Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial.pl

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co to nie jest prawda ? Nauczył cię ktoś robić cheaty i teraz się tylko tym  zajmujesz robisz tematy dostajesz like i ludzie piszą świetna robota albo coś więc proszę cię ... I te obrazki są żałosne chyba że w domu masz książeczki i sobie takie obrazki malujesz to nie mój problem .Wiesz jaki dzisiaj jest dzień i jaka jest pora roku ?

5c3ydeY.png

gABhIXm.png

werd1.gif

• Odpowiedzi 390
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Patrząc po ilości przeglądających ten temat to nie wróżę tej odsłonie ascariala tylu graczy co kiedyś na s1 ( przypomnijmy, tam było po 2-3k luda).

przypominam ze na poczatku byla garstka osob akurat kto siedzi na poczatku sie nie liczy liczy sie ile osob bedzie pozniej, jezeli jakims cudem wyjdzie na to ze ten serwer wystartuje bedzie stal 2 tygodnie nie bedzie zadnych niesamowitych przekretow bugow i nie bedize tragedii z niesamowita iloscia botow to bez problemu osiagna 1.5k osob

Opublikowano

Wszystkie dyski na online.net działają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

​Wszystkie dyski na online.net działają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

46302966905014201006.png

Opublikowano

troche przykro ze robia z nas juz kretynow zanim serwer wystartowal wyglada  jakby aspirin byl jednak w tym teamie :P jesli cos nie wychodzi to napiszcie poprostu prawde nie wiem biegunki dostalem czy cokolwiek a nie piszecie jakies pierdoly ktore jak widac ludzie potrafia jednak sprawdzic i robicie zamiast z nas idiotow z samych siebie

Opublikowano

Naprawdę dziwne, że 99% serwerów ma akurat problemy kiedy mają wystartować...A to serwerownia pada, a to admin musiał jechać z mamą na zakupy, a to wigilia...Żaden serwer chyba nie wystartował, punktualnie i bez żadnych problemów...Naprawdę nie wiem jak można tak robić wszystko na ostatnią chwile a potem przekładać start 50 razy.

Jest reguła, są wyjątki.

#Ascarial:

Kumaci zrozumieją :D

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

A co tu się dziwić licząc wszystkie starty od pierwszego Ascariala to ok. albo ponad 10 było przekładane i jak zawsze te wymówki to już ich "świąteczny zwyczaj".

Czuję spory niewypał.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Fajnie, napisz to w gazecie.

@SuReeK odezwał się ten który popier*** na gotowcach aż miło ,a jedyne co ma na swoich serwerach to grafika , strony bombworka i kupione rzeczy 

A czy pliki ascariala, które właśnie używasz to nie gotowce? xD 

Opublikowano

Fajnie, napisz to w gazecie.

@SuReeK odezwał się ten który popier*** na gotowcach aż miło ,a jedyne co ma na swoich serwerach to grafika , strony bombworka i kupione rzeczy 

He he he, kto mi na gadu spamił o pliki Senthi ops, S2.Lan*** to gotowiec od kiedy?

Nie jestem tu żeby się spinać, powodzenia.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Troszkę beka z serwera :D A takie były pewne siebie... :D Nie mam pytań, komentarzy, pozostaje wyjść, przepłakać transfer ( co ja mówię , nie mam limitów ;p ) i poczekać na kolejne reworki  żeby się pośmiać, a nóż widelec znajdzie się "ktoś dojrzały i dorosły " i komuś w końcu jakiś rework wyjdzie na dłużej niż godzinę :D 

Weekend pod znakiem rework - 10 do zera dla opcji "usuń" po 15 minutach ;D 

Nie polecam :D

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...