Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamelis [Dedyk] [Easy/PvP]

KamelisPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam jak ktoś chce się poczuć jak na PLu gdzie expiło się w 7 osób na BO. Do tego, ze jakiegoś powodu mam duże lagi (nie klatkowe, tylko internetowe), kiedy na żadnym innym serwerze nie mam.

Opublikowano

Kamelis.exe - bład systemu

Nie mozne uruchomic programu, poniewaz na komputerze nie znaleziono python27.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program, aby naprawic ten problem.

to dziwne....

Opublikowano

Rękawica złodzieja zakupiona za pkt PO jest na 3 godziny, a pokazuje, że pozostały czas na 1 godzinę, gdzieś znikają 2 godziny :/

Pisałam o tym na forum, ale tam nikt do tematu nawet nie zajrzał.

Opublikowano

Bezsensu nie caly 1 dzien po starcie i juz sa max lvle, a swoja droga ile ludzi online?

Byli szybcy, mieli wolne spoty, IS, to nie jest problem. W końcu to Easy.. na chwile obecną jest 800 online

Rękawica złodzieja zakupiona za pkt PO jest na 3 godziny, a pokazuje, że pozostały czas na 1 godzinę, gdzieś znikają 2 godziny :/

Pisałam o tym na forum, ale tam nikt do tematu nawet nie zajrzał.

Wiem wiem, nasz błąd. Przy aktualizacji będzie to poprawione.

Opublikowano

Jak sądzę to nie ma ogranicznika lvlowego. Zapewne ludzie z max lvl zaczną ksuć mniejszym lvlom bossy, metki itp ? Czy może drop jest ustawiony by leciał od danego lvla do x lvl ?

Wlasnie jest ogarniczenie lvl ;)   czyli na dana mape musi byc odpowiedni lvl 

Opublikowano

Wlasnie jest ogarniczenie lvl ;)   czyli na dana mape musi byc odpowiedni lvl 

Chodzi mi o to że np po przekroczeniu lvl nie można wbić na daną mapę oraz o to czy drop z bossów, metków jest na na każdym lvlu ( chodzi o metki i bossy na wyższe lvle).

IDcncno.png

Opublikowano

Staraliśmy się przywrócić klimat starych serwerów systemem ulepszeń ( ich wglądem )

W systemie ulepszeń nie ma plusów ( tzn. +1, +4, +9 )

Wszystkie bronie są bez +, i mają świecenia normalnie.

Powinno się dzięki temu przyjemnie bardzo grać  :)

Co znaczy bronie bez + ?? czyli co mam bojowego ulepsze go raz i mam sobie syrka ?? bo trochę nie załapałem tej zmiany 

Opublikowano

Wirus jest :) defender tak wariuje + skan naprawcie to :L

Był jeden, który wystarczy usunąć, tamten plik chyba nie jest aż tak wymagany.

qjjHINc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...