Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamelis [Dedyk] [Easy/PvP]

KamelisPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O nie update się przełoży co ja teraz zrobie, k***a! Muszę się zabić bo nie mam życia... czemu to mnie spotkało! DLACZEGO! Co za banda debili.... spinacie dupę o to, że update nie ma na czas, a graliście bez updatu na serwie przez miesiac po wbiciu fulla

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O nie update się przełoży co ja teraz zrobie, k***a! Muszę się zabić bo nie mam życia... czemu to mnie spotkało! DLACZEGO! Co za banda debili.... spinacie dupę o to, że update nie ma na czas, a graliście bez updatu na serwie przez miesiac po wbiciu fulla

Nie trzeba zaraz tak sarkastycznie, oczywiście świat się nie zawalił, ludzie dalej będą grać. Chodzi tutaj raczej o niesłowność admina, skoro mówi, że update BĘDZIE wprowadzony o tej i o tej to powinien dotrzymać słowa, albo lepiej w ogole nic nie mówić. Takie jest moje zdanie.

ae543c51.jpg

Opublikowano

Nie wiesz nawet co piszesz, chodzi o to ze jezeli administracja chce aby ten serwer stal nadal jako jeden z lepszych to powinni go urozmaicic.

A topka wiadomo juz ma wszystko full a stanie w m1 zaczyna sie robic poprostu nudne wiec cos nowego by sie przydalo.

Opublikowano

Nie polecam serwera, administracja sobie poleciała teraz znowu z jakąś głupią wymówką i tak za każdym razem  xD  Jak ktoś się decyduje czy zagrać czy nie to odradzam bo po co tracić czas !  ;)

Opublikowano

nie polecam :) serwer stoi bo stoi tak jak xenox - administracja zupelnie go olala :) nie ma updateow nie bedzie po adminach ani sladu, elo nie pozdrawiam szkoda tracic czasu na to gowno :)

1390144171-U592769.png

Uczeń
Opublikowano

Siedzę sobie w grze i nagle gostek pyta się mnie czy wiem jak dość pod Dt ja mu na to "no wiem dlaczego miałbym nie wiedzieć" pytam go poco Ci ta informacja, a on "U kowala na Dt możesz zrobić perf eq bez diaxów" będąc kompletnie przekonany, że po prostu uwierzył w bajki udałem się na Dt, to co zobaczyłem po pojawieniu się Kowala ścięło mnie z nóg. Robiłem eq kilka dni, a idąc na Dt zrobię je w niecałe 40min i ja się pytam co to ku**a ma być? Kamelis jeśli jesteś na tyle ogarniętą osobą(może i nie jesteś orłem z orto) powinieneś zrobić cofkę bo to co się teraz dzieje na serverze przechodzi ludzkie pojęcia. Nawet już jakiś kretyn napisał o tym poradnik na forum.

Zrób tą cofkę przed Update bo to tylko zniszczy server. Ludzie porobili już sobie ch*j wie ile setów broni i biżuterii. 

Opublikowano

Siedzę sobie w grze i nagle gostek pyta się mnie czy wiem jak dość pod Dt ja mu na to "no wiem dlaczego miałbym nie wiedzieć" pytam go poco Ci ta informacja, a on "U kowala na Dt możesz zrobić perf eq bez diaxów" będąc kompletnie przekonany, że po prostu uwierzył w bajki udałem się na Dt, to co zobaczyłem po pojawieniu się Kowala ścięło mnie z nóg. Robiłem eq kilka dni, a idąc na Dt zrobię je w niecałe 40min i ja się pytam co to ku**a ma być? Kamelis jeśli jesteś na tyle ogarniętą osobą(może i nie jesteś orłem z orto) powinieneś zrobić cofkę bo to co się teraz dzieje na serverze przechodzi ludzkie pojęcia. Nawet już jakiś kretyn napisał o tym poradnik na forum.

Zrób tą cofkę przed Update bo to tylko zniszczy server. Ludzie porobili już sobie ch*j wie ile setów broni i biżuterii. 

Ja bym najlepiej na ich miejscu zrobil reworka tego serwera z jakimis nowosciami.

Opublikowano

Gdyby ktoś nie rozpowiedział tego że da się eq w dt ulepszać może by ludzi jeszcze było ale już zaczęli uciekać ^^ Teraz jak już każdy ma w ciul eq na max lv a tak naprawdę nie wydał na to nic serwer nie ma sensu :D Teraz jedynie mogą dać eq do npc bo wyjdzie na to samo. Moim zdaniem serwer nie ma szans na dalszą rozbudowę.

Uczeń
Opublikowano

Ja bym najlepiej na ich miejscu zrobil reworka tego serwera z jakimis nowosciami.

Revork to trochę zły pomysł bo obecnie gra średnio 700-900 osób, a teraz są same revorki.

Jeśli nie chcą stracić graczy powinni usunąć to eq z DT

Kamelis napisałeś coś w stylu, że nie będziecie niczego usuwać ani też nie zablokujecie kowala na DT broniąc się faktem, że jest to server Easy.

Ok jest to server easy, ale bez przesady. Jeden siedział cały dzień na dropieniu jakichś jeba**ch diamentów, a taki cwaniak przyjdzie chu*j wie ile kont po brzegi wypełnionym eq na 54lv i zacznie ulepszać na DT przy czym zrobi sobie również ch*j wie ile eq

Opublikowano

Revork to trochę zły pomysł bo obecnie gra średnio 700-900 osób, a teraz są same revorki.

Jeśli nie chcą stracić graczy powinni usunąć to eq z DT

Kamelis napisałeś coś w stylu, że nie będziecie niczego usuwać ani też nie zablokujecie kowala na DT broniąc się faktem, że jest to server Easy.

Ok jest to server easy, ale bez przesady. Jeden siedział cały dzień na dropieniu jakichś jeba**ch diamentów, a taki cwaniak przyjdzie chu*j wie ile kont po brzegi wypełnionym eq na 54lv i zacznie ulepszać na DT przy czym zrobi sobie również ch*j wie ile eq

Nie widzę tutaj żadnego problemu, skoro teraz wszyscy wiedzą o tym to w czym problem? Bul dópy, że ktoś się namęczył a ktoś teraz nie musi?

Może mieć milion setów porobionych, ale z tego co mi wiadomo, to Ty też skoro tego nie usunęli i nie mają zamiaru. Typowe reakcje polaków, ktoś ma lepiej od Ciebie, to albo ukraść, albo zniszczyć.

ae543c51.jpg

Opublikowano

to jest patola co sie robi.

PO CO WGL ULEPSZACZE SĄ NA TYM SERWERZE SKORO ICH NIE TRZEBA AHAHHA.

dobrze ze uciekłem i zdążyłem wymienić eq bo teraz był bym nieźle wkurwiony,pozdro z kosza.

Nie polecam serwera przez nieudolność adminów.

Opublikowano

No właśnie z tym przewalili sprawę. 

Chyba byłam 5 lub 6 osobą , która o tym wiedziała.

W 1 dzień miałam zarąbiste eq . Znudziło mi się to ulepszanie u kowala w dt bo wszystko od razu perfecto .

Szkoda, że nie zrobili cofki albo nie zablokowali tego ,bo fakt faktem ulepy są gówno warte .

L7VaIos.jpg

Opublikowano

No właśnie z tym przewalili sprawę. 

Chyba byłam 5 lub 6 osobą , która o tym wiedziała.

W 1 dzień miałam zarąbiste eq . Znudziło mi się to ulepszanie u kowala w dt bo wszystko od razu perfecto .

Szkoda, że nie zrobili cofki albo nie zablokowali tego ,bo fakt faktem ulepy są gówno warte .

Coś jednak robią, bo do kowala w DT nie da się już wejść. Próbowałem parę razy, za każdym razem wywala na ostatnim piętrze, także koniec z robieniem itemów bez ulep.

ae543c51.jpg

Uczeń
Opublikowano

Coś jednak robią, bo do kowala w DT nie da się już wejść. Próbowałem parę razy, za każdym razem wywala na ostatnim piętrze, także koniec z robieniem itemów bez ulep.

no to źle próbowałaś bo da się wejść. 

Uczeń
Opublikowano

Ten idiota jeszcze pisał, że to nie bug i wiedział o tym XDDDDD Pakować walizki i uciekać, bo nie warto tracić czasu na ten syf :yay:

wcześniej twierdził, że sam o tym nie wiedział, a po kilku dniach stwierdził, że to nie bug i od dawna o tym wiedział. Zastanawiam się czy on bierze jakieś tabletki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...