Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamelis [Dedyk] [Easy/PvP]

KamelisPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam 180 lvl, full, wszystko pieknie pod exp zrobione i padam na mapie 180? :F Nie mam kd w zbroi i jakoś ustać nie mogę, jakieś porady? :D

Masz ulepszoną alchemię pod expa? Masz ulepszony pas do expa? Broń musisz mieć na 180 najlepiej z kd moba+9. Dobrym rozwiązaniem jest odpalenie marmurka, bo nie ważne jak stoisz to i tak wybija wszystkie moby.

Opublikowano

siemka mam problem pobralem klienta gry nie moge go odpalic na lapku co moze byc nie tak?

90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego gdyby Justin Bieber mial zamiar skoczyc z wierzowca bez spadochronu jesli należysz do tych 10% co wzieliby krzeslo i popkorn i krzyczalo skacz lamusie wklej to na swoja sygnaturke

Opublikowano

Wygląda zacnie. Dużo osób gra? Ile w godzinach szczytu?

2 strony temu pisali o okolo 900.. Wyglada fajnie ale czytajac o tym balansie sie odechciewa. Jesli pvp ma byc na zasadzie "do pierwszej chmurki" to bardzo slabo. @Kamelis.pl bedzie cos robione z balansem?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Masz ulepszoną alchemię pod expa? Masz ulepszony pas do expa? Broń musisz mieć na 180 najlepiej z kd moba+9. Dobrym rozwiązaniem jest odpalenie marmurka, bo nie ważne jak stoisz to i tak wybija wszystkie moby.

co ty mu za ruski mefedron wciskasz 

kolego zrob bron na 180 oraz zrob zbroje azraela z tym sobie poradzisz zadnych pasow nie musisz ulepszac ani alchemi

a co do tego pvp prawda mozesz panie adminie wprowadzic lekkie zmiany 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Tutaj każdy ma wypierdolone z administracji na regulamin.

Niby w regulaminie jest że nie można mieć obraźliwych słów w nazwie gildii a tutaj: FUCKISLAM..

Opublikowano

Jaka klasa jest tutaj OP? Czy mniej wiecej sa zrownowazone?

admini juz nie ingeruja w gre   dawno ich niewidzialem    kamelis pisal tydzien temu  o aktualizacja  a tu nic nie dodal po dzis dzien 

Wczoraj pisali z graczami na glownym ;x

Opublikowano

Jaka klasa jest tutaj OP? Czy mniej wiecej sa zrownowazone?

Wczoraj pisali z graczami na glownym ;x

zajebiscie ktos ojebal mi eq z konta

mental dagger 

Opublikowano

Mi nie dziala,strona,forum,client(CHANNEL'e),Teamspeak. pozdro 600 :) kolezance dziala all. 

mental dagger 

Serio  ? ! :/

Opublikowano

mental dagger 

A widzialem, na forum, ze administracja za okradzione konta/ skradzione konta nie odpowiada

Opublikowano

Mi nie dziala,strona,forum,client(CHANNEL'e),Teamspeak. pozdro 600 :) kolezance dziala all. 

Serio  ? ! :/

serio rano ustawilem sklep na lobby wracajac do domu konto bylo wylogowane a wpisywane haslo sie nie zgadzalo jak juz zmienilem itd otworzylem ekwipunek i nic nie zostalo 

Opublikowano

­

Tutaj każdy ma wypierdolone z administracji na regulamin.

Niby w regulaminie jest że nie można mieć obraźliwych słów w nazwie gildii a tutaj: FUCKISLAM..

no akurat taka nazwa może być i każdy powinien jej przestrzegać

ile online?

w ile 250 dobiję?

tenor.gif

Opublikowano

Z 700+ ?

Myślę, że jak przysiądziesz to 2 dni.

jak 160+ mozna wbic w eq do expa = tarcza zbrojka i bron na 100 z sr i kd+5 i to w pare godzin. W 1 dzien lvl a w 2 zaczac eq :)

Opublikowano

admini juz nie ingeruja w gre   dawno ich niewidzialem    kamelis pisal tydzien temu  o aktualizacja  a tu nic nie dodal po dzis dzien 

Reagujemy.. Jeśli chodzi o aktualizacje, to będzie jedna wielka, która się odbędzie od 20 października do 25.

­

no akurat taka nazwa może być i każdy powinien jej przestrzegać

ile online?

w ile 250 dobiję?

800+, 2-3 dni z eq

Opublikowano

Reagujemy.. Jeśli chodzi o aktualizacje, to będzie jedna wielka, która się odbędzie od 20 października do 25.

Czy przez ten czas serwer będzie zamknięty ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...