Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamelis [Dedyk] [Easy/PvP]

KamelisPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze dzisiaj będzie update :) czekaliśmy trooche czasu na pewne zlecenie jeśli chodzi o nasz serwer. Wreszcie się doczekaliśmy i wreszcie możemy zrobić obiecany update + event hallowen + raty + zuo + jakiegoś OXa sie strzeli  :D

Spokojnie spokojnie, liczba graczy prawie w ogóle się nie zmieniła od startu serwera :)

800-900

Co to będzie za update? Na stronie nic nie jest napisane.

Serwer bardzo mi się podoba, lecz "zbugowane" a zaczej zbyt mocne skille (czyt. chmura ninji, czy ochrona sury) w porównaniu z innymi klasami trochę irytują i

jak wcześnej ktoś wspomniał, bardzo mała ilość spotów do expienia na mapach od 100 poziomu też nie pomaga. Dobrym rozwiązaniem było dodanie opcji Bossy/Metiny i Sam exp, jednak dalej jest to nie wystarczająca ilość. Proponuje zrobienie wiecej map "Sam exp" np. "Sam exp 1,2" itd. Rozwiązałoby to problemy z zajętymi spotami. To chyba tyle, mam nadzieję, że serwer dalej będzie się rozwijał.

Bony wchodzą max ?

Zaczynam grać, eq perf exp zrobię i przygotuję się na halloweenowy event <3 !

Tak bony wchodzą maksymalne.

ae543c51.jpg

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dotychczas serwer jak i community mi się podoba. Exp w sam raz, nie za łatwo i nie za trudno. Licze na jakiś szybki update :)

mogNI2J.jpg

Opublikowano

@KamelisPL z broni 75 dalej się coś robi?

Z broni na 75 robi się broń do expa odpowiednio na 100 i 180 poziom. (średnie + potwory)

Z broni na 65 robi się broń do pvp aż do bodajże 250 poziomu.

ae543c51.jpg

Opublikowano

@KamelisPL z broni 75 dalej się coś robi?

Tak.

@KamelisPL

I co jak pisales wyzej ze dzis event i update, i gdzie to jest?

A sory to tylko taka sciema aby jeszcze kazdy myslal ze jest jakis sens grac tutaj.

Nie nie nie :) w nocy będzie update. Już niedługo wszystko będzie opisane na forum.

Opublikowano

Jeśli ktoś się łudzi, że będzie jakiś update to można pogratulować naiwności. Jedyna kwestia jaka interesuje administrację, to czy serwer zarabia, a gdy przestanie to go zamkną. Wiem że zaraz zaczną się bronić, że oni tacy zapracowani itd. Skoro mieliście tyle czasu czekając na tą "rzecz", to dlaczego nie raczyliście napisać patch notes na swoim forum, bądź tutaj hm? Może dlatego, że żadnego update nie będzie. Tak jak wcześniej pisałem serwera gorąco nie polecam, miał potencjał, ale administracja go zepsuła kompletnym brakiem zainteresowania. 

Opublikowano

Jeśli ktoś się łudzi, że będzie jakiś update to można pogratulować naiwności. Jedyna kwestia jaka interesuje administrację, to czy serwer zarabia, a gdy przestanie to go zamkną. Wiem że zaraz zaczną się bronić, że oni tacy zapracowani itd. Skoro mieliście tyle czasu czekając na tą "rzecz", to dlaczego nie raczyliście napisać patch notes na swoim forum, bądź tutaj hm? Może dlatego, że żadnego update nie będzie. Tak jak wcześniej pisałem serwera gorąco nie polecam, miał potencjał, ale administracja go zepsuła kompletnym brakiem zainteresowania. 

Yym. Skoro takie jest twoje zdanie to okej. Ale wiem chyba co będzie dzisiaj dodane. A skoro już nie wierzysz ty, to dla reszty dam ss z rzeczy które będą w update. ps. To nie jest wszystko, bo zaraz będzie, że parę dni robiłem tylko to  :lenny:

Na serwerze było dużo rzeczy do poprawy, i wszystko staraliśmy się zmieścić w jednym update, a nie co parę godzin wyłączać serwer :) A skoro myślisz że hajs się "skończy zarabiać" to cię zaskoczę, bo SM dropią bardzo dobrze w grze, i serwer ma małe zyski. A każdy grosz jest od razu inwestowany w opłacenie maszyny na kolejne miesiące, na zakup nowości i reklamę.

http://screenshooter.net/102183182/hxdhuas
http://screenshooter.net/102183182/nkjlehg
Opublikowano

Serwer spoko. Jest co robić - zawsze. Dzięki temu, że diamenty ciężko dropią to serwer szybko sie nie nudzi bo tyle ich trzeba na full EQ że masakra. Co prawda maxa nie mam ale eq juz zrobione prawie całe. A i tak mimo to dalej ciekawi mnie ten serwer. Tym bardziej, ze teraz moze coś dropic będzie na hallowen. To kolejne godziny będe dropał.

Opublikowano

A więc.
Oskarżanie serwera ( chodzi mi o kamelis.pl), że jest stworzony pod zarobek jest nie na miejscu. Na serwerze dropią sm'y których jak poświęcisz czas to masz tak wiele, że gdyby były walutą fizyczną w papierku to byś się nimi podcierał. Niepokoi mnie jeden fakt, administracja nie odpowiada za kradzieże kont.  Akurat to mnie dotknęło eq na 180 momentalnie wyparowało wraz z sm'ami. 

Czekam na update a serwer bardzo polecam.

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Serwer miał jakiś potencjał, ale jak to zazwyczaj bywa został kompletnie zniszczony przez administracje.

GM NowaSS wchodzi raz na kilka dni na forum i patrzy w dział support (powinien to robić codziennie) a GM Mateusz to jeden wielki śmiech na sali. Koleś nikomu nie odpisuje w grze a na forum był 2 razy xD

Bugi są, ludzie odchodzą, nie ma co robić a na obiecanki jest już za późno ;)

Nie polecam.

­1bc44ccb8f.jpg

Uczeń
Opublikowano

Yym. Skoro takie jest twoje zdanie to okej. Ale wiem chyba co będzie dzisiaj dodane. A skoro już nie wierzysz ty, to dla reszty dam ss z rzeczy które będą w update. ps. To nie jest wszystko, bo zaraz będzie, że parę dni robiłem tylko to  :lenny:

Na serwerze było dużo rzeczy do poprawy, i wszystko staraliśmy się zmieścić w jednym update, a nie co parę godzin wyłączać serwer :) A skoro myślisz że hajs się "skończy zarabiać" to cię zaskoczę, bo SM dropią bardzo dobrze w grze, i serwer ma małe zyski. A każdy grosz jest od razu inwestowany w opłacenie maszyny na kolejne miesiące, na zakup nowości i reklamę.

Stary jak ty zaczynasz zdanie po kropce od "Ale", "A" to ja się pytam kto Cię uczył w szkole. 

Zwroty "Cię", "Ci" piszemy dużą literą bo zwracasz się do konkretnej osoby, a te "," po "i" to totalna katastrofa 

P.S.

Naucz się tych prostych rzeczy bo aż oczy krwawią

Opublikowano

Stary jak ty zaczynasz zdanie po kropce od "Ale", "A" to ja się pytam kto Cię uczył w szkole. 

Zwroty "Cię", "Ci" piszemy dużą literą bo zwracasz się do konkretnej osoby, a te "," po "i" to totalna katastrofa 

P.S.

Naucz się tych prostych rzeczy bo aż oczy krwawią

Jeśli już wytykamy błędy, to nie ma czegoś takiego jak "duże" litery, są WIELKIE litery.

Tak nawiasem @KamelisPL, co to za update poza dodaniem zamiany normalnych moobow na psy z panelu menu oraz event'u halloween?

Te dwa screenshoty nie są zbyt zadowalające, a na stronie dalej brak wzmianki o "nadchodzącym" updacie.

ae543c51.jpg

Opublikowano

Jeśli już wytykamy błędy, to nie ma czegoś takiego jak "duże" litery, są WIELKIE litery.

Tak nawiasem @KamelisPL, co to za update poza dodaniem zamiany normalnych moobow na psy z panelu menu oraz event'u halloween?

Te dwa screenshoty nie są zbyt zadowalające, a na stronie dalej brak wzmianki o "nadchodzącym" updacie.

update nocny "zamykamy serwer robimy rework" hahhhahaha gowno z tego bedzie pozdrawiam.

1390144171-U592769.png

Uczeń
Opublikowano

"dużą" czy "wielką" jest to kwestia upodobnień. :)

Opublikowano

dobra widze ze gowno bedzie z tego update, zero informacji na stronie ani na forum, zero odzewu, czekac na marne tyle czasu. nie polecam, nie pozdrawiam trzymajcie sie

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Update miał być i go nie widać hm... :D

To bylo do przewidzenia, sie nadaja najwiecej do tarcia chrzanu.

Teraz ludzie odejda i bedzie po serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...