Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamelis [Dedyk] [Easy/PvP]

KamelisPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no widzę że masz zaje**ste info xD w sumie to mam wyje*ane i tak już tu nie gram no ale ku*wa śiurek już sie tak boi o lamerisa że co przysyła was tu a wy odstraszacie ludzi tymi ch*j*wymi postami? a w prezce lamerisa jakieś posty że kamelis to syf i zaraz padnie? zaraz wystartuje jakiś następny easy to śiurek chyba pier*olca dostanie i bd pisać że to kopia lamerisa xD po co ktoś miał by kopiować taki chu*owy serwer... a z resztą xD Jednak dział metin2 schodzi na psy wydać to po osobach z zespołem dałna jak up :P no co zrobisz no nic nie zrobisz xD

Edit: a tak wgl to te wasze posty że serwer nie postoi tygodnia/miesiąca nic nie wnoszą do tematu tak że możecie już wypie**alać pa pa  info

­

mam zaje^^^ info bo wystarcza 3szroty zeby serv byl off co sekunde przez 2h. a śiurek?... nic wspolnego ztym nie ma , po prostu nie lubie kopi. tak jak napisalem wczesniej. wiem ze ten server nie ma przyszlosci dla graczy) pzdr by Zyga ;)

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz pozdrowienia dla naiwnych i głupich ludzi co wydali kase na IS'a :D coś mi się w tym serwerze nie podobało :D

Przecież serwer cały czas działa... 

Edit: up no dziś grałem prawie cały dzień i nie widziałem żeby serwer był off przez 2h xD żeby był off przez 20-30 min też nie widziałem xD 

Może ty o Lamerisie piszesz? pewnie tak xD

a tak wgl to tylko ty piszesz że ten serwer ma coś wspólnego z tym spierd**onym lamerisem... nie widzisz że każdy ma wyje*ane w twoje posty? 

Serwer wystartował bez problemów, cały czas sie gra bez problemu a ty mi tu pierdolisz nie k***a nie jak k***a co sekunde przez 2h jesteś jakiś niedojebany typie? serwer nie ma przyszłości? co ty pierdolisz? idz sie pierdolnij z mostu czy coś albo idz wkurwiać kogoś innego ;)

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Wszystko działa 

przykład internetowych napinaczy ;]]  a ten cały siurek pewnie nie bez powodu ma taki nick :D 

kłótnie o jakiś serwer niektórzy to już widzą przyszłość swoją w tym rzucają szkołę studia prace i będą robić serwery metin2 :D

hahaha

mi się na serwerze gra elegancko chociaż już w nocy maxa wbiłem to nadal polecam :)

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

To rasizm! Healer bez wachlarza? C:

Szlachetne tylko z v2?

Dropią przez całą grę z mobów i metków.

To teraz kilka uwag odnośnie gry:

1.Diamentowe kamienie to leci strasznie słabo, biorąc pod uwagę ile tego potrzeba. Proponuje dodać drop do bossów.

2.Dung 250lv w peta a mamy server easy, ale patrząc na azraela to i tak syfiasty drop...

3.Drop z metków wgl nie ulega zmianie przez wszystkie mapy.

4.Proponuje dodać po jeszcze 1bossie na każdą mape są 2 a ludzi dosyć dużo.

5.Limit yang w eq 2kkk, czyli musze postawić 10shopów żeby wszystko sprzedać...

/edit

Jeszcze zapomniałem dodać możliwośc wymiany pereł u jakiegoś npc w stosunku x za 1wybraną perlę. Tutaj już sami ustalcie ile pereł na wymianę.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Mi się gra bardzo przyjemnie jednak są pewne uwagi 

na 250lvl-u  już kompletnie nie ma co robic oraz jedyny zarobek to mapka 220 gdzie drop jest praktycznie identyczny a z bossa co mial byc najciezszy w grze gowno dropi ;P

pierscien jezyka tu mamy problem gdyz niby sa te ksiegi ale wbilem 250 i nie mam expa aby je czytac oraz bardzo duzo ludzi na wolaj ciagle spamuje o pierscieniu proponuje po prostu dac kazdemu jezyki na g... chyba ze to trudne jest ;]

dungeony tu wolalbym sie nie wypowiadac ale powiem ku przestrodze ;]  Azrael gowno dropi a wejscie 300kk    a ten na 220lvl  1kkk wejscie a drop ehhh pisaliscie ze bedzie dobry a jest kompletnie nieoplacalny dropi jak ze zwyklego bossa

planujecie jakies aktualizacje updaty?  co w nich bedzie? 

LIMIT YANG 2KKK  GDZIE JEDNA PERLA 90KK :) MUSZE CO CHWILE STAWIAC NOWEGO SHOPA + KUPOWAC JEDNA BRYŁKĘ  

USUŃCIE TO DAJCIE CHOCIAZ 9KKK LIMITU 

Opublikowano

panie admin zmien cene wejscia na azraela 300kk i prawie ze wgl dropu nie ma ;)

i zrob cos z mapa od 100 lvl na zadnym ch nie ma spota do expa siedza na jednym w 3 os zmien/zwieksz exp/spot albo i mape

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

poprawcie drop na azraelu bo sie prawie nie oplaca isc na niego 

oraz zrobcie aby z azraela drop byl na kazdym lvl bo na 207  juz nic nie leci  to jest jakas kpina podobno dung na 220 jest w pt wy sobie jaja robicie ? 

Opublikowano

Na tym servie ktoś zajmuje się banowaniem ludzi? Całe v2 zajebane botami. Druga sprawa to zmiana kanału, faktycznie jest tak szybka że szybciej się wyloguje i zaloguje na nowo. Będą wprowadzane jakieś zmiany czy administracja już osiadła na laurach?

@ten czasowy biolog na servie easy to też porażka.

Opublikowano

up masz tyle ap ze mozesz sobie wykupic eliksiry wiec nie pitol 

co do dungow sie zgodze nudne malo i na 250 nie ma co robic totalnie nic sie nie oplaca 

Opublikowano

up masz tyle ap ze mozesz sobie wykupic eliksiry wiec nie pitol 

Chodzi Ci o eliksiry poszukiwacza za punkty PO? One poprawiają szansę przyjęcia, a ja pisałem o tym że bezsensem jest oczekiwanie na oddanie przedmiotu do biologa na servie easy/pvp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...