Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial.pl

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 390
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekam na start <3 Acgchchgh pamiętam ten stary Ascarial :D Będzie expienie w DC? 

#dajcie clienta na mega bo inaczej go nie pobiore.. 

Opublikowano

Download ze strony  to clinet pangei, nie Ascariala (prawdopodobnie, szkoda mi intenertu żeby sprawdzić)

Client który podał Flourine na SB nie działa u nikogo.

A do startu 3,5 godziny

Opublikowano

najlepszy mediumek na jakim gralem mozna stwierdzic ze "hehszki zrobilismy promocje z ziomkami" zaczynalismy gre na 200 online w chwile zrobilo sie 1200 :D czekam na start i nie tylko ja mam nadzieje ze odbedize sie o podanej godzinie i mam tez nadzieje Flourine juz nie robi dziwnych akcji jesli tak bedize to serwer bedzie wysmienity tak jak kiedys :)

Opublikowano

bedzie w isie zbroja azraela ? Jezeli tak to chyba odradzam gry z powodu braku rownej rywalizacji rozumiem pety wierzchowce git ale zbrojki z isa najgorsza rzecz jaka moze byc wprowadzona na serwer :)

Opublikowano

bedzie w isie zbroja azraela ? Jezeli tak to chyba odradzam gry z powodu braku rownej rywalizacji rozumiem pety wierzchowce git ale zbrojki z isa najgorsza rzecz jaka moze byc wprowadzona na serwer :)

To prawda. Nie pamiętam tylko skąd się azraelke przed reworkiem ogarnialo, przypomnie ktos? xD

Opublikowano

To prawda. Nie pamiętam tylko skąd się azraelke przed reworkiem ogarnialo, przypomnie ktos? xD

Była w IS :D

A na starym Ascarialu max lv był 125 a nie 120  ^^

­

Opublikowano

2h 30min do startu a clienta nadal nie ma...Niezła organizacja i net z biedronki. Odpowie mi któryś z adminów czy znowu będzie trzeba expić na ww? Ogarnęliście chociaż expa na mapach tak jak powinno być?

Czy może olewacie pytania z MPC? Bo jak narazie to 0 kontaktu z graczami.

Opublikowano

Wybaczcie, że się wtrącę, ale na s1 na azraelkę można było zarobić w kilka godzin na niskim levelu, a jakimś wybitnie dobrym graczem nigdy nie byłam.  :v

­

c:

Opublikowano

Wybaczcie, że się wtrącę, ale na s1 na azraelkę można było zarobić w kilka godzin na niskim levelu, a jakimś wybitnie dobrym graczem nigdy nie byłam.  :v

­

Oczywiście, że dało się zarobić, ale owa zbroja była jedynie w IS za 400sm jak dobrze pamiętam. I na OX można było ją wygrać czasami :>

Ja piszę jedynie jak było :D

­

Opublikowano

Oczywiście, że dało się zarobić, ale owa zbroja była jedynie w IS za 400sm jak dobrze pamiętam. I na OX można było ją wygrać czasami :>

Ja piszę jedynie jak było :D

­

Co nie zmienia faktu, że handel nią nie był zablokowany i każdy mógł bez problemu kupić ją od innego gracza, a cena nie była jakaś kosmiczna. Robicie problemy na siłę, tak szczerze mówiąc.

­

c:

Opublikowano

powiedzmy sobie szczerze który serwer azprime nie miał przekładanego startu? :D

W sumie :D

Klienta niby już wrzucił technik bo na forum podał linka na boxie, tak że wbijcie na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...