Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial.pl

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lekkie opóźnienie jeśli chodzi o clienta.Już kończymy i pod wieczór zostanie rozesłany youtuberom ;)

Kto będzie kręcił lets playe? (nie same zapowiedzi)

• Odpowiedzi 390
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po starcie zacznie Tream i kilka i innych a przed startem na pewno nagra R3spect.Więcej jak na razie mi nie wiadomo.Więcej ntt. może się wypowiedzieć @Multi-DC

A ponoć Tream będzie nagrywał z ena*isa, więc kto tu w kulki leci?

tenor.gif

Opublikowano

Obecnie jesteśmy już po rozmowach z:

- Respectem

- Treamem

- Legal

- xCruzer

- Mori

- Keiusek

Aha, czyli jesteście po rozmowach więc żaden nie będzie nagrywał czy co? Bo rozmawiać to jedno, a nagrywać drugie.

Opublikowano

­Nikt Enobary i Endymona nie zaprasza do tematu a wchodzą i krytykują.

Nie ma co z nimi dyskutować to jest banda hipokrytów.

A potem Endymion się dziwi czemu ma spadki online ;p.

Nikt mnie nie musi zapraszać do zapowiedzi MOJEGO serwera, bo to ja tworzyłem Ascarial zarówno pliki jak i samą "markę" Ascarial, więc odbij chłopcze jak c***a wiesz. ;)

ps. Enobaria była SGM na Ascarialu, ja byłem technikiem.

Opublikowano

Nikt mnie nie musi zapraszać do zapowiedzi MOJEGO serwera, bo to ja tworzyłem Ascarial zarówno pliki jak i samą "markę" Ascarial, więc odbij chłopcze jak c***a wiesz. ;)

ps. Enobaria była SGM na Ascarialu, ja byłem technikiem.

K***a wydymion produkujesz sie jak florjan na zawodach kulturystycznych, a nic z tego nie wynika, ktory to juz post o tym samym ? Juz nawet like ci niechca dawac zbastuj synu Gdynskiego terminatora

Opublikowano

K***a wydymion produkujesz sie jak florjan na zawodach kulturystycznych, a nic z tego nie wynika, ktory to juz post o tym samym ? Juz nawet like ci niechca dawac zbastuj synu Gdynskiego terminatora

>like ci niechca dawac

to jest troll, tak???

Opublikowano

>like ci niechca dawac

to jest troll, tak???

Bym ci pokazal co to jest troll, ale zaraz obronca uciśnionych Makin wpadnie, no chyba, ze wyrazasz zgode ambitny mlody poszukiwaczu przygod.

Opublikowano

Są skille toggle?

Rozumiem, że w DC dalej będzie tak jak na s1. Większe PT -większe spoty?

Zmiana mobów na psy jest?

Jak z yangami? Co będzie można sprzedac na allegro?

Jak z balansem? Jakieś wnioski po becie?

Buff takim postaciom jak body/mental niezbędny? Czy da radę bez IS ogarnąć pół spota w v2 z normalnym eq?

Zarobek na wyższych mapkach tez będzie jak na s1? Głowny zarobek z metków i bosów? Metki na każdym Ch w tym samym miejscu? Są podwójne?

Takie ogólne pytania, które najbardziej przypominają dawnego s1. Wolę się upewnić, że będzie ten sam hardkor na mapach 85+, gdzie odjeżdzało się pare razy od metka bodziakiem na berku :D

Opublikowano

jak dla mnie troche nowości by się przydało :/ ten serwer stał jednak rok temu i  tak jakby czasy się zmieniły :P

Nowosci będa wprowadzane na bierząco nie ma sensu wrzucać wszystkiego na start bo szybko się znudzi, a wprowadzane stopniowo daja wiecej frajdy.

Opublikowano

Ja zagram i polecam, serwer za swoich czasów był najlepszy na rynku - skończył się jak każdy dobry serwer ale jest szansa żeby znowu do tego powrócić więc ja wracam :)

Opublikowano

Serwer polecam, wbijamy z xCruZerem i będziemy walczyć o topkę. ;)

Reklama jest, to tylko pobierać, rejestrować się i czekać na start. ;)

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z expieniem na DC? jakieś przenoszenie za yang itd, o co w tym chodzi?

Taki trochę głupi system. xD Im więcej osób w grupie tym większe respy mobów w DC. Ludzie stoją tam pod wieżą i za kasę robią pt na ileś kont i wchodzą tam 50lvle bo najlepiej exp leci. xD

@Flourine

Będzie licznik graczy online nad czatem tak jak było i tym razem nie podkręcony? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...