Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamelis [Dedyk] [Easy/PvP]

KamelisPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Łatka wrzucona, gra spatchowana. Napisałam, że na przedział: bossy i metki mogę wejść i nic się nie dzieje, tylko jak wchodzę na przedział expa to taki mam obraz i dotyczy to tylko mapy 100 lvl, do której jak już pisałam łatka dodana.

Opublikowano

Łatka wrzucona, gra spatchowana. Napisałam, że na przedział: bossy i metki mogę wejść i nic się nie dzieje, tylko jak wchodzę na przedział expa to taki mam obraz i dotyczy to tylko mapy 100 lvl, do której jak już pisałam łatka dodana.

Tak wiem, spatchuj jeszcze raz gre, bo łatka na dzikie psy jeszcze nie jest aktualna. Zaraz zamieszcze nową. Na stronie już jest aktualna

Opublikowano

Tak wiem, spatchuj jeszcze raz gre, bo łatka na dzikie psy jeszcze nie jest aktualna. Zaraz zamieszcze nową.

W tym sęk, że owszem łatkę na pieski wrzuciłam, ale po tym co widać na zamieszczonym poniżej ss-ie, patchowałam grę kilka razy i nic to nie dało [ i nie wrzucałam ponownie łatki od piesków].

1444226658-1006_081137.jpg

Ale oki, jeszcze raz spatchuje grę i dam znać jak wyszło.

Ps.            A tak a propos łatki na pieski - po co dajesz do pobrania na forum łatkę 2 października, skoro teraz stwierdzasz, że łatka nie jest jeszcze aktualna. Ja nie widzę w tym sensu

Opublikowano

W tym sęk, że owszem łatkę na pieski wrzuciłam, ale po tym co widać na zamieszczonym poniżej ss-ie, patchowałam grę kilka razy i nic to nie dało [ i nie wrzucałam ponownie łatki od piesków].

1444226658-1006_081137.jpg

Ale oki, jeszcze raz spatchuje grę i dam znać jak wyszło.

Spatchuj gre, wrzuć łatkę i wtedy kliknij Kamelis.exe. Nie patchuj gry po wrzuceniu łatki.

Opublikowano

Spatchuj gre, wrzuć łatkę i wtedy kliknij Kamelis.exe. Nie patchuj gry po wrzuceniu łatki.

Znaczy się łatka na pieski jest już aktualna, czy nie ? Bo już nie wiem - zakręciłeś mnie :)

Edit:

Spatchowana, łatka wrzucona, kliknięte na Kamelis.exe. Nie spatchowana po wrzuceniu łatki i oto co mam w grze:

xz6tj0.jpg

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące expa od 245 zapewne jest spadek ? ze 0.20% za spot ? albo mniej ? czy jakies pare procent bedzie leciec ? i czy latwo sie dorobic w sensie zdobyc is w grze ?

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące expa od 245 zapewne jest spadek ? ze 0.20% za spot ? albo mniej ? czy jakies pare procent bedzie leciec ? i czy latwo sie dorobic w sensie zdobyc is w grze ?

Serwer to kupa syfu, z początku szło kupić isa za pare szlachetnych kamieni xD 

Opublikowano

100 lvl i bije 200k i nazeka  no to niezle   xD

mam pytanko kamiles mowiles o jakiejs aktualizacji  moglbys zdradzic co by w niej bylo ?

Skoro mi mental bije wiecej bez isa i bez kd to jak mam nie narzekac? A mam full abs.

Opublikowano

Gra spatchowana na nowo, wrzucona łatka na pieski [ temat z forum "łatka na psy" - nowa wrzucona ] i wszystko działa prawidłowo:)

Opublikowano

małpa propozycja dodajcie drop diamentowych kamieni do dunga 240  bo na mapie 220 na poziomie 250  po ubiciu 25k mobow 1 diament   szlachetne jakos tam dropia ale diamentowe bardzo slabo 

Opublikowano

małpa propozycja dodajcie drop diamentowych kamieni do dunga 240  bo na mapie 220 na poziomie 250  po ubiciu 25k mobow 1 diament   szlachetne jakos tam dropia ale diamentowe bardzo slabo 

Jak bys nie wiedzial na diamentowe jest bardzo maly drop ustawiony

Opublikowano

no spoko ale w 1 h dropi 1 na 250  a jak expilem np od 140 w 1 h mialem od 4 do 10  albo dajcie mapke od 250 lvl tylko do dropu aby drop byl normalny z niej bo nap na 250 lvl jzu na mapie 220 slabo dropia tera nap przez ostatnia h nic mi nie droplo nic diamentowych 

Opublikowano

no spoko ale w 1 h dropi 1 na 250  a jak expilem np od 140 w 1 h mialem od 4 do 10  albo dajcie mapke od 250 lvl tylko do dropu aby drop byl normalny z niej bo nap na 250 lvl jzu na mapie 220 slabo dropia tera nap przez ostatnia h nic mi nie droplo nic diamentowych 

Zrob sobie dropka i po sprawie, nikt nie bedzie dodawal czegos czego ty chcesz.

Opublikowano

mi to tam spoko ja mam dropa 100 lvl tylko inni gracze maja pecha bo jak chce big spota na mapce 100 to se go biore i tyle  obok stawiam 250 lvl i spot moj jak sie nieda na 250 dropic to na 100  dropie i  spoty moge se wybierac jakie chce tylko inni maja przesrane 

Opublikowano

Jaka beka jest z ludzi którzy pilnują swoich dropkow na mapie 100lvl. Wbija taki 220lvl i odrazu "zajete". Jakieś ograniczenia powinni dać na te mapy. Najlepsze w tym wszystkim jest to że te 200+lvle nie potrafią ubić typa w eq do expa z lvlem 115:d Sam serwer w sobie jest fajny lecz mam małą radę zatrudnijcie kogoś odpowiedzialnego za banowanie botów.

IDcncno.png

Opublikowano

Jaka beka jest z ludzi którzy pilnują swoich dropkow na mapie 100lvl. Wbija taki 220lvl i odrazu "zajete". Jakieś ograniczenia powinni dać na te mapy. Najlepsze w tym wszystkim jest to że te 200+lvle nie potrafią ubić typa w eq do expa z lvlem 115:d Sam serwer w sobie jest fajny lecz mam małą radę zatrudnijcie kogoś odpowiedzialnego za banowanie botów.

Serwer byłby własnie ciekawy gdyby nie te dmg, czekać do nie wiadomo którego lv żeby mieć szanse ubić zwykłego dropa? Zabawa nie dla mnie. 

Opublikowano

Serwer byłby własnie ciekawy gdyby nie te dmg, czekać do nie wiadomo którego lv żeby mieć szanse ubić zwykłego dropa? Zabawa nie dla mnie.

Ludzie najpierw lecą w lvl później robią dropa. Wystarczy mieć kd i eq na swój lvl oraz biologa i lajtowo się ubija innych.

IDcncno.png

Opublikowano

Jak wygląda ilość graczy?

Robienie eq szybkie/wolne?

Exp? 

Bony maxy ?

Jak z roskami itp ?

Jak wygląda drop ?

Warto zaczynać grę ?

Ilośc hmm powiedziałbym że ~800 osób gra.

Eq robi się średnio nia za szybko, nie za wolno lecz w sam raz :)

Exp leci zayebiście szybko ;d W kilka h wbija się maxa.

Bony wbijają max.

Roski są w shopie za 0 yang albo za 1k nie pamiętam ;d Są one na stałe.

Drop- bossy, metki i moby. Są jeszcze dungi lecz drop z nich jest żałosny ;d

Według mnie tak ;d

IDcncno.png

Opublikowano

Jak mnie zaczyna juz denerwowac ten serwer, ile kasy jeszcze strace?
Wejde na azraela pobije chwilke i co? I Gowno zasrane loga i 300kk w plecy, juz nie jeden raz tak mialem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...