Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial.pl

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Większość osób zna i ma już wyrobioną opinie o Ascarialu - nawet jeśli jest nowa administracja a axprajmix nie ma w tym nic wspólnego.

Twoje pieniądze - Twoja sprawa, jednak lepszym wyborem byłoby kupienie innego projektu, niż tego.

@Miyoshi

nie kradniesz, ale jesteś hipokrytką, too late. To jest moja ostatnia odpowiedź w Twoją stronę, bo rozmawiać z Tobą, to tak samo jak z siatką ziemniaków.

Mamba, dzięki że się wypowiedziałeś. Masz rację moje pieniądze moja sprawa, ale dziwię się że piszesz "większość osób" sugerując że ta większość ma wyrobioną złą opinie. Codziennie dostaje kilkadziesiąt wiadomości na facebooku, od publikacji zapowiedzi dostaje  wiadomości od graczy którzy piszą mi pozytywne wiadomości na temat  reworku Ascariala. Nie ruszyliśmy jeszcze z reklamą a już cieszymy się sporą popularnością. Owszem każdy serwer ma zwolenników i przeciwników ale akurat ta większość o której mówisz stoi  po naszej stornie. Dzięki temu mam jeszcze większy zapał do pracy i ochotę na dopracowanie projektu. Od dziś ruszamy z promocją serwera, która pomoże odnieść nam sukces jak za czasów pierwszego Ascariala s1!

Pozdrawiam !

• Odpowiedzi 390
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam nadzieje ze nadal bedzie tutaj "pewien" sposob na zarobek jak na s1 , chodzi o nizszy lvl, kilka osob tak zarabialo, w 2 godziny szlo wydropic nawet 4kkk a w nocy czasami z nocki wynosilem 6-8kkk tylko potem stały mi 4 sklepiki przez caly dzien xD

Opublikowano

Mała notka końcowa ode mnie.. Właścicielem projektu jest Rafał aka Multi-DC, nie mam z Reworkiem nic wspólnego, także proszę nie wypisywać do mnie na PW. Wszystkie informacje kierować możecie do Multi-DC, a także Flourine czy Nixo, formalnie administracji projektu Ascarial Rework.

QthkaCh.png

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

0LsM05U.png

Opublikowano

QthkaCh.png

w sumie to podobno azprime robił im grafike,. co widać bardzo solidnie po tym łączeniu elementów. 

czyli robione z starych psd.

np

obwódka głów postaci - Ascarial

Title bar? czy jak to sie zwie - Avenor 

Ale dalej jestem przy tym że azprime jest w teamie bo mam na to dowody które ujawnię 2 dni przed startem, wtedy zobaczycie co to znaczy Prawda wszyła na jaw.

no chyba że sie przyznają do startu to inaczej bd wyglądać  

46302966905014201006.png

Opublikowano

QthkaCh.png

Przecież grafiki są od Azprime. Kupiłem projekt wiec mam i grafiki co w tym dziwnego, że jest tam ten nick? Mam w prezentacji grafiki którę udostępniał kilka miesięcy temu na Fanpage ale czy to znaczy że to jego.....

Up. Dowodów nie masz żadnych bo projekt kontroluje ja. Przestań wypisywać te głupoty o udostępnieniu twoich dowodów bo to już nudne.

Pozdrawiam. 

Opublikowano

Przecież grafiki są od Azprime. Kupiłem projekt wiec mam i grafiki co w tym dziwnego, że jest tam ten nick? Mam w prezentacji grafiki którę udostępniał kilka miesięcy temu na Fanpage ale czy to znaczy że to jego.....

Up. Dowodów nie masz żadnych bo projekt kontroluje ja. Przestań wypisywać te głupoty o udostępnieniu twoich dowodów bo to już nudne.

Pozdrawiam. 

to nie jest nudne wstawie zalącznik Mp3 oraz parę ssy i na ten serwer nikt nie wbije rozumiesz?

może powiesz kiedy kupiłeś projekt?

46302966905014201006.png

Opublikowano

to nie jest nudne wstawie zalącznik Mp3 oraz parę ssy i na ten serwer nikt nie wbije rozumiesz?

może powiesz kiedy kupiłeś projekt?

Bez obrazy ale grozisz mi jak byś był chociaż kimś ważnym na MPCforum, który ma coś do powiedzenia. Jesteś zwykłym randomowym użytkownikiem który próbuje dyskutować na temat mojego projektu. Projekt prowadzę od około miesiąca. Przestań pisać już  w moim temacie, bo nic nie zdziałasz oraz nic nie wnosisz do tematu - report.

Opublikowano

Pozdrawiam. 

Adrian nudne to już jest, wypierdalaj.

Podważyłeś od DWA razy za dużo moje zaufanie, więc ciesz się, że poświęcam ci czas w tym temacie.

A czas to pieniądze, nie?

może, może nie

Opublikowano

Adrian nudne to już jest, wypierdalaj.

Podważyłeś od DWA razy za dużo moje zaufanie, więc ciesz się, że poświęcam ci czas w tym temacie.

A czas to pieniądze, nie?

Odzywaj się z szacunkiem skoro nawet nie wiesz z kim piszesz. Adrian? Zapraszam na TSa nie ukrywam się przecież, sprawdz.

Opublikowano

Bez obrazy ale grozisz mi jak byś był chociaż kimś ważnym na MPCforum, który ma coś do powiedzenia. Jesteś zwykłym randomowym użytkownikiem który próbuje dyskutować na temat mojego projektu. Projekt prowadzę od około miesiąca. Przestań pisać już  w moim temacie, bo nic nie zdziałasz oraz nic nie wnosisz do tematu - report.

Tak strasznie podkreślasz "Mojego" przykre to jest że robisz ludzi w ciula.  

25748731140225955883.png

Jest to bardzo dziwne że projekt prowadzisz od około miesiąca, gdyż data sprzedaży jest 17.07.2015.

Jak sam widzisz 21.07.2015 Azprime chwalił się za ile on to nie sprzedał  - a przecież nie chwalił by się jeśli nie wpłynęła by kasa na jego konto

Dlatego tłumaczenie typu ktoś inny miał to kupić ale nie wysłał kasy, pozostaw dla siebie. 

nawet jeśli by tak było że jedna osoba chciała kupić a potem sie wycofała i ty kupujesz. to dlaczego

Post który został napisany 17.07.2015 jest dokładnym przedstawieniem tego co sie zmieni na serwerze? 

46302966905014201006.png

Opublikowano

Nie polecam bo Azprime na pewno tu będzie dotego Flourine czy jak on się tam zwie pamiętam go z 2ch serwów gdzie kradł i sprzedawał kupony SM za prywatne kupony PSC,paypal itd NIE POLECAM :)

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Skoro poszedł za 6k to gdzie mój hajs? Mikołaj trzymaj mnie, bo pojade do tej Gdyni.

k6 i 20% z is. 

a tak serio to nie poszedł bo to zwykła reaktywacja z azprime na czele

nie polecam bo ZŁODZIEJ NUMBER 1 AZPRIME

50374279859406698435.jpg

Opublikowano

k6 i 20% z is. 

a tak serio to nie poszedł bo to zwykła reaktywacja z azprime na czele

nie polecam bo ZŁODZIEJ NUMBER 1 AZPRIME

Czekaj, czekaj, bo tu szopka odpierdolona będzie taka, że ide na gibona kminić xD

może, może nie

Opublikowano

Tak i 20 postów o tej samej treści.Ludzie już zrozumiałem ,że azprime jest w teamie wraz z endymionem , lourtem  , krzywym i evorem  oraz świętym mikołajem , heh.Przez ile stron można to samo wałkować? Mi by było szkoda czasu na takie pier***

to wypierdalaj i nie odzywaj się.

niech tylko zainteresowani wypowiadają się i będzie święty spokój.

^ty co najwyżej możesz pierdolnąć się w łeb 

No co, gdzie jest to 6k i 20% z is? @Azprime

może, może nie

Opublikowano

Tak strasznie podkreślasz "Mojego" przykre to jest że robisz ludzi w ciula.

25748731140225955883.png

Jest to bardzo dziwne że projekt prowadzisz od około miesiąca, gdyż data sprzedaży jest 17.07.2015.

Jak sam widzisz 21.07.2015 Azprime chwalił się za ile on to nie sprzedał - a przecież nie chwalił by się jeśli nie wpłynęła by kasa na jego konto

Dlatego tłumaczenie typu ktoś inny miał to kupić ale nie wysłał kasy, pozostaw dla siebie.

nawet jeśli by tak było że jedna osoba chciała kupić a potem sie wycofała i ty kupujesz. to dlaczego

Post który został napisany 17.07.2015 jest dokładnym przedstawieniem tego co sie zmieni na serwerze?

To był ten twój dowód? To są dodatki które miały coś udowodnić? Równie dobrze ktoś mógł kupić projekt szykować kasę a po tygodniu zrezygnować. To głupota o czym tu dyskutujemy. Mam pokazać datę rozpoczęcia rozmów z Azprimem? Czy pierwszy przelew jaki realizowalem na serwer. Przestań proszę bo nie masz żadnej wiedzy na ten temat. Zapraszam na ts.

Opublikowano

Tak i Adrian sponsorował delinera? Mówisz? Z reszta obejrzyj sobie historie konta my friend ... Sponsorował on kilka serwerów fakela i na pewno nie jest adrianem, ale co ja się będę wysilać i tak zrobimy swoje a Wam pozostaje tylko hejcenie.Czy to tak ciężko zrozumieć ,że Adrian z racji braku kasy nie mógł sam reworkować ascariala i odsprzedał go nam wraz z częścią prac,które miały być na reworku, hę?

Tak, tak, żegnam.

Zaraz poznajduję wszystkie konwersacje i to na co mnie namówiłeś złodziejaszku ślepy :)

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

Ja rozumiem ,że patologia i te sprawy , ale mógłbyś się wypowiadać kulturalnie ?Jeżeli już chcesz porozmawiać z Adrianem o tych 6k czy coś ( nie jestem w temacie ) to udaj się do niego na hmm gg.? Telefon? I  nie rób syfu w zapowiedzi 

a szukaj? Jak dla mnie możesz nawet się rozebrać i pilnować ubrań na środku ulicy, elo.

[Flourine#czytajTekst=True]Tobie poświeciłem kilka wyrazów w tamtym poście, więc powiem grzecznie - wypierdalaj.[/Flourine]

[Flourine#czytajTekst=False]Ja czekam na @Azprime i ma się w tym temacie wypowiedzieć.[/Flourine]

może, może nie

Opublikowano

Panowie, dziękuję ze cały czas temat jest tak gorący bo pomoże nam to w promocji serwera, ale Azprime to już wasza sprawa. Ja nie chce czytać cały czas tych głupot na ten temat. Załatwcie to między sobą a jeśli chcecie pogadać ze mną zapraszam na ts. Zostawmy zapowiedź dla graczy a nie do osobistych kłótni. Małe zgredki.

Opublikowano

Nie polecam nie ze względu na administracje ale na serwer, pamiętam poprzedni i niektóry wiedzą jak było i za pewne teraz też tak będzie. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Nie polecam nie ze względu na administracje ale na serwer, pamiętam poprzedni i niektóry wiedzą jak było i za pewne teraz też tak będzie.

Inny właściciel, inne zasady. Spokojnie jeszcze się przekonasz. Jak masz pytania to jestem na TS.

Opublikowano

Inny właściciel, inne zasady. Spokojnie jeszcze się przekonasz. Jak masz pytania to jestem na TS.

Jakie parcie na laskę.. Na tsa już zapraszasz, tutaj jakieś zachęty, pls.. 

Innym tak nie odpowiadasz.

A co do twojego zainteresowania tematem to nie byłbym takim zafascynowany tym, że przez 6 stron zapowiedzi jest sam hejt, który ty nazywasz zainteresowaniem.

pzdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...