Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamelis [Dedyk] [Easy/PvP]

KamelisPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie najpierw lecą w lvl później robią dropa. Wystarczy mieć kd i eq na swój lvl oraz biologa i lajtowo się ubija innych.

Wbiłem 100, biolog ogarnięty eq również i w dropa po 50k przy 700k hp. Chyba że zapomniałeś dopisać do listy całego is'a ;-)
Opublikowano

Jak tam zbugowany biolog :) ?

Nie ma to jak konkurencyjne serwery wysyłające spamerów, którzy mają spróbować zepsuć reputacje serwera :D Zapraszam na serwer, bo na prawdę warto :P

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Serwera nie polecam. Wbiłem 250, ale gra na tym serwie jest bez sensu. Ten kto załadował IS'a będzie wbijał ci się w metki, a ty nic z tym nie zrobisz, drop jest żałosny w porównaniu do ilości wymaganych ulepszaczy. Przez 12h bicia mobków na mapce 220, ciągle z rękawiczką wyleciał 1 diamentowy, kupon na sm z rękawiczką leci średnio raz na 10 metków, a licząc osoby ksujące metki, to w godzinę ubić 15 to jest dobry wynik. Administracja ma wywalone po całości, bo co 2 osoba lata na warriorhacku itd. Do tego dochodzi 80% na ulepszenie, które jest czystą abstrakcją. Na przerobienie sokoła miałem 5 prób i dalej nie wbił. KD na +9 wbijały mi za 2/3 razem, a o ulepszaniu alchemii już lepiej nie mówić. Do tego dochodzą 2 dungeony, azrael jeszcze ujdzie, ale ten 2 to jest pomyłka. Do tego koszty wejścia do takiego dunga niedługo będą większe niż wartość tego co tam dropi. Administracja ma w cholerę do poprawienia, ale jakoś im się nie śpieszy. Serwera nie polecam dopóki administracja nie poprawi tak dużych problemów.

Opublikowano

gdzie najlepiej leca diamenty

co leci z dunga 240?

To samo co z azraela tylko x3, co do diamentów to wydaje mi się że najlepiej to lecą na mapie 140/180 przynajmniej tam mi ich najwięcej dropiło.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Runa na sury i szamana daje po 50inta co daje razem 100 :( A runy na siłe i zrekę są pojedyncze zrobicie coś z tym?

ale DMG sury i szamana też jest pod to ustawione aby było równe wartości tych bonów :)

Dużo ludzi średnio gra na serwie dziennie?

800-900. Dziś sobota godzina 12:00 jest na serwerze 986 graczy.

Jak tam zbugowany biolog :) ?

Haha, kolejny. Nie ma żadnego zbugowanego biologa. Sprawdzaliśmy niby tego "zbugowanego" biologa, i jest wszystko okej :)

Zrob moze jakas reklame, zeby wiecej osob gralo;)

Reklamę cały czas ogarniamy.

Serwera nie polecam. Wbiłem 250, ale gra na tym serwie jest bez sensu. Ten kto załadował IS'a będzie wbijał ci się w metki, a ty nic z tym nie zrobisz, drop jest żałosny w porównaniu do ilości wymaganych ulepszaczy. Przez 12h bicia mobków na mapce 220, ciągle z rękawiczką wyleciał 1 diamentowy, kupon na sm z rękawiczką leci średnio raz na 10 metków, a licząc osoby ksujące metki, to w godzinę ubić 15 to jest dobry wynik. Administracja ma wywalone po całości, bo co 2 osoba lata na warriorhacku itd. Do tego dochodzi 80% na ulepszenie, które jest czystą abstrakcją. Na przerobienie sokoła miałem 5 prób i dalej nie wbił. KD na +9 wbijały mi za 2/3 razem, a o ulepszaniu alchemii już lepiej nie mówić. Do tego dochodzą 2 dungeony, azrael jeszcze ujdzie, ale ten 2 to jest pomyłka. Do tego koszty wejścia do takiego dunga niedługo będą większe niż wartość tego co tam dropi. Administracja ma w cholerę do poprawienia, ale jakoś im się nie śpieszy. Serwera nie polecam dopóki administracja nie poprawi tak dużych problemów.

Cały czas poprawiamy to co nam gracze mówią. Są ludzie co grosza w serwer nie włożyli, a już poł swojej gildi dropem SM is pokupywali. 

Opublikowano

Ja nie mówię, że nie da się mieć IS'a bez wkładania $, bo sam mam kostium i fryzurę bez płacenia, ale ogólnie irytują mnie te rzeczy, o których wspomniałem i przez nie odechciewa się grać, gdy np. bijesz metka na mapce 220 w 6-7 osób, albo siedzisz i dropisz godzinami, a leci Ci jeden diament, a potem pali niemiłosiernie i wszystko jak krew w piach.

Opublikowano

ale DMG sury i szamana też jest pod to ustawione aby było równe wartości tych bonów :)

No jeżeli tak to ok :)

Mam 1pytanie na ch1 mam straszne lagi gdzie na ch2-ch6 żadnych problemów o co tu chodzi?

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

atualnie polecam  do dropu wbic lvl 100  i dropic diamenty na mapie 100 albo wbic 140   dropic tak samo na mapie 140    badz wklepac 140/150  i biegac na azraela i selac drop i kupowac sm albo brylki najlepszy zysk  dung 240  jest dlugi  drogi i nie oplacalny za czas  jaki trza mu poswiecic 

Opublikowano

Ja nie mówię, że nie da się mieć IS'a bez wkładania $, bo sam mam kostium i fryzurę bez płacenia, ale ogólnie irytują mnie te rzeczy, o których wspomniałem i przez nie odechciewa się grać, gdy np. bijesz metka na mapce 220 w 6-7 osób, albo siedzisz i dropisz godzinami, a leci Ci jeden diament, a potem pali niemiłosiernie i wszystko jak krew w piach.

Zastanawiam się czy gramy na tych samych serwerach. Diamentowe z rękawiczką (tylko z gry, nie is) lecą średnio jeden na 5-15 minut. CZASEM zdarzy się jakiś "bug" i dropie 1h i nic.

Wczoraj dropiłam jakieś 4-5h i zdobyłam 40 diaxów, więc nie przesadzaj (dodam, iż drop już został polepszony..) 

Co do ulepszania eq, osobiście mi spaliło maksymalnie 2-3 razy - a posiadam już całe eq na mój poziom (235lvl). Wbijanie KD? Ani razu nie miałam sytuacji, żeby nie został wbity za pierwszym razem.. wiec po prostu jesteś pechowy.

Kupony SM lecą jak szalone, codziennie zdobywam po 1k+ sm'ów. Uważam, iż ich drop jest zdecydowanie za duży, ponieważ powinny być o wiele droższe niż same diamenty.

Jeżeli chodzi o dungeony, zgodzę się, że są nieprzemyślane. Kasa to może i nie problem, jednak drop jest troszeczkę słaby.

Jeżeli chodzi o drop diamentowych polecam dropa na mapkę 180. ;)

Serwer jak na tę chwilę jest dobry, polecam go gorąco. Jednak ucieszyłaby mnie większa aktywność Administracji na forum, ponieważ w dziale "support" oraz "propozycji" robi się jeden wielki syf. 

edit: A no tak, skoro masz 250lvl to się nie dziwię, że praktycznie nic Ci nie leci. :>

Opublikowano

Zastanawiam się czy gramy na tych samych serwerach. Diamentowe z rękawiczką (tylko z gry, nie is) lecą średnio jeden na 5-15 minut. CZASEM zdarzy się jakiś "bug" i dropie 1h i nic.

Wczoraj dropiłam jakieś 4-5h i zdobyłam 40 diaxów, więc nie przesadzaj (dodam, iż drop już został polepszony..) 

Co do ulepszania eq, osobiście mi spaliło maksymalnie 2-3 razy - a posiadam już całe eq na mój poziom (235lvl). Wbijanie KD? Ani razu nie miałam sytuacji, żeby nie został wbity za pierwszym razem.. wiec po prostu jesteś pechowy.

Kupony SM lecą jak szalone, codziennie zdobywam po 1k+ sm'ów. Uważam, iż ich drop jest zdecydowanie za duży, ponieważ powinny być o wiele droższe niż same diamenty.

Jeżeli chodzi o dungeony, zgodzę się, że są nieprzemyślane. Kasa to może i nie problem, jednak drop jest troszeczkę słaby.

Jeżeli chodzi o drop diamentowych polecam dropa na mapkę 180. ;)

Serwer jak na tę chwilę jest dobry, polecam go gorąco. Jednak ucieszyłaby mnie większa aktywność Administracji na forum, ponieważ w dziale "support" oraz "propozycji" robi się jeden wielki syf. 

edit: A no tak, skoro masz 250lvl to się nie dziwię, że praktycznie nic Ci nie leci. :>

Jeśli chodzi o forum. Mi osobiście tak przeglądarka zacina się że mi ciężko jest na nim usiedzieć. Ale poprawimy aktywność forum na pewno.

Prosimy obserwować forum, na dniach pojawi się informacja dotycząca event'u Halloween 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...