Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamelis [Dedyk] [Easy/PvP]

KamelisPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jako osoba związana z team'em mógłbyś powiedzieć inaczej, niż wyrazić swój zachwyt powiedzmy sobie szczerze marnotą? Na evencie od 1lv- do 179lv zdecydowanie za mało metków, 85% osób bez eq, które by pozwoliło komuś ubić bossa. Większość sobie radziła z metkami ale ich oczywiście tyle co kot napłakał. Może na evencie na wyższy lv inaczej to wyglądało ale tutaj niestety była lipa straszna, osób 800 online a zuo przygotowane jak dla 300 osób. To pierwszy event także nie wszystko mogło wyjść idealnie, mam nadzieje że z każdym następnym razem będzie lepiej :) 

@Ci co twierdza że nie był to ubogi event, polecam iść na zuo na Invorii. 

No Ty mówisz o 1-179, a ja mam 220 poziom, mówię o wrażeniach z przedziału swojego.

Nie wiem jak było gdzie indziej.

Po evencie dużo sobie ulepszyłem EQ na lajcie. Event był dobry, a to że zrobiłem forum nie ma nic do rzeczy.

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bedzie cos robione z mapa 100lv?

Mapa 100lv to się nadaje na dunga, zresztą takie było jej przeznaczenie a nie do expa xD 

Opublikowano

Przez mapę 100 nie gram odkąd wbiłem 100 lvl bo nie mam zamiaru denerwować się  z powodu ciągłego bicia o spota i wyzywania z innymi . Puki nie zmienią mapki 100 nie wchodzę  do gry 

Opublikowano
Update !

Dziś o godzinie 21:00 zostanie wprowadzony update. Co on wniesie na serwer?

- Normalny drop z Azraela

- Normalny drop z Bestii ( Dung 240 )

- Poprawiony drop na mapie 220 ( teraz zawsze będzie leciał drop z metinów i bossów )

- W miarę poprawiony drop yang na mapie 220.

- Dodane przedziały map ! ( czyt. więcej expowisk 100, 140, 180, 220 )

- Poprawiony drop ( Ogólnie )

- Zmieniony % ulepszeń o 5% !

- i inne poprawki.

Aby wszystko działało, trzeba użyć patchera.

Info ze strony.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

zobaczymy ile da ten update podobno juz byl poprawiany drop co bylo kpina bo sprawdzalem i drop byl taki sam a nawet mniejszy ze nie oplacalo sie wbijac tego maxa zaluje teraz bo na 220 mam drop z mapki 220 i 180 a na 250 tylko z 220 

mam nadzieje ze w koncu sie cos zmieni i bedzie mozna pograc normalnie a nie ten kto ma is ten wygrywa(alchemia+kd+9+ cala reszta z id :) )

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Jako, że Administracja jest taka zajebist** to uja to nie radzie wam wbijać na tego serwa, no chyba, że chcecie ­bana za nic załapać. Widać serwer pod IS. Tak jak inny wyżej napisali.

Numer zmieniałem to kasa na koncie została to w is dałem poszedlem na spota, jak to na takiej mapie bywa 20 luda obok ciebie każdy luruje i lauje co chwile, to że laga sekundowego złapałem to od razu bana za AFK ? u ujj Administracja taka ze znajomościami w sewerach, że nie potrafią sprawdzać gracza ? tylko od razu ban. Zdecydowanie nie polecam wam wbijania na tego serwa 

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Wchodząc do v2 moje oczy widzą: boty, boty i boty... Urozmaicenie jakiego mi było trzeba... :D Jak może trochę serwer ostygnie to wtedy wejdę, bo póki co to wszędzie albo spoty zajęte, albo boty dropią... :D

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Wchodząc do v2 moje oczy widzą: boty, boty i boty... Urozmaicenie jakiego mi było trzeba... :D Jak może trochę serwer ostygnie to wtedy wejdę, bo póki co to wszędzie albo spoty zajęte, albo boty dropią... :D

Ustaw sobie kilka botów w v2 ;d Akurat na start fajna sumka się uzbiera ^^

ps: Serwer całkiem przyjemny lecz te boty wrrr ciągle tylko ceny rosną a najlepiej i tak w v2 leci kasa ;d

IDcncno.png

Opublikowano

Jest mozliwosc doladowania przelewem? Chcialem to zrobic teraz lecz mam troche wypite i chyba nie widze tej opcji albo jestem slepy..

Opublikowano

i co wielka aktualizacja i nic prawie w dropie nie poprawila dalej to samo no moze tyci lepiej bo z azraela polecialo 1 item 

Dropi dropi. Jeden item? czemu wy mi tak mówicie. Ja po proszę ss'a jak wam jeden item z rękawicą poleci. Bo mi z rękawicą z Azraela leciało po 6 ulepszaczy.

@Edit.

http://screenshooter.net/102183182/hvvbsfq

Proszę. Bez rękawicy.

Na 250lv nie dropią diamenty biłem te moby ponad 40min i nic 0...

Dziwne.. 15 minut temu dostałem wiadomość, że teraz "z*********e" lecą. 30 minut i 3 diamenty. Czyli to co chciałem osiągnąć tym update. ( z rękawicą )

Jest mozliwosc doladowania przelewem? Chcialem to zrobic teraz lecz mam troche wypite i chyba nie widze tej opcji albo jestem slepy..

Jest możliwość. Tylko uważaj żeby za dużo nie przelać  ^^

Opublikowano

Dropi dropi. Jeden item? czemu wy mi tak mówicie. Ja po proszę ss'a jak wam jeden item z rękawicą poleci. Bo mi z rękawicą z Azraela leciało po 6 ulepszaczy.

@Edit.

Proszę. Bez rękawicy.

Dziwne.. 15 minut temu dostałem wiadomość, że teraz "z*********e" lecą. 30 minut i 3 diamenty. Czyli to co chciałem osiągnąć tym update. ( z rękawicą )

Co do diamentowych to zalezy od szczescia :). Kolega przez cala mape 140 wydropil 1 diamentowy (expil 2h), a ja 10 diamentowych expiac 1h :)..

Opublikowano

@Edit.

Proszę. Bez rękawicy.

No dziwne bo mam rekawice + rekawice z is-a i jedyne co mi leci to szmaragdy...

12038566_974765759232972_778992918771970

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...