Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamelis [Dedyk] [Easy/PvP]

KamelisPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, ze chcieliscie dobrze zmieniajac wyglad miasta, ale juz mi sie nie chce grac jak widze, ze administratorzy z metina robia jakies inne MMORPG. Metin to ma byc stary metin, a nie jakies przerobiony s**t :D Oczywiscie chodzi o styl a nie bronie, zbroje, bizuterie ;d
I z tego co widze exp do najlepszych nie nalezy. :)

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Upnie ktoś pliki odpowiedzialne za wygląd postaci bo nie widzę żadnej a patcher nie pobiera tych plików. Od razu piszę, że nie moge pobrać całego clienta.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Są jakieś itemy z średnimi obrażeniami oprócz broni do expa? Na jaki maksymalny lv można ulepszyć broń do expa oraz broń do pvp?

Opublikowano

Są jakieś itemy z średnimi obrażeniami oprócz broni do expa? Na jaki maksymalny lv można ulepszyć broń do expa oraz broń do pvp?

nie ma. Max do expa - 180, do PvP - 250

witam na jaki lvl sa jakies dungi i jak na nie wejsc  ?? 

140 lv ( Lobby Map ) 300kk koszt (solo) i 240 lv ( Lobby Map ) bryłka złota, (PT). NPC - Seon Pyeong

Przewidziane nagrody są dla top 1 2 i 3 ?

Coś się znajdzie :D

Opublikowano

Serwer fajny się wydaje, mógłby mi ktoś powiedzieć jakie bony na pózniejsze mapy? ;) i czy wgl opłaca się robić eq exp?

Są w prezentacji

100-trupy

140-mistyki

180-zwierzaki

220-trupy

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Ta mapa 100lv z*******a ludzi w uja po kilku na spotach nie da się expić :(

Gdzieś jest lista bonów 6-7? I jakie max sr? ktoś pisał 80 a w grze widziałem 99.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Ta mapa 100lv z*******a ludzi w uja po kilku na spotach nie da się expić :(

Gdzieś jest lista bonów 6-7? I jakie max sr? ktoś pisał 80 a w grze widziałem 99.

Jest napisane w prezce " Średnie obrażenia 80+ " czyli wiadomo, że będą powyżej 80 śr, według mnie na takim serwerze 6/7 bony są zbędne psują tylko klimat i gre...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...