przy nastepnej aktualizacji.

5.Limit yang.. Poruszymy ten temat jeszcze, ale nie wiadomo, wolimy handel bryłkami taki jaki jest teraz. Ale jeszcze to przemyślimy.

6. Wymiana pereł? Nie da rady. Wtedy handel perłami nie będzie taki jaki powinien być. Poza tym już lepiej lecą perły.

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
5.Limit yang.. Poruszymy ten temat jeszcze, ale nie wiadomo, wolimy handel bryłkami taki jaki jest teraz. Ale jeszcze to przemyślimy.

Przez boty na yangi chociazby w v2 ceny sie zwieksza wiec ludzie beda jeszcze bardziej plakac o ten limit yang. musicie go zwiekszyc

Opublikowano

admin wprowadz ze lvl niema znaczenia do dropu z bosa na dungu bo to zenada ze na azraela niema co isc a kolejny dung w pt i daj aby sie dalo isc solo  na oba dungi  bo jebne zara 

Opublikowano

1. Diamentowe maja tak leciec. Jest to glowny ulepszacz, bardzo rzadki. 

2.Drop dzisiaj o 18 został poprawiony.

3.Drop poprawiony.

4.Weźniemy to pod uwage przy nastepnej aktualizacji.

6. Wymiana pereł? Nie da rady. Wtedy handel perłami nie będzie taki jaki powinien być. Poza tym już lepiej lecą perły.

1. moze byc glownym ale ja do 250lvl-a dropnalem 9 sztuk a bota do v2 nie bede robil 

2. nie wiem nie sprawdzalem i chyba nadal nie sprawdze szkoda mi kolejnych 1kkk na wejscie

3. nie zostal poprawiony nie klam  10metkow na 220 mapce   i drop identyczny taki jaki byl po 1 perle dropi i to nawet nie z kazdego rodzaju bez klamstw

4. bez roznycy i tak moge tylko bic te bossy na ostatniej mapce...

5. sorry nie mam botow aby mi dropily yangi a jedynie co moge zrobic to wystawic sklep za 1.9kkk co zreszta jest bezsensowne gdyz kolejny sklep moge wystawic tylko za 1kkk bo juz mnie blokuje te 900kk co nie moge zmienic na brylke... nieprzemyslane

6. mam 140 bialych   160 niebieskich   i  2 redki drop nie dospasowany  skoro na troszeczke wyzsze lvl-e trzeba tego bardzo duzo co wiecej diamenty nie dropia na250 juz z niczego 

podsumowywujac  to jeden z niewielu serwerow gdzie wbicie max lvl-a nic nie daje kompletnie a wrecz przeciwnie 

chyba narazie daruje sobie serwer do czasu az cos bo dla wyzszych lvl-i nie ma totalnie tutaj co robic...

ponawiam zapytania 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

mógłby mi ktoś podać ilość osób na serwerze? 

Aktualnie 800

admin wprowadz ze lvl niema znaczenia do dropu z bosa na dungu bo to zenada ze na azraela niema co isc a kolejny dung w pt i daj aby sie dalo isc solo  na oba dungi  bo jebne zara 

Wiem, przy następnej aktualizacji to poprawimy. Natomiast dungeony tak miały być. 1 solo, drugi w PT, ponieważ drop z niego jest 3x większy jak na azraelu. 

Opublikowano

Po jednym dniu grania mam dla administracji jedną radę - idźcie zagrać na prawdziwym serwerze i zobaczcie jak wygląda tam event zuo.

Nie dość, że ten event wyglądał jakby GM biegał po całej mapie i rzucał po 2/3 metkach/bossach tam gdzie widział grupkę ludzi.

Ponadto przemilczę fakt, jakie bossy zostały rzucone, tym bardziej, że c**j z nich leciało, a ubijać trzeba było w grupie po 3-5osób :)

GMy siedzą w m1 na /inv i myślą, że nikt ich nie widzi. Gówno robią, a v2 całe zajebane od botów.

Opublikowano

poprawcie drop na azraelu  od 200 nic nie dropi  z metkow nic oraz z bosa nic albo dajcie drop do 250  albo dajcie azraela  v2 od lvl 200 z cena 500kk i lepszym dropem 

Opublikowano

Po jednym dniu grania mam dla administracji jedną radę - idźcie zagrać na prawdziwym serwerze i zobaczcie jak wygląda tam event zuo.

Nie dość, że ten event wyglądał jakby GM biegał po całej mapie i rzucał po 2/3 metkach/bossach tam gdzie widział grupkę ludzi.

Ponadto przemilczę fakt, jakie bossy zostały rzucone, tym bardziej, że c**j z nich leciało, a ubijać trzeba było w grupie po 3-5osób :)

GMy siedzą w m1 na /inv i myślą, że nikt ich nie widzi. Gówno robią, a v2 całe zajebane od botów.

Heh. Jakoś mi się nie zdaje że nic nie robimy. Tyle botów już zostało zbanowane. Ciągle coś jest robione. Większość ludzi dziękowała za event i pisało że było super.

poprawcie drop na azraelu  od 200 nic nie dropi  z metkow nic oraz z bosa nic albo dajcie drop do 250  albo dajcie azraela  v2 od lvl 200 z cena 500kk i lepszym dropem 

Tak wiem, będzie to poprawione przy następnej aktualizacji.

Opublikowano

tak zje azraela od 200 niema z niego dropu ani z metkow nan im 

drop z metkow na all mapach ciagle taki sam z bosow ciagle to samo 

dodatkowo po osiagnieciu lvl 240 z metkow i bosa na mapie 220 niema prawie dropa naprawcie to bo chce sie konczyc gre

Opublikowano

1. moze byc glownym ale ja do 250lvl-a dropnalem 9 sztuk a bota do v2 nie bede robil 

2. nie wiem nie sprawdzalem i chyba nadal nie sprawdze szkoda mi kolejnych 1kkk na wejscie

3. nie zostal poprawiony nie klam  10metkow na 220 mapce   i drop identyczny taki jaki byl po 1 perle dropi i to nawet nie z kazdego rodzaju bez klamstw

4. bez roznycy i tak moge tylko bic te bossy na ostatniej mapce...

5. sorry nie mam botow aby mi dropily yangi a jedynie co moge zrobic to wystawic sklep za 1.9kkk co zreszta jest bezsensowne gdyz kolejny sklep moge wystawic tylko za 1kkk bo juz mnie blokuje te 900kk co nie moge zmienic na brylke... nieprzemyslane

6. mam 140 bialych   160 niebieskich   i  2 redki drop nie dospasowany  skoro na troszeczke wyzsze lvl-e trzeba tego bardzo duzo co wiecej diamenty nie dropia na250 juz z niczego 

podsumowywujac  to jeden z niewielu serwerow gdzie wbicie max lvl-a nic nie daje kompletnie a wrecz przeciwnie 

chyba narazie daruje sobie serwer do czasu az cos bo dla wyzszych lvl-i nie ma totalnie tutaj co robic...

ponawiam zapytania 

ponawiam zapytanie :) 

ja up tez narazie zamrozilem postac bo nie ma sensu lac metki na mapie 220 przez pol dnia na jeden itemek 

Opublikowano

tak zje azraela od 200 niema z niego dropu ani z metkow nan im 

drop z metkow na all mapach ciagle taki sam z bosow ciagle to samo 

dodatkowo po osiagnieciu lvl 240 z metkow i bosa na mapie 220 niema prawie dropa naprawcie to bo chce sie konczyc gre

Dzisiaj powinna nastąpić aktualizacja.

Opublikowano

Właśnie event był fajny, na początku zrzucili kilka bossów, sam ubiłem z 5, potem zaczęły się większe fale ze smokami i metkami z mapy 220 i 180, już przy 2 fali był faraony itp.

Bardzo pozytywny event.

Opublikowano

Właśnie event był fajny, na początku zrzucili kilka bossów, sam ubiłem z 5, potem zaczęły się większe fale ze smokami i metkami z mapy 220 i 180, już przy 2 fali był faraony itp.

Bardzo pozytywny event.

Czy jako osoba związana z team'em mógłbyś powiedzieć inaczej, niż wyrazić swój zachwyt powiedzmy sobie szczerze marnotą? Na evencie od 1lv- do 179lv zdecydowanie za mało metków, 85% osób bez eq, które by pozwoliło komuś ubić bossa. Większość sobie radziła z metkami ale ich oczywiście tyle co kot napłakał. Może na evencie na wyższy lv inaczej to wyglądało ale tutaj niestety była lipa straszna, osób 800 online a zuo przygotowane jak dla 300 osób. To pierwszy event także nie wszystko mogło wyjść idealnie, mam nadzieje że z każdym następnym razem będzie lepiej :) 

@Ci co twierdza że nie był to ubogi event, polecam iść na zuo na Invorii. 

Opublikowano

150 ninja z chmury bierze mnie na skilla na 250 lvlu w eq do pvp . Miło byłoby jakbyście coś z tym zrobili . Poza tym mental gówno robi na tym serverze i w ogóle nic nie jest dopasowane jeżeli chodzi o balans w pvp .

Opublikowano

150 ninja z chmury bierze mnie na skilla na 250 lvlu w eq do pvp . Miło byłoby jakbyście coś z tym zrobili . Poza tym mental gówno robi na tym serverze i w ogóle nic nie jest dopasowane jeżeli chodzi o balans w pvp .

niesttey na ta chwile na serwerze w pvp is wygrywa zobacz ze wszystko do pvp mozesz kupic w is :)  

ktos doladuje za 50zl i jedzie wszystkich gdyz o niektore ulepy na wyzszy lvl bardzo ciezko np diamentowe 

co wiecej podobno ostatni boss mialbyc bardzo ciezki a solo jade go strasznie a drop dziadowski nie ma skad dropnac tego diamentowego a ludzie niechetnie sprzedaja 

wiec na ta chwile zawiesilem gre na serwerze gdyz to nie ma sensu a ladowac 50zl aby sie z kims pobic nie zamierzam ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...