Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial.pl

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Azprime sam pisał że nie ma nic wspólnego z projektem już na 1 stronie.

Wierzysz mu? Równie dobrze mogles mu uwierzyć że na starcie s2 mieli maszyne tylko cos im wypadło ( Dziwne że dali mozliwosc kupowania sm +30% przed startem,potem przewijali jakby dopiero na nią zbierali ) Jakbys czytał tutaj więcej to bys wiedział że to jest nikt inny jak krętacz,więc jak mówi że nie jest to nie bierz tego pod uwage ;) Poprostu takim ludziom jak on sie nie ufa

79160594027661829163.png

• Odpowiedzi 390
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wprowadzajcie shopów on-line, ten bug zabił świetny serwer, będzie mniej graczy, niż przed reworkiem, część (w tym ja) się zniechęciła po tamtym. Ale powodzenia. ;)

Opublikowano

Nie wprowadzajcie shopów on-line, ten bug zabił świetny serwer, będzie mniej graczy, niż przed reworkiem, część (w tym ja) się zniechęciła po tamtym. Ale powodzenia. ;)

CHYBA OFFLINE XDDDDDDD

Polecam serwer powodzenia florjan.

Opublikowano

Nie wierze.. który to już jest rework tego serwera? Bez przesady.. znowu zarobicie swoje i wyłączycie serwer, a po trzech miesiącach jak pieniążki się skończą wystartujecie z nowego konta mówiąc, że pliki zostały kupione i tak w koło? Ludzie nie są głupi.. to, że Wy tak myślicie to nie znaczy, że tak jest.

Osobiście odradzam gry i tracenia czasu na tym gównie.. dużo bugów, kilka razy już startowało no ogólnie smród i gówno.. nie polecam.

Co z tego, że będzie np. to 350-400 osób jak zostanie wyłączony jak będą $$?

Do Flourine nic nie mam

Opublikowano

­

Nie polecam serwera. Ponieważ wszystkie poprzednie edycje tego serwer były pobugowane i padły szybko. 

ascarial padł szybko? XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Stał dłużej niż 95% obecnych serwerów.

tenor.gif

Opublikowano

­

ascarial s2 i santeria? Oba serwery stały dłużej niż 95% obecnych serwerów hahaha.  :yay:

syf, nie polecam, nie zrobili nic od siebie, do tego azprime w team.

­

Opublikowano

­

Ascarial s2, Santeria, Averion może S1 stała długo ale była zbugowana od początku do końca.

Opublikowano

­Ja dam im szansę, zobaczymy jak to będzie.Nie wiem czemu wy tak hejtujecie Azprime'a skoro jego serwery były jedne z bardziej dopracowanych.

bauahahahahaahhaahhahahahah aż spadłem k***a z krzesła hahahahahahaa

22695116389755711104.gif

Opublikowano

­Ja dam im szansę, zobaczymy jak to będzie.Nie wiem czemu wy tak hejtujecie Azprime'a skoro jego serwery były jedne z bardziej dopracowanych.

hahahaha, serio?!

Wiesz jak jego serwer wychodził? Np. Santeria i Ascarial S2 to na starcie serwera było może 30% tego co w prezentacji i miesiącami uzupełniali serwer o rzeczy w niej zawarte. Serwery startowały niezgodne z prezentacją i do tego zbugowane.

Opublikowano

hahahaha, serio?!

Wiesz jak jego serwer wychodził? Np. Santeria i Ascarial S2 to na starcie serwera było może 30% tego co w prezentacji i miesiącami uzupełniali serwer o rzeczy w niej zawarte. Serwery startowały niezgodne z prezentacją i do tego zbugowane.

Dodatkowo start Santerii był najpierw przesunięty o tydzień, potem 3 razy o jeden dzień. 

Jedne z bardziej dopracowanych? Hahaha %5E%5E.png Bug na bugu, a Santeria to pliki Ascariala s2, prawie nic nie było zmienione. No... może nazwa  xD

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Jakby były, to by nie padały na starcie.

A może nie wiesz co się działo na santeri? Zbugowany client, wystartowali tydzień z opóźnieniem, 50% graczy nie mogło grać, itemshop zbugowany, misje zbugowane, metinów brak, dungeony zbugowane, a po miesiącu nadal nic nie naprawili ale nadal twierdzisz, że były jedne z bardziej dopracowanych?

Opublikowano

Jakby były, to by nie padały na starcie.

A może nie wiesz co się działo na santeri? Zbugowany client, wystartowali tydzień z opóźnieniem, 50% graczy nie mogło grać, itemshop zbugowany, misje zbugowane, metinów brak, dungeony zbugowane, a po miesiącu nadal nic nie naprawili ale nadal twierdzisz, że były jedne z bardziej dopracowanych?

Ach pamietam te 10.800 SM za darmo za zarejestrowanie 2 kont przed startem xD

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Ok.Ale w prezentacji wypowiadacie się na temat s1 , które stało okrągły rok - tylko przypominam bo co poniektórzy zapomnieli.

@Sheila^^ To jest 1 rework.Dużo bugów? Wymień chociaż 1.Reaktywacja jest ze względu na osoby,którym ten serwer(klasyg w sumie) się spodobał.Dostajemy setki wiadomości na FP z prośbą o reaktywację.Główna promocja serwera będzie polegała na FanPage ,który na obecną chwilę posiada 6880 polubień ( zasięg do 5k , post o reworku - 11k ) , a także dojdą więksi youtuberzy,których już mogliście ujrzeć na S1 także myślę,że serwer będzie stał długi okres, a jeśli chodzi o aktualizacje już teraz mogę zdradzić,że mam zaplanowane kilka "lepszych" pomysłów i z pewnością się przyjmą pozytywnie.

ps. Możemy pochwalić się antycheatem,którego na s1 brakowało przez co lekko można było zepsuć gospodarkę stawiając takiego bota na zmianki i dodania.

Tyle, ze ty za wiele nie potrafisz, wiec jesli wprowadzisz jakies aktualizacje to albo beda pobugowane albo server po nich nie wstanie :v Czy s1 byl "klasykiem" jak to zbyt smialo nazwales? Nie, nie byl. Byl juz ktoryms z rzedu takim serverem. Sukces jego jednak opieral sie na tak ogromenj ilosci reklamy, chyba pierwszy raz w dziejach prywatnych sererow metina.. To ze macie duzy zasieg czy youtuberow wcale nie wrozy z gory sukcesu, bo jednak ludzie znaja Ciebie, znaja Azprime i wiedza ze najprawopodobniej bedzie to tylko strata czasu :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jak to się mówi do 3 razy sztuka

Ascarial.pl ten pierwszy był super, mało bugów, admini o niego dbali, miło i przyjemnie się grało

Ascarial.pl s2 to porażka pełno bugów, gracze szybko uciekali, szybko padł

Mam nadzieje że ten REVORK będzie tak jak s1 

Opublikowano

hahahaha, serio?!

Miesiącami uzupełniali co było w prezentacji? To Santeria stała miesiac?xD

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie wierze.. który to już jest rework tego serwera? Bez przesady.. znowu zarobicie swoje i wyłączycie serwer, a po trzech miesiącach jak pieniążki się skończą wystartujecie z nowego konta mówiąc, że pliki zostały kupione i tak w koło? Ludzie nie są głupi.. to, że Wy tak myślicie to nie znaczy, że tak jest.

Osobiście odradzam gry i tracenia czasu na tym gównie.. dużo bugów, kilka razy już startowało no ogólnie smród i gówno.. nie polecam.

Co z tego, że będzie np. to 350-400 osób jak zostanie wyłączony jak będą $$?

Do Flourine nic nie mam

Napisał mózg forumowy który robi serwery po to by ojebać graczy na innych serwerach, kontach etc. 

A Ty ile robiłeś ethandii i evalisów? No człowieku aż mnie bierze jak widzę ten Twój nick, nie udzielaj się w tematach to przyjemność mi zrobisz.

Mam nadzieje że ludzie będą Tobą pomiatać bo jesteś zwykłym odrzutkiem, elo.

Serwer polecam, sam może zagram, planujecie większą reklamę?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

­ja tam jestem ciekaw, czemu tutaj toczy się dyskusja o santerii i asca s2, skoro ten serwer ma innych techników, a Azprime był sponsorem, więc to nie za bardzo od niego zależało jak będzie wyglądał serwer, czy będą bugi itp.

tenor.gif

Opublikowano

K***a Świnia Arka Gdynia.

Serverek jak najbardziej Polecam, gdyż Kulturysta z Gdyni ma tylko 20% udziałow więc na 2 mazde mu nie starczy.

PS: Bugów nie będzie, gdyż w teamie jest Student z Rzeszowa, ktory swoją silną ręką nadzoruje prace placków.

Opublikowano

@Flourine jak tam sprzedawanie SM do swojej kieszeni na Averi potem na Aslanie? Nie pamiętasz już? ;)

Wiem,że to nie istotne ale w temacie dyskutujemy o Ascarialu S1 ,a nie o santerii czy też ascarialu s2

Rozmawiamy o wszystkich serwerach także nie rozumiem twojego postu o.O

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Temat nosi nazwę [DYSKUSJA]Wszystkie serwery Flourine czy [Zapowiedź]Ascarial.pl ? Cierpisz na jakąś chorobę skoro nie umiesz przeczytać poprawnie nazwy tematu.

Czyli jednak twój post potwierdza że robiłeś to na tamtych serwerach? ;)

Nie Cierpie na chorobe za to Ty na chorobe robienia ludzi w uja.

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Ok.Ale w prezentacji wypowiadacie się na temat s1 , które stało okrągły rok - tylko przypominam bo co poniektórzy zapomnieli.

@Sheila^^ To jest 1 rework.Dużo bugów? Wymień chociaż 1.Reaktywacja jest ze względu na osoby,którym ten serwer(klasyg w sumie) się spodobał.Dostajemy setki wiadomości na FP z prośbą o reaktywację.Główna promocja serwera będzie polegała na FanPage ,który na obecną chwilę posiada 6880 polubień ( zasięg do 5k , post o reworku - 11k ) , a także dojdą więksi youtuberzy,których już mogliście ujrzeć na S1 także myślę,że serwer będzie stał długi okres, a jeśli chodzi o aktualizacje już teraz mogę zdradzić,że mam zaplanowane kilka "lepszych" pomysłów i z pewnością się przyjmą pozytywnie.

ps. Możemy pochwalić się antycheatem,którego na s1 brakowało przez co lekko można było zepsuć gospodarkę stawiając takiego bota na zmianki i dodania.

Możesz się również pochwalić pisaniem takich głupot xD

673731443990590121328.png

533141443990590121328.png

719371443990590121328.png

Stary, jesteś szczery do bólu.

Powodzenia na starcie chłopaki

Wrzuciłem to dla beki ofkors

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...