Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial.pl

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz się również pochwalić pisaniem takich głupot xD

673731443990590121328.png

533141443990590121328.png

719371443990590121328.png

Stary, jesteś szczery do bólu.

Powodzenia na starcie chłopaki

Wrzuciłem to dla beki ofkors

LIKE

PS ZŁA TEMPLATKA NA VCP KONIEC SŁEGU

1977114309277781373321.png

Protected by system-dev

GG: 28952858

• Odpowiedzi 390
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Starczy tej kompromitacji. Nie będzie na tym forum żadnej prezentacji, ani dyskusji czy zapowiedzi, dopóki nie będą to faktycznie tematy o tym, a nie wylew hejtu i pieprzenia o jednym.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Czy warto zaczynać grę na serwerze? Jaką mam pewność, że nie padnie po kilku dniach ? :(

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Pytanko kiedy +/- start jeszcze w październiku?

Musze wiedziec przy wyborze nowego serwa na teraz :D

Nasz termin docelowy to październik, aktualnie serwer, forum, ts są gotowe. Terazczekam na oddanie strony i wszystko będzie gotowe na betę. Dopiero wtedy podamy konkretny termin (11-12 października)

Czy warto zaczynać grę na serwerze? Jaką mam pewność, że nie padnie po kilku dniach ? :(

Przykładamy się do wykonywanej pracy, team pracuje na wysokich obrotach i zrobimy wszystko aby projekt wypalił jak najlepiej. Nie chcemy aby nasza praca na którą poświęcamy czas poszła na marne. Więcej chyba nie mogę Ci powiedzieć czy obiecaj. Musisz spróbować.

Pozdrawiam !

Opublikowano

#hehe Azprime #hehe

Ogólnie to na asc1 się z*********e grało, gdyby nie kłamstwa Adrianka to byłby jednym z topowych serwerów do teraz hehe

#polecam grać po 1msc, 2 :)

Opublikowano

­

Administracja pozdrawia z serwera Ray@n2 . ;) Reklamowanie serwera i ładnie opisany plan serwera i poprawna polszczyzną . ;)

Fajnie, też mogę sobie wejść na jakiś serwer i pisać sam do siebie xp

tenor.gif

Opublikowano

Dlaczego po raz kolejny ktoś chce odgrzać kotleta który jest stary :/ ... Nie lepiej zrobić coś nowego niż cały czas jedne i te same pliki i rework co kilka tygodni . 

Opublikowano

ciekawe jakis fajny serwerek by sie znalazlo na zime kiedy start????? zwoj cofania um jest np na 90 lvl zmienic profesje ??

Opublikowano

Administracja pozdrawia z serwera Ray@n2 . ;) Reklamowanie serwera i ładnie opisany plan serwera i poprawna polszczyzną . ;)

Jako iż jestem właścicielem Rayena muszę sprostować tą dziwną sytuację.

Od 3 dni na moim serwerze są boty spamiące właśnie ascarialem, jest to bardzo uciążliwe. Niestety nie jestem wstanie powiedzieć czy to Administracja Ascariala czy też osoby próbujące zrobić im antyreklamę. Wątpię aby administracja była do tego zdolna, gdyż Nixo pomagał przy Rayenie i bardzo dużo wykonał nam rzeczy. 

Póki nie jestem pewny tego, że Administracja tego serwera reklamuję się na innych (sporych) serwerach proszę nie flamować ich. 

Opublikowano

­

Jako iż jestem właścicielem Rayena muszę sprostować tą dziwną sytuację.

Od 3 dni na moim serwerze są boty spamiące właśnie ascarialem, jest to bardzo uciążliwe. Niestety nie jestem wstanie powiedzieć czy to Administracja Ascariala czy też osoby próbujące zrobić im antyreklamę. Wątpię aby administracja była do tego zdolna, gdyż Nixo pomagał przy Rayenie i bardzo dużo wykonał nam rzeczy. 
Póki nie jestem pewny tego, że Administracja tego serwera reklamuję się na innych (sporych) serwerach proszę nie flamować ich. 

to zróbcie wyciszanie przy napisaniu słowa "ascarial", tak jak na PL'u jest za np. "allegro" i "paysafecard" i po problemie :v

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...