Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamelis [Dedyk] [Easy/PvP]

KamelisPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się grać tutaj ? 

Jakie wartości ma 6/7 bon ?  (chodzi mi barddziej o 6/7 do pvp i expa)

Oplaca, 6-7 tylko pod expa. Int moby kryt hp mp przeszywka i wartosc ataku

Opublikowano

admin zrob cos z tymi nobami na mapach bo gdzie nie wejdziesz expic to zaraz wpada jakis 250 i caly czas rozwala

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

admin zrob cos z tymi nobami na mapach bo gdzie nie wejdziesz expic to zaraz wpada jakis 250 i caly czas rozwala

gdzie grasz? expisz moge sie pobic :D a ty bedziesz sobie expic :D

Opublikowano

O co biega że miałem na postaci najbidniej z 700kk, wbijam i nie ma nic? (eq zostało, bo w sumie nic nie warte)

Widocznie miales takie same pasy jak na innym serwerze i cie oyebali.

Opublikowano

Widocznie miales takie same pasy jak na innym serwerze i cie oyebali.

Kolejny półmózg "te same passy", ta.. przez pare lat nikt mnie nie "oyebał", tylko nagle tutaj teraz na mało znaczącym privie.. postać z 100lvlem, którą grałem przez.. 3h (no może ciutkę więcej bo bonowanie eq)

Opublikowano

Kolejny półmózg "te same passy", ta.. przez pare lat nikt mnie nie "oyebał", tylko nagle tutaj teraz na mało znaczącym privie.. postać z 100lvlem, którą grałem przez.. 3h (no może ciutkę więcej bo bonowanie eq)

Polmozg to masz w lustrze, kasa ci znikla a eq nie, kase zabrali bo moze dla kogos to juz duzo a eq miales slabe wiec nie.

Administracja na bank ci nie zabrala wiec ktos mial dostep do twoich pasow.

Opublikowano

Polmozg to masz w lustrze, kasa ci znikla a eq nie, kase zabrali bo moze dla kogos to juz duzo a eq miales slabe wiec nie.

Administracja na bank ci nie zabrala wiec ktos mial dostep do twoich pasow.

Dam sobie spokój z obrażaniem kogoś takiego jak Ty, bo jakbyś spadł z poziomu EGO na poziom IQ to byś się zabił.. Ale czy Ty nie czaisz że jakoś NIGDZIE / NIGDY mnie nie owalił nikt, lecz na tym serwie to już nie jest pierwszy przypadek? Nawet nie drugi.. ani nie trzeci... Tylko o to mi biega, wiem że administracja nie ponosi odpowiedzialności (blablabla), myślałem że może jakaś cofka była czy coś, więc weź się odpierdziel z radami dobrego wujka "ktoś miał dostęp", "te same passy" i koniec tematu.

Opublikowano

Dam sobie spokój z obrażaniem kogoś takiego jak Ty, bo jakbyś spadł z poziomu EGO na poziom IQ to byś się zabił.. Ale czy Ty nie czaisz że jakoś NIGDZIE / NIGDY mnie nie owalił nikt, lecz na tym serwie to już nie jest pierwszy przypadek? Nawet nie drugi.. ani nie trzeci... Tylko o to mi biega, wiem że administracja nie ponosi odpowiedzialności (blablabla), myślałem że może jakaś cofka była czy coś, więc weź się odpierdziel z radami dobrego wujka "ktoś miał dostęp", "te same passy" i koniec tematu.

A zreszta co ty beczysz na forum o jakies 700kk tyle to w 5 minut idzie nadropic na mapce 220, taaa bla bla bla tutaj nie chodzi o kase tylko o sam fakt ze okradli bla bla bla. Nie potrafisz chronic swoich pasow to tak masz. Wina jest z twojej strony twoich pasow nikt sobie nie wymyslil i ich nie wpisal ani nie jest to wina serwera... Milcz koniec.

Opublikowano

A zreszta co ty beczysz na forum o jakies 700kk tyle to w 5 minut idzie nadropic na mapce 220, taaa bla bla bla tutaj nie chodzi o kase tylko o sam fakt ze okradli bla bla bla. Nie potrafisz chronic swoich pasow to tak masz. Wina jest z twojej strony twoich pasow nikt sobie nie wymyslil i ich nie wpisal ani nie jest to wina serwera... Milcz koniec.

Dobra, przepraszam Wodzu Mistrzu że ośmieliłem się cokolwiek tu napisać :)

Opublikowano

O co biega że miałem na postaci najbidniej z 700kk, wbijam i nie ma nic? (eq zostało, bo w sumie nic nie warte)

hahaha 

najpierw walili konto mi 

wczoraj gralem ze znajomym i ktos mu sie logowal na konto wiec zmienil haslo

dzis juz ma puste konto ;D 

takze tyle z serwera

a najlepsze jest to ze pisalem z kilkoma osobami i ich tez oyebali

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

hahaha 

najpierw walili konto mi 

wczoraj gralem ze znajomym i ktos mu sie logowal na konto wiec zmienil haslo

dzis juz ma puste konto ;D 

takze tyle z serwera

a najlepsze jest to ze pisalem z kilkoma osobami i ich tez oyebali

Wyssnane z palca, podaj nicki tych postaci co ich niby okradli hahaha... Gram od poczatku serwera i mam 3x 250 i co? I to ze mam full isa i jakos gram dalej.

Opublikowano

Serwerek jak najbardziej do polecenia .

Jedynym minusem jest małe zainteresowanie administracji serwerem, wchodzą tylko na chwile banują boty w V2 i wychodzą. Przydał by się jakiś event lub aktualizacja, ponieważ po wbiciu max lvl i full eq/is nie ma co robić oprócz nawalania sie w M1 :D

Opublikowano

Serwerek jak najbardziej do polecenia .

Jedynym minusem jest małe zainteresowanie administracji serwerem, wchodzą tylko na chwile banują boty w V2 i wychodzą. Przydał by się jakiś event lub aktualizacja, ponieważ po wbiciu max lvl i full eq/is nie ma co robić oprócz nawalania sie w M1 :D

Spokojnie spokojnie, pracujemy nad tym :)

do 25 pojawi się aktualizacja + event hallowen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...