Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamelis [Dedyk] [Easy/PvP]

KamelisPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

idę do v2 klepie moby i po 10-15 min zawsze wywala metka czemuuuuuuuuu!!!!!???????????????­

Skąd wziąć te pier***one perły na mapie od 100 nie ma ani jednego metka byłem tam dziś co najmniej 30 razy przejeżdżałem całą mape i nic nawet pomiędzy 5 a 8 rano z 10 razy tam byłem i niccccccccc :((( wiem że w av2 jest jakiś metek na początku ale gdy zawsze tam jestem bije go co najmniej 5 typa wtff na mapie od 100 też jakaś lipa z expem na spotach po 2-3 typa na wszystkich ch... jest problem expić a zrobić eq to tragedia....

8816414724839291359194.png

Opublikowano

idę do v2 klepie moby i po 10-15 min zawsze wywala metka czemuuuuuuuuu!!!!!???????????????­

Skąd wziąć te pier***one perły na mapie od 100 nie ma ani jednego metka byłem tam dziś co najmniej 30 razy przejeżdżałem całą mape i nic nawet pomiędzy 5 a 8 rano z 10 razy tam byłem i niccccccccc :((( wiem że w av2 jest jakiś metek na początku ale gdy zawsze tam jestem bije go co najmniej 5 typa wtff na mapie od 100 też jakaś lipa z expem na spotach po 2-3 typa na wszystkich ch... jest problem expić a zrobić eq to tragedia....

Wywala tylko cb, mnie jeszcze ani razu nie wywaliło. Co do metków to 1 masz po tym takim rozwidleniu co masz 2drogi do wyboru tą w góre i w dół i zaraz po tym jak się łączą to tam masz 1metka, 2metek jest zaraz za mostem, a przed mostem na tym małym spocie respi się boss, metek i boss co 10min.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Nie wiem ludzie w czym  macie problem , świat sie nie zatrzymał tylko na mapce 100lvl , możecie czekac na niego bo resp jest napisany co ile czasu i w tym samym miejscu , mozna czekac albo szukac i mieć szczescie . Polecam wiekszy lvl wbic i zajac sie wtedy dropem  pereł i innych bo wiecej szans masz na metiny ;)

Opublikowano

Jak dla mnie to chociaż mapa na 100lvl powinna być większa są tam jakieś 2-3 ogarnięte spoty na których są zawsze 2-3 osoby a na reszcie mapy są jakieś malutkie grupki które też zawsze są pozajmowane... jak na razie exp od 100-140 niemożliwy  ­

Opublikowano

Pobrałem rano i wszystko mi działało może problem z netem?

Net nie mam problem tylko cos nie tak plik w error w rar :/

To pobierz z innego hostingu.

Widziałem że kilka ich tam jest.

12038566_974765759232972_778992918771970

Pomocnik
Opublikowano

Po servie. Dostal co powinien.

prosze nie pisz nic nie wiesz co znaczy znak >

@mi chodzilo o to co pisałeś 

"Kamelis> Laneris s2." nie siedź na internecie jak nie wiesz co oznacza najprostszy znak 

Opublikowano

prosze nie pisz nic nie wiesz co znaczy znak >

Dostal dossa z 3 skrzynek byle jakich i padl... Jutro dostanie z 10 konkrretnych i juz nie pogracie. To nie hejt, to odzew za kopie serva.

Opublikowano

Kamelis> Laneris s2. Usuń ta marna kopie korku bo i tak furory nie zrobisz.

Hmm.. póki co laneris s2 bardzo dobrze się 3ma i jakoś graczy nie ubywa z tego co widze, a tutaj już mają problemy. Serwer ten nie postoi max miesiąc ;)

Opublikowano

Dostal dossa z 3 skrzynek byle jakich i padl... Jutro dostanie z 10 konkrretnych i juz nie pogracie. To nie hejt, to odzew za kopie serva.

4. Zakaz Grożenia o Atakach na serwer (Kara: Perm)

­

Opublikowano

Nie groze tylko pisze wiadomości z 2,reki.

@1361622928-U485574.pngmichal. Nie postoi tygodnia z tego co wiem :)

no widzę że masz zaje**ste info xD w sumie to mam wyje*ane i tak już tu nie gram no ale ku*wa śiurek już sie tak boi o lamerisa że co przysyła was tu a wy odstraszacie ludzi tymi ch*j*wymi postami? a w prezce lamerisa jakieś posty że kamelis to syf i zaraz padnie? zaraz wystartuje jakiś następny easy to śiurek chyba pier*olca dostanie i bd pisać że to kopia lamerisa xD po co ktoś miał by kopiować taki chu*owy serwer... a z resztą xD Jednak dział metin2 schodzi na psy wydać to po osobach z zespołem dałna jak up :P no co zrobisz no nic nie zrobisz xD

Edit: a tak wgl to te wasze posty że serwer nie postoi tygodnia/miesiąca nic nie wnoszą do tematu tak że możecie już wypie**alać pa pa 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...