Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial.pl

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 390
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to nie jest nudne wstawie zalącznik Mp3 oraz parę ssy i na ten serwer nikt nie wbije rozumiesz?

może powiesz kiedy kupiłeś projekt?

widze ze nie tylko ja mam nagranie z rozmowy xD

Opublikowano

Community tego forum jest gorsze niż te, które ponoć jest w minecraft o którym tyle każdy mówi. A więc :
Po 1. Minsky - 9d221009056_jebac_w_leb_sie_musisz.jpg

Jakie parcie na laskę.. Na tsa już zapraszasz, tutaj jakieś zachęty, pls.. 
Innym tak nie odpowiadasz.

A co do twojego zainteresowania tematem to nie byłbym takim zafascynowany tym, że przez 6 stron zapowiedzi jest sam hejt, który ty nazywasz zainteresowaniem.
pzdr.

Po 2. Jakoś każdy mądry tutaj, a żaden na ts nie wejdzie. Wejdź na ts i powiedz mu to ("Innym tak nie odpowiadasz" - co ty z przedszkola właśnie wróciłeś? No trochę powagi, jak dziecko w podstawówce i niżej -_-)

Nie polecam nie ze względu na administracje ale na serwer, pamiętam poprzedni i niektóry wiedzą jak było i za pewne teraz też tak będzie.

Kwintesencja obecnego community - kiedyś coś było ... bla bla bla ... inna administracja ... bla bla bla ... ale i tak będzie jak za innej administracji. To że kiedyś za Azprime'a było tak jak było, to teraz też tak będzie.

Nie polecam bo uj wie który rework czy serwer + Flourine i znając zycie Azprime tez w teamie jest nieoficjalnie

Napisał to co wiedział -_- Kolejny idiota. Ascarial był s1 - jeden z najlepszych serverów w historii, potem był s2 trochę nie wypalił tak jak wypalić miał ale grało się fajnie. ALE KUR** - TO JEST DOPIERO S3 - C***A ZNASZ A NIE ŻYCIE -NIKOGO TO NIE OBCHODZI CZY POLECA JAKIŚ NO NAME TAKI JAK TY. To rośliny u mojej babci w ogrodzie mają więcej inteligencji niż ty. (tak, "ty" z małej bo nie mam do ciebie szacunku)

k6 i 20% z is.

a tak serio to nie poszedł bo to zwykła reaktywacja z azprime na czele

nie polecam bo ZŁODZIEJ NUMBER 1 AZPRIME

Bastia.pl? Jedyne co mi się z tobą kojaży to ... http://www.mpcforum.pl/topic/1168480-domena-bastiapl-kontakt/

I ogólnie - 80% komentujących tutaj to debile, jak i samego forum mpc. To, że jakiś server padł, nie oznacza że był niewypałem i nie oznacza że jego rework też będzie niewypałem. Do tego ta hipokryzja - najpierw "ale bym sobie zagrał jeszcze raz na xyz, bo grało się zajebiscie to i tamto było z*******e" itd itp, a jak już ktoś robi rework to tylko hejty, pokazywanie swojego braku inteligencji, życzenie serverowi wszystkiego najgorszego i naturalnie wszystko jest na przemian z bezpodstawnymi obrazami teamu tego servera.

I na sam koniec MinksyTM - jesteś ewenementem wśród tym imbecyli. Ty chyba z założenia jesteś szkolony na bycie idiotą, totalnym bezmózgiem przeplatanym z brakiem poszanowania dla drugiej osoby. Po twoich komentarzach widzę że twoim życiowym celem jest za wszelką cene upokorzenie tudzież zatrzymanie (i zniszczenie servera) administracji, naturalnie bezpodstawne i tak naprawde śmieszne. Twoje dowody, które tutaj wstawiasz ośmieszają tylko i wyłącznie ciebie.Nie wiem ile masz lat, ale wiem że jesteś głupi.

Dotego to, że ktoś komentuje server w samych superlatywach nie oznacza że liże dupe administracji. Chwilowo na mpc wśród takich osobników jak ci których komentarze przytoczyłem panuje jakaś ideologia(?) która mówi że jeżeli negujesz server to jest dobrze, jeżeli próbujesz za wszelką cene zepsuć reputację servera to bardzo dobrze, a jak komentujesz server w sposób zachęcający innych do grania na nim to ta osoba próbuje przypodobać sie administracji lub tzw. liże jej tyłek.

Kiedyś śmiano się z dzieci, którzy grali w metina . Robione servery, które odpychały je. Teraz, gdy te dzieci dorosły, stały się bardziej wkurwiające niż były wcześniej.

Do adminów: Mam nadzieję że nie spierdzielicie tego servera. Od upadku s1 cały czas miałem nadzieję że kiedyś będzie rework.Jak przebrniecie przez pierwszą fazę - najtrudniejszą czyli przepłynięcie przez może kretynów i w miarę spokojne wystartowanie , a następnie bycie aktywnym i chętnym ulepszenia tego servera to napewno ascarial frekwencją powróci do czasów świetności.

Opublikowano

Community tego forum jest gorsze niż te, które ponoć jest w minecraft o którym tyle każdy mówi. A więc :

Po 1. Minsky - 9d221009056_jebac_w_leb_sie_musisz.jpg

Po 2. Jakoś każdy mądry tutaj, a żaden na ts nie wejdzie. Wejdź na ts i powiedz mu to ("Innym tak nie odpowiadasz" - co ty z przedszkola właśnie wróciłeś? No trochę powagi, jak dziecko w podstawówce i niżej -_-)

Kwintesencja obecnego community - kiedyś coś było ... bla bla bla ... inna administracja ... bla bla bla ... ale i tak będzie jak za innej administracji. To że kiedyś za Azprime'a było tak jak było, to teraz też tak będzie.

Napisał to co wiedział -_- Kolejny idiota. Ascarial był s1 - jeden z najlepszych serverów w historii, potem był s2 trochę nie wypalił tak jak wypalić miał ale grało się fajnie. ALE KUR** - TO JEST DOPIERO S3 - C***A ZNASZ A NIE ŻYCIE -NIKOGO TO NIE OBCHODZI CZY POLECA JAKIŚ NO NAME TAKI JAK TY. To rośliny u mojej babci w ogrodzie mają więcej inteligencji niż ty. (tak, "ty" z małej bo nie mam do ciebie szacunku)

Bastia.pl? Jedyne co mi się z tobą kojaży to ... http://www.mpcforum.pl/topic/1168480-domena-bastiapl-kontakt/

I ogólnie - 80% komentujących tutaj to debile, jak i samego forum mpc. To, że jakiś server padł, nie oznacza że był niewypałem i nie oznacza że jego rework też będzie niewypałem. Do tego ta hipokryzja - najpierw "ale bym sobie zagrał jeszcze raz na xyz, bo grało się zajebiscie to i tamto było z*******e" itd itp, a jak już ktoś robi rework to tylko hejty, pokazywanie swojego braku inteligencji, życzenie serverowi wszystkiego najgorszego i naturalnie wszystko jest na przemian z bezpodstawnymi obrazami teamu tego servera.

I na sam koniec MinksyTM - jesteś ewenementem wśród tym imbecyli. Ty chyba z założenia jesteś szkolony na bycie idiotą, totalnym bezmózgiem przeplatanym z brakiem poszanowania dla drugiej osoby. Po twoich komentarzach widzę że twoim życiowym celem jest za wszelką cene upokorzenie tudzież zatrzymanie (i zniszczenie servera) administracji, naturalnie bezpodstawne i tak naprawde śmieszne. Twoje dowody, które tutaj wstawiasz ośmieszają tylko i wyłącznie ciebie.Nie wiem ile masz lat, ale wiem że jesteś głupi.

Dotego to, że ktoś komentuje server w samych superlatywach nie oznacza że liże dupe administracji. Chwilowo na mpc wśród takich osobników jak ci których komentarze przytoczyłem panuje jakaś ideologia(?) która mówi że jeżeli negujesz server to jest dobrze, jeżeli próbujesz za wszelką cene zepsuć reputację servera to bardzo dobrze, a jak komentujesz server w sposób zachęcający innych do grania na nim to ta osoba próbuje przypodobać sie administracji lub tzw. liże jej tyłek.

Kiedyś śmiano się z dzieci, którzy grali w metina . Robione servery, które odpychały je. Teraz, gdy te dzieci dorosły, stały się bardziej wkurwiające niż były wcześniej.

Do adminów: Mam nadzieję że nie spierdzielicie tego servera. Od upadku s1 cały czas miałem nadzieję że kiedyś będzie rework.Jak przebrniecie przez pierwszą fazę - najtrudniejszą czyli przepłynięcie przez może kretynów i w miarę spokojne wystartowanie , a następnie bycie aktywnym i chętnym ulepszenia tego servera to napewno ascarial frekwencją powróci do czasów świetności.

O co ty sie tak spinasz? XDDD

Ascarial s1,s2,santeria i inne gówna od Azprime,teraz Ascarial kolejny? PRzecież on macza w tym palce. Ja no name? A kim ty jesteś? Podstawionym pionkiem który postów 50 ma i nikt go nie zna :D

Nie polecam bo kolejny wyzysk pieniedzy ze sprzedajną administracją,koledzy mają łatwiej,to fakt i kazdy kto grał na poprzednich Ascarialach to wie że mieli przywileje itd :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ja podstawionym pionkiem? K***a trzymajcie mnie ... . Jestem na mpc od bardzo bardzo dawna. Te konto zostało załozone bo nie wiadomo czemu do wcześniejszych po pewnym czasie hasło niby nie pasowało ale j**** to. To że mam 50 postów bo bardzo żadko cokolwiek tu komentuje. W metina grałem gdy był tylko 1 server. To, że ty masz 1000 postów nie oznacza, że dla mnie - osoby która chodź nie gra w metina od ponad roku to siedzi na mpc forum wręcz codziennie przeglądając większość tematów i czytając większość postów - po prostu jesteś no namem. Spinam ? Wkurwiam się bo gdy widze bande idiotów a nie normalnych graczy to mnie szlag trafia. Mam wyjebane na to co o mnie myślisz. Pionkiem to co najwyżej mogę nazwać ciebie. Dlaczego? Bo nie posiadasz własnego rozumu. Tak jak wiekszość mpc forum - nie wiesz co było, ale pierwszy do oczerniania. A najbardziej dobija mnie wasze Polecam/ Nie polecam. To już świadczy o tym że masz o sobie za duże mniemanie. Kim ty jesteś byś miał komuś coś polecić? A ponadto co cię to obchodzi że ktoś miał lepiej bądź nie miał? Jego server, jego sprawa.

Kolejny serwer... ._. Jeśli ktoś chce stracić czas to niech gra :lenny:

To powiedz mi z łaski swojej który server obecnie jest "serverem na którym nie traci się czasu"? No właśnie. Nie ma. Gimba uspokoiła się z Tandorią to przyszła tutaj.
Opublikowano

Nie polecam, strata czasu, nerwów. Kolejna odsłona, kolejne wałki z "ukrywaniem", i tak prawdę mówiąc nic na tym serwie nie ma. 

Kolejna próba naciągania ludzi na hajs , po czym serwer zapewne po tygodniu - dwóch padnie. Bo nie sądzę iż zagra tu więcej niż 100 luda. 

Nie zagram, nie polecam, głównie zwzgl na administrację i już widoczne przekręty i próby manipulowania. Czyli kolejny nic nie znaczący syf na scenie serwerów prywatnych. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Nie polecam, strata czasu, nerwów. Kolejna odsłona, kolejne wałki z "ukrywaniem", i tak prawdę mówiąc nic na tym serwie nie ma. 

Kolejna próba naciągania ludzi na hajs , po czym serwer zapewne po tygodniu - dwóch padnie. Bo nie sądzę iż zagra tu więcej niż 100 luda. 

Nie zagram, nie polecam, głównie zwzgl na administrację i już widoczne przekręty i próby manipulowania. Czyli kolejny nic nie znaczący syf na scenie serwerów prywatnych. 

Wałki z ukrywaniem ? Jakie przekręty i próby manipulowania ? Wiesz w ogóle o czym piszesz ? Pora włączyć myślenie kolego. 

Opublikowano

Coponiektóre wypowiedzi z tego tematu nadają się do niskobudżetowych produkcji TVN'u. Pompujcie balonik dalej, przynajmniej można sobie poprawić humor.

Opublikowano

Coponiektóre wypowiedzi z tego tematu nadają się do niskobudżetowych produkcji TVN'u. Pompujcie balonik dalej, przynajmniej można sobie poprawić humor.

Ja to proponuje iść na truskawki z miyoszi

Opublikowano

"Ja to proponuje iść na truskawki z mijoszi" 

Ja to proponuje iść na truskawki z miyoszi

Ja to proponuje nagrać odcinek z Cradosa dla 500 wyświetleń... ups, no chyba nie :DDDD

Opublikowano

Inny właściciel, inne zasady. Spokojnie jeszcze się przekonasz. Jak masz pytania to jestem na TS.

Dzięki ale nie skorzystam. Wolę rozmawiać z osobami które nie kłamią, nie mydlą oczu. 

co do tematu, macie zamiar zmienić forum? Tzn wygląd? Bo wygląda gorzej niż forum jak kolega parę post wyżej minecrafta. I znów Algade boziu, wszędzie on 

gdzie drop trute?

@jestempro23 twoja wypowiedź jest tak poj3bana jak bym słuchała Beatę Szydło i jej pierd,  podaj mi jedną osobę która nie zrobiła serwera dla bananów ? 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Wałki z ukrywaniem ? Jakie przekręty i próby manipulowania ? Wiesz w ogóle o czym piszesz ? Pora włączyć myślenie kolego. 

Doskonale wiem o czym pisze - wystarczy poczytać wasze posty ( ale nei tylko o nie tutaj chodzi), ale ten post nie był dla Ciebie bo ty i tak nie zrozumiesz - pora włączyć myślenie "kolego". Mój post jest w odpowiednim miejscu , i jak najbardziej właściwie napisany / skonstruowany. Tyle że nie do odbioru dla takich dzieci jak wy. 

Serwera nie polecam. 

Polecam omijać go szerokim łukiem bo się przekonacie za niedługo co się będzie działo / już dzieje :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Ja to proponuje spłacić mazdę.

Mazda kupiona za gotówke koleżko. Pozdrawiam gorąco ze Słonecznej Gdyni.

PS. Czemu usunąłeś avatar? Wstydzisz się już Cradosa?

11071004_865308180172878_239799904671699

Opublikowano

Nie polecam, serwer pod $.

P.S. czyt Flourine - kazdy serwer pada

P.S.2 Serwer nie jest legalny, nie polecam jeszcze raz.

To albo jest troll albo przebił Minsky'ego

Opublikowano

do tvn wysłałbym ciebie, wiesz dlaczego? 

bo tam prawdy nie usłyszysz tak samo jak u Ciebie. 

50374279859406698435.jpg

Opublikowano

Mazda kupiona za gotówke koleżko. Pozdrawiam gorąco ze Słonecznej Gdyni.

PS. Czemu usunąłeś avatar? Wstydzisz się już Cradosa?

11071004_865308180172878_239799904671699

Zamiast chwalić sie mazdą, pochwal się ile osób ojebałeś.

ps. nie ma to jak się chwalić autem które sie kupiło za kasę wyłudzoną/ukradzioną od graczy/itp 

46302966905014201006.png

Opublikowano

A mam ostatnio zajawkę na Laika, o boże. Polęcę czasem kopią levelup5 hehe.

Ema jak się baliście o prawdę to jest przykre, Endymion z Krzywym nie zawodzą - nigdy i nigdzie. 

Całe te pierdolenie o sprzedaniu Ascarialu to g****o prawda i będę przypominał dopóki mi to nie zbrzydnie. W lipcu pisał do mnie Azprime ile chcę siana za Ascarial bo go sprzedaje, ale potem się okazało że nie sprzedał i robi z inną ekipą. Tak więc skoro tutaj jest pierdolone, że Ascarial został sprzedany za 6.000 PLN to ja poproszę o moją działkę, Krzywy tak samo. Jedyne co mógł wam sprzedać Azprime to jest k***a mać domena, której jak widać nawet nie macie (czyżby nie było hajsu na przedłużenie domeny? bo przecież nowa jest tańsza xD ). Ascarial tworzyłem ja, Krzywy, a podczas mojej nieaktywności także Rudi/Franklin czy jak wy go tam znacie.

gOi5fG7.png

noRZtjM.png

Tak więc skończcie p******** że ten serwer jest sprzedany, bo jest to raz że żałosne to jeszcze próba ruchania ludzi. Nie macie prawa podpisywać się pod nie swoją pracą, bo "markę" Ascarial tworzyłem razem z Krzywym, Azprime tylko to wszystko rozjebał.

Swoją drogą my z Krzywym wciąż czekamy na zaległy hajs za Ascarial, a Krzywy jeszcze za 3 tygodniówki z Santerii. 

Czekam na feat z Laikiem, hehe.

Teraz Ascarial - śliski temat

Jakbym stamtąd nie odszedł, miałbym problem

Ale powiedziałem wszystkim wyraźne siema,

I poszedłem na Vesteris, zrobic serwer dobrze,

Kurwa nara, nie wroce tam znowu znowu

Bo jak bym nie odszedł, to miałbym filmy

I cały metin, to byłby samobój

​Gdybym stamtąd nie odszedł, stałbym się kimś innym

Pozdrawiamy i czekamy na nasz hajs, za NASZĄ robotę,

Krzywy & Endymion.

Cytując Laikike1 ~ "nara k***a".

PS. Azprime, nic osobistego jbc pisz na fb. Po prostu nie podoba nam się, że znowu chcecie zarabiać na naszej robocie mając nas totalnie w dupie.

PS2. dziekujemy tez nismo, ktory spierdolil serwer xD (buziaczki od Krzywego dla Ciebie Kubuś :*)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...