Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial.pl

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tak napisze NIE POLECAM BO TU I TAK azprime MACZAŁ PALCE zreszta każdy zdrowo myślący tu nie zagra elo.

22695116389755711104.gif

• Odpowiedzi 390
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli w temacie nadal będą publikowane posty nie wnoszące nic do niego będę skłonny zamknąć temat a użytkowników, których biorą w tym udział ukarać. Potraktujcie to jako pierwsze i ostatnie ostrzeżenie.

nie

Opublikowano

@Flourine a to ty nie jesteś tym gościem od zakładania serwów tylko dla kasy ? :)

I gdzie moje obiecane 300 zł ? taki prawdomówny jesteś złodziejaszku ? - sss

Będę tępił je#anych oszustów i krętaczy jakim jest ten ślepiec Mateusz Suchodolski i powiem Wam jedno wypie#dalać z tym gó#nem.

sss

Serwa nie polecam ze względu na Administrację :)

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

A ja wam mówię, że już konkurencja was miażdży.  :sex: 

Poza tym, truta tylko rip?

­

Konkurencja  o.O haha.  Poprawiłeś mi humor z rana. Aktualnie 9 stron droprowadziło do tego że 3 x graczy dowiedziało się o reworku serwera, chcesz SS mojego PW :)  ? Dzięki za pomoc.

Truta ? Masz w prezentacji.

Opublikowano

Po co hejtujecie? s1 była odlotowa, grało dużo ludzi, dajcie im spróbować wystartować jeszcze raz, jeżeli nie chcecie to nie grajcie. Poczekajcie kilka dni, będzie jakiś odpał na serwerze to skreślacie i po problemie idziecie na inny...

Opublikowano

nie polecam sama nazwa serwera odpycha :) 

nie zagram

czy dalej bedzie sie expilo w dc ? do 85?

Tak 

Po co hejtujecie? s1 była odlotowa, grało dużo ludzi, dajcie im spróbować wystartować jeszcze raz, jeżeli nie chcecie to nie grajcie. Poczekajcie kilka dni, będzie jakiś odpał na serwerze to skreślacie i po problemie idziecie na inny...

@bartoooszek hejtuje głównie "konkurencja" która  nic ciekawego nie wnosi do tematu. Zapraszam Cię serdecznie na serwer i forum.ascarial.eu.

Pozdrawiam

Opublikowano

S1 to było coś. Pierwszy serwer, na którym spędzałem ogrom czasu. Co do S1 nie miałem zastrzeżeń, chętnie bym tam pograł, dlatego życzę powodzenia :) Chłopaki powinni dać radę.

Opublikowano

­Każdy chyba wie jak kończy się reaktywacja serwera :v. Grałem na pierwszej edycji było miło, ale się skończyło. Pewnie coś tam zarobicie, ale bardziej opłacało by się zrobić coś nowego.

­

Opublikowano

Azprime i Fluorine? :v Dream Team po prostu. Lepszego duetu nie znajdziecie. (tak, ironia..)

Oczywiscie ze wzgledu na team nie polecam, wrecz odradzam ^^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

S1 to było coś. Pierwszy serwer, na którym spędzałem ogrom czasu. Co do S1 nie miałem zastrzeżeń, chętnie bym tam pograł, dlatego życzę powodzenia :) Chłopaki powinni dać radę.

Dzięki wielkie za słowa wsparcia. Zapraszam Cię na betę za tydzień więcej info na forum.

­Każdy chyba wie jak kończy się reaktywacja serwera :v. Grałem na pierwszej edycji było miło, ale się skończyło. Pewnie coś tam zarobicie, ale bardziej opłacało by się zrobić coś nowego.

Jest to reaktywacja to fakt lecz zauważ że projekt stoi teraz na nowym silniku co daje możliwość sporego rozwoju.

Azprime i Fluorine? :v Dream Team po prostu. Lepszego duetu nie znajdziecie. (tak, ironia..)

Oczywiscie ze wzgledu na team nie polecam, wrecz odradzam ^^

Znów się zaczyna ? Jaki Azprime... 

Opublikowano

Dzięki wielkie za słowa wsparcia. Zapraszam Cię na betę za tydzień więcej info na forum.

Jest to reaktywacja to fakt lecz zauważ że projekt stoi teraz na nowym silniku co daje możliwość sporego rozwoju.

Znów się zaczyna ? Jaki Azprime... 

A no tak, sam sie przyznal ze sponsoruje i czerpie z tego kase, ale go tu nie ma - OK.

Zatem jeszcze lepiej - kolejne dno "tylko" od Fluorine xD

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@MoHa15 powiedziałeś, że Ci się serwer nie podoba, ok luz ale nie każdego interesują Twoje wypociny i Twój spam jaki to team jest zły i że upadnie po kilku dniach. To nie Twój serwer więc daj se siana.

Opublikowano

@MoHa15 powiedziałeś, że Ci się serwer nie podoba, ok luz ale nie każdego interesują Twoje wypociny i Twój spam jaki to team jest zły i że upadnie po kilku dniach. To nie Twój serwer więc daj se siana.

Synku drogi, a Twoje slowa tutaj jakie maja znaczenie? Jeszcze gorzej - zadne, nie wyrazasz zadnej opinii, czysty spam. Wiec jak ktos ma dac sobie siana to tylko Ty. Owszem, wyrazilem opinie, ale skoro od administratora polecial post w moja strone to na niego odpowiedzialem, nie widze w tym nic zlego. Jesli jestes jednym z przydupasow azprime czy fluo to liz im tylki a nie zaczepiaj porzadnych obywateli ;)

Pozdrawiam, nie polecam.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Mnie interesują.

Skąd truta?

Opublikowano

Te ''wypociny'' interesują ludzi którzy zastanawiają sie nad zagraniem tutaj,więc szczym ryj i wyjdz z tematu bo spam robisz ;)

Nie polecam serwera bo adminsitracja

79160594027661829163.png

Opublikowano

Każdy kto rozsądnie myśli dobrze wie, że w Teamie jest Azprime i będzie. Sam dobrze pamiętam jak Flourine się chwalił, że robi reaktywację Ascariala z Azprime. Kto mądry dałby mu np. 2500zł za takie pliki. Lepiej byłoby dołożyć i kupić Cradosa od @Vitron Nie mówię, że pliki Ascariala były złe jak na tamte czasy, ale to Endymion je robił nie Azprime. Czemu inne serwery znikają z mpcforum np. Castios, a ten ma zostać? Ekipa miała multum serwerów.

Kto się ze mną zgadza (y)

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

I dzieci na górze nabijają sobie posty, bo nie mają nic ciekawego do powiedzenia niż poparcie cymbała @MoHa15, który także ma IQ na poziomie 5 latka i odpowiada na zaczepki na jak w podstawówce. Tym bardziej nie jestem przydupasem administracji nawet ich nie znam. Porządnych obywateli? K***a ty chyba jesteś bezpaństwowcem jak czytam takie posty. Nie pozdrawiam, moderator daj mi warna bo przecież spam.

Opublikowano

I dzieci na górze nabijają sobie posty, bo nie mają nic ciekawego do powiedzenia niż poparcie cymbała @MoHa15, który także ma IQ na poziomie 5 latka i odpowiada na zaczepki na jak w podstawówce. Tym bardziej nie jestem przydupasem administracji nawet ich nie znam. Porządnych obywateli? K***a ty chyba jesteś bezpaństwowcem jak czytam takie posty. Nie pozdrawiam, moderator daj mi warna bo przecież spam.

No spam, spam, drugi post nie na temat. Do tego jestes hipokryta niczym cala Platforma Obywatelska :v Zarzucasz mi, ze odpowiadam na zaczepki, a sam dajesz sie prowokowac niczym niespelna rozumu gimnazjalista z wodoglowiem. (uprzedzajec, ze niby Cie wyzywam - nie, to tylko porownanie). Tak, jestem bezpanstwowcem xD Matko Święta, skad sie biora tacy ludzie? Bo chyba nie rodza sie w normalny sposob, jak my? :O

Czy znowu beda dostepne Azraelki i to w ISie? :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

"Wracają dziś dinozaury, co przez dekadę

Nie nagrały nic i skamieniały syf pchają na ladę"

Tyle można powiedzieć na temat tych wszystkich "reworków". Myślą, że jak odkupią domenę upadłego serwa, to wyjdzie im to na dobre XDD. Jeszcze żeby Ascarial miał dobrą reputację.. na poczatku był super serwerem a potem się spierdoliło przez administrację.

Ten serwer skończy jak nahajpowana reaktywacja imetinas2, który obecnie nadal jest online mimo 40 graczy na krzyż.

Dodatkowo z tego co wyczytałem znowu coś tam po części macza palce Asprime.. no to powodzenia graczom, którzy dadzą im szanse.

Opublikowano

­

"Wracają dziś dinozaury, co przez dekadę

Nie nagrały nic i skamieniały syf pchają na ladę"

Tyle można powiedzieć na temat tych wszystkich "reworków". Myślą, że jak odkupią domenę upadłego serwa, to wyjdzie im to na dobre XDD. Jeszcze żeby Ascarial miał dobrą reputację.. na poczatku był super serwerem a potem się spierdoliło przez administrację.

Ten serwer skończy jak nahajpowana reaktywacja imetinas2, który obecnie nadal jest online mimo 40 graczy na krzyż.

Dodatkowo z tego co wyczytałem znowu coś tam po części macza palce Asprime.. no to powodzenia graczom, którzy dadzą im szanse.

Azprime sam pisał że nie ma nic wspólnego z projektem już na 1 stronie.

fs4Hqh.gif

Opublikowano

­

Pisać może, ale to nie jest pewnie z jego strony wszystko możliwe kradziej z niego i tyle.

Opublikowano

­

Ja ci napisze że jestem Pamela Anderson i uwierzysz? xD

22695116389755711104.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...