Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial.pl

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 390
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie macie prawa podpisywać się pod nie swoją pracą, bo "markę" Ascarial tworzyłem razem z Krzywym, Azprime tylko to wszystko rozjebał.

Nie Ty z krzywym, tylko Rudi z Krzywym kolego, bo nie problem jest olać projekt na 6 miesięcy, a później wrócić do niego jak zaczęło się układać w wakacje. Przez całe te pół roku ten wózek ciągnąłem ja z Rudim i Krzywym, także nie pierdol farmazonów :)

PS. Nic osobistego, nieraz jebniemy dinx.

Opublikowano

A mam ostatnio zajawkę na Laika, o boże. Polęcę czasem kopią levelup5 hehe.

Ema jak się baliście o prawdę to jest przykre, Endymion z Krzywym nie zawodzą - nigdy i nigdzie. 

Całe te pierdolenie o sprzedaniu Ascarialu to g****o prawda i będę przypominał dopóki mi to nie zbrzydnie. W lipcu pisał do mnie Azprime ile chcę siana za Ascarial bo go sprzedaje, ale potem się okazało że nie sprzedał i robi z inną ekipą. Tak więc skoro tutaj jest pierdolone, że Ascarial został sprzedany za 6.000 PLN to ja poproszę o moją działkę, Krzywy tak samo. Jedyne co mógł wam sprzedać Azprime to jest k***a mać domena, której jak widać nawet nie macie (czyżby nie było hajsu na przedłużenie domeny? bo przecież nowa jest tańsza xD ). Ascarial tworzyłem ja, Krzywy, a podczas mojej nieaktywności także Rudi/Franklin czy jak wy go tam znacie.

gOi5fG7.png

noRZtjM.png

Tak więc skończcie p******** że ten serwer jest sprzedany, bo jest to raz że żałosne to jeszcze próba ruchania ludzi. Nie macie prawa podpisywać się pod nie swoją pracą, bo "markę" Ascarial tworzyłem razem z Krzywym, Azprime tylko to wszystko rozjebał.

Swoją drogą my z Krzywym wciąż czekamy na zaległy hajs za Ascarial, a Krzywy jeszcze za 3 tygodniówki z Santerii. 

Czekam na feat z Laikiem, hehe.

Pozdrawiamy i czekamy na nasz hajs, za NASZĄ robotę,

Krzywy & Endymion.

Cytując Laikike1 ~ "nara k***a".

PS. Azprime, nic osobistego jbc pisz na fb. Po prostu nie podoba nam się, że znowu chcecie zarabiać na naszej robocie mając nas totalnie w dupie.

PS2. dziekujemy tez nismo, ktory spierdolil serwer xD (buziaczki od Krzywego dla Ciebie Kubuś :*)

tak naprawdę to azprime wyruchał każdego z was, np grafika Mizune... kupuje on od niego grafike niby dla użytku własnego a sprzedaje dalej komuś. 

wszystkie systemy z ascariala/santerii tez sprzedawał ruchał was jak chciał... tak samo co sie działo na ascarialu? sprzedawał itemy za pln. 

Opublikowano

tak naprawdę to azprime wyruchał każdego z was, np grafika Mizune... kupuje on od niego grafike niby dla użytku własnego a sprzedaje dalej komuś. 

wszystkie systemy z ascariala/santerii tez sprzedawał ruchał was jak chciał... tak samo co sie działo na ascarialu? sprzedawał itemy za pln. 

Co k***a XDDDDDDDDDDDDDDDDD @Mizun

Nie macie prawa podpisywać się pod nie swoją pracą, bo "markę" Ascarial tworzyłem razem z Krzywym, Azprime tylko to wszystko rozjebał.

Nie Ty z krzywym, tylko Rudi z Krzywym kolego, bo nie problem jest olać projekt na 6 miesięcy, a później wrócić do niego jak zaczęło się układać w wakacje. Przez całe te pół roku ten wózek ciągnąłem ja z Rudim i Krzywym, także nie pierdol farmazonów :)

@Azprime

@Flourine

@Multi-DC

Tylko dla formalności łaki i złodzieje.

W twoim przypadku zacytuje klasyk.

Opublikowano

To ja naprawiałem bugi narobione przez Rudiego, to ja naprawiłem pamiętne restarty o 6 bo za dużo otwartych plików. Gdyby nie moja interwencja to nawet ten Wallander by Ci dał g****o na tym zabugowanym ścierwie jakim był Ascarial. I nie wmówisz mi, że robił ten serwer Rudi bo to jest g****o prawda, sam dobrze pamiętasz jak on to robił i jak mnie prosiłeś żebym wrócił na Ascarial bo on nie potrafi i rozpierdala te pliki.

CZYLI OFICJALNIE CHOPAKI MOZEMY ZAOBSEROWAC SPINE POMIEDZY DWOMA PRZYJACIÓŁMI Z REALA

Nie, jeszcze nie raz obalimy flaszkę, albo trzy.

Opublikowano

CZYLI OFICJALNIE CHOPAKI MOZEMY ZAOBSEROWAC SPINE POMIEDZY DWOMA PRZYJACIÓŁMI Z REALA

DODAM TAKZE ZE TEN SERWER TO SPIERDOLINA Z ADRIANEM W TEAMIE

CAPSLOCK CREW

Opublikowano

@Azprime @Multi-DC

Dalej będziecie sie upierać ze Azprime nie ma w teame?

Ja juz nie odpowiadam na te głupie komentarze. Wyjaśniłem jak wygląda sytuacja i to wszystko z mojej strony. Teraz obserwuje jak mi wyświetlenia nabijaja się przez te komentarze bez dowodów i żadnej możliwości udowodnienia tego. Powtarzam jestem właścicielem ascariala.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja juz nie odpowiadam na te głupie komentarze. Wyjaśniłem jak wygląda sytuacja i to wszystko z mojej strony. Teraz obserwuje jak mi wyświetlenia nabijaja się przez te komentarze bez dowodów i żadnej możliwości udowodnienia tego. Powtarzam jestem właścicielem ascariala.

Pozdrawiam

Pamiętaj, że odświeżanie prezentacji oraz pisanie negatywnych opinii nie zwiększy Wam liczby Online. Serwer był dobry za czasów Wallandera, a teraz jedna osoba zaprzecza drugiej.

Opublikowano

To ja naprawiałem bugi narobione przez Rudiego, to ja naprawiłem pamiętne restarty o 6 bo za dużo otwartych plików. Gdyby nie moja interwencja to nawet ten Wallander by Ci dał g****o na tym zabugowanym ścierwie jakim był Ascarial. I nie wmówisz mi, że robił ten serwer Rudi bo to jest g****o prawda, sam dobrze pamiętasz jak on to robił i jak mnie prosiłeś żebym wrócił na Ascarial bo on nie potrafi i rozpierdala te pliki.

Nie, jeszcze nie raz obalimy flaszkę, albo trzy.

Bugi bugami, potwierdzam, tak było, ale nie powiem, kto przez pół roku kleił ten serwer od strony rozgrywki i całej reszty, co lepsze, utrzymał go przy życiu przy 50 online. Także u know. Temat wyczerpany miedzy nami, rozejm, nie chce mi się ciagnac tej gownoburzy.

#Wrocław_pościmy

#piaskownice_pomścimy

#poznań_pomścimy

Opublikowano

Pamiętaj, że odświeżanie prezentacji oraz pisanie negatywnych opinii nie zwiększy Wam liczby Online. Serwer był dobry za czasów Wallandera, a teraz jedna osoba zaprzecza drugiej.

To nie są negatywne opinie na temat gameplaya, bo każdy GRACZ Ascarial oczekuje projektu. To są jedynie gadki na tematy których nikt nie pokrywa konkretnym dowodem. nudy.

Opublikowano

To nie są negatywne opinie na temat gameplaya, bo każdy GRACZ Ascarial oczekuje projektu. To są jedynie gadki na tematy których nikt nie pokrywa konkretnym dowodem. nudy.

No niby tak, ale popatrz jak oceni gracz osoba, którą nie interesują te gadki i tylko patrzy na opinie graczy. Mimo to powodzenia z serwerem!

Opublikowano

Jeśli powiesz, że kupiłeś go od Azprime to jednoznacznie wyjdzie, że wisi on Endymionowi hajs, którym się nie pochwalił.

Jeśli powiesz, że jednak zapomniałes powiedziec, że Adrian jest w teamie to wyjdzie jeszcze gorzej.

Co wybierasz? Innej opcji nie ma.

Opublikowano

ale i tak mam nadzieje ze to tylko interesy i najebirmy sie razrem pajie adrianie i mikolaj w te wakacje

zbieram sie od kilku lat, ale i tak azprime c**j ci w dupe xD

po prostu ta sprawa wymaga spotkania sie 2/3 typow, wypicia wodki i gadki porzadnej

azprime c**j ci w dupe xD

po prostu ta sprawa wymaga spotkania sie 2/3 typow, wypicia wodki i gadki porzadnej

azprime c**j ci w dupe xD

może, może nie

Opublikowano

Reasumując, wersja dla forumkowych waligruch szukających taniej sensacji i poklasku pokroju Exile; przyszedłem tu zarobić na nową mazdę, chłopaki odjebali robote, a ja licze hajs.

Wersja dla mających życie prywatne, graczy, traktujących serwer jako rozrywkę;  Serwer prowadzi ekipa wymieniona w prezentacji, palcem nie tykam Ascariala Reworka, moja pozycja sprowadza się do czerpania parudziesiecu procent dochodu serwera w zamian za $$$ i prawo do jego wykonania przez ekipe w/w.

Opublikowano

Reasumując, wersja dla forumkowych waligruch szukających taniej sensacji i poklasku pokroju Exile; przyszedłem tu zarobić na nową mazdę, chłopaki odjebali robote, a ja licze hajs.

Wersja dla mających życie prywatne, graczy, traktujących serwer jako rozrywkę;  Serwer prowadzi ekipa wymieniona w prezentacji, palcem nie tykam Ascariala Reworka, moja pozycja sprowadza się do czerpania parudziesiecu procent dochodu serwera w zamian za $$$ i prawo do jego wykonania przez ekipe w/w.

spójrz na swoją dziewczynę, wolałbym być waligruchem niż tykać monikę patykiem przez szmatę

a tak poza tym to zamknij morde.

elo

Opublikowano

spójrz na swoją dziewczynę, wolałbym być waligruchem niż tykać monikę patykiem przez szmatę

a tak poza tym to zamknij morde.

elo

uuu poleciałeś koleżko, normalnie kabel od internetu Ci służy widze ;]]]]]]]]]]]]]

Opublikowano

Reasumując, wersja dla forumkowych waligruch szukających taniej sensacji i poklasku pokroju Exile; przyszedłem tu zarobić na nową mazdę, chłopaki odjebali robote, a ja licze hajs.

Wersja dla mających życie prywatne, graczy, traktujących serwer jako rozrywkę; Serwer prowadzi ekipa wymieniona w prezentacji, palcem nie tykam Ascariala Reworka, moja pozycja sprowadza się do czerpania parudziesiecu procent dochodu serwera w zamian za $$$ i prawo do jego wykonania przez ekipe w/w.

kiedy pijemy k***o j****a?

może, może nie

Opublikowano

Za to kocham to forum xD.

25af7ac231ef5.jpg

PS. Szkoda ze konczy mi sie popcorn.

btw. dodacie likana ? xD

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Chyba im ciągnąłeś... a nie serwer. :D

571811439657432513510.png

Opublikowano

Jeżeli w temacie nadal będą publikowane posty nie wnoszące nic do niego będę skłonny zamknąć temat a użytkowników, których biorą w tym udział ukarać. Potraktujcie to jako pierwsze i ostatnie ostrzeżenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...