Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial.pl

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam info prosto ze strony...Strona będzie wczoraj "Prace techniczne. Strona bÄdzie dostÄpna 2015-10-23 w godzinach popoĹudniowych."

Masakra...Clienta jak nie ma tak nie ma, nadal nie uzyskałem odpowiedzi na swoje pytanie chociaż zadałem już je bodajże wczoraj...Nie ciekawie to wróży :>

• Odpowiedzi 390
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To może udostępnijcie link do clienta inteligenci, albo chociaż do forum...Odechciewa mi się jak patrzę na dzisiejsze serwery metina...0 organizacji, wszystko na ostatnią chwile...Daleko z takim podejściem nie zajdziecie.

Opublikowano

powiedzmy sobie szczerze który serwer azprime nie miał przekładanego startu? :D

A wiesz, że tu jest inna administracja czytanie nie boli a okulista też się przyda przy okazji bo masz chyba problemy ze wzrokiem  <3

Opublikowano

To może udostępnijcie link do clienta inteligenci, albo chociaż do forum...Odechciewa mi się jak patrzę na dzisiejsze serwery metina...0 organizacji, wszystko na ostatnią chwile...Daleko z takim podejściem nie zajdziecie.

Pisał admin że tutaj nie wrzuci bo nie ma jak przeskanować a do forum trudno ci wpisać nazwę serwera / forum ? a jak to takie trudne to google ascarial forum i masz lol .Sam  mówisz o podejściu a jak byś użył coś takiego jak ''mózg'' to byś  nie pisał nędznego posta.

Opublikowano

Około 10 zarejsetrowanych było 80 osób.

Już widze ze tłumy na starcie... 

To nie graj proste ? PS ja znam takich co wstają o godz  13-14 , po 2 jest weekend a co wiąże się z tym melanże i te sprawy :) ; ^^^ ^^

Opublikowano

Link do forum jest na samej górze prezentacji.  :((

­

c:

Opublikowano

To nie graj proste ? PS ja znam takich co wstają o godz  13-14 , po 2 jest weekend a co wiąże się z tym melanże i te sprawy :) ; ^^^ ^^

Melanże w południe?

Co ty tak wszystkim do gardeł jak pies skaczesz.

Mam na myśli to, że dzięki temu, że strona i client, a konkretnie sam client pojawia się 2h przed planowanym startem będziesz sam po m2 biegał. Co innego gdyby client i strona wisiała od np. Czwartku.

@edit: Teraz nawet forum nie ma, co clienta dostępu też.

Opublikowano

@SprNtxPomPa

Linki do wszystkiego powinny być w zapowiedzi nawet miesiąc przed startem, pozatym ja nie muszę tutaj grać, to administracja powinna o to zadbać, aby przekonać gracza żeby zagrał na ich serwerze, ale jak narazie nie za bardzo im to wychodzi.Nie może zrobić skanu clienta? Jest w afryce czy co? Nie ma internetu? Ktoś inny z teamu nie może zrobić skana? B***h,please...Obstawiam, że na 90% przesuną start.

Opublikowano

Widze, ze 3 start nie dal nic do myslenia. Clienta jak nie bylo tak nie ma. Chcialbym polecil ale jak narazie to co sie tutaj dzieje to jakas masakra. Neutral

imetin_logo.png

Opublikowano

Szczerze gównem było a teraz gównem czuć... porównanie tej administracji do tamtej to ta jest jeszcze gorsza....

Brak organizacji itp to wszystko powoduję że ten serwer za przeproszenie jebie gównem...

Na starym ascarialu mino Azprime był ENDYMION! który chyba najwięcej z całej tamtej administracji robił. 

Gdyby nie Endymion, Ascarial nie stał by nawet 3 miechy.. Pamiętam do dzisiaj jak własnie Mikołaj pomagał mi odzyskać konta..

oraz pomagać w problemach związanych z nim, nie ważne czy miał dużo roboty czy nie, to nie trzeba było długo czekać. 

Dlatego Brawa dla Endymiona! 

56928084622805469272.png

Opublikowano

mysle ze sie nie wyrobia ze startem o 14 to moja osobista opinia 

forum lezy strona lezy klienita chyba nie ma jeszcze 

co wiecej mam jakies dziwne przeczucie ze jednak konkurencja nie spi i ze beda rowniez ataki ktore zablokuja serwer na kilka h 

ide do pracy za chwile wiec na starcie i tak nie bede ale za dużo tego chwile przed startem obym sie pomylil i bylo duzo ludzi bo pewnie kazdy sie zastanawia dzisiaj pomiedzy dwoma serwerami moze trzema ale o t sie nie wypowiadam 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD zaczynaja sie problemy troche smiechlem sory xD dlaczego zawsze jest tak ze jesli jest ostry hejt na adminow czy jakies dziwne powiazania to faktycznie CI admini sobie nie daja rady i przekladaja start a potem an starcie sa jakies dzikie bugi ? dlaczego zawsze udowadniacie "hejterom!!!!!!!!!!!" ze jednak maja racje ? szok :D

Opublikowano

Z racji awarii dysków na dedyku #online.net oraz problemy ze stroną start zostaje przełożony na następny dzień ,żeby wszystko dopiąć na ostatni guzik.Cd. rekompensaty to już Rafał się wypowie.

Ataki to akurat jedna z tego typu spraw , którymi nie musimy się martwić.

dobra, dobra awaria?:D hehe 

nie róbcie sobie jaj okej?:D online.net nie ma żadnej awarii :D

56928084622805469272.png

Opublikowano

Z racji awarii dysków na dedyku #online.net oraz problemy ze stroną start zostaje przełożony na następny dzień ,żeby wszystko dopiąć na ostatni guzik.Cd. rekompensaty to już Rafał się wypowie.

Oj i kolejna szansa na server, znaczy druga :D pogrzebana :D hehehe

Dobrze że dziś startuje drugi serverek :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...