Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial.pl

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tyle, że przed dodaniem zdjęcia nie przyznałeś się do % z IS, który dostaje Azprime. 

DangoS, zobacz na mój post który dodalem 2 minuty wcześniej.

• Odpowiedzi 390
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TS-world.eu  - to nasz TS którego jestem właścicielem. 

Przecież sam sobie zaprzeczasz... Azprime ewidentnie pisze że nie jest to jego projekt. 

Czy Azprime napisał kiedyś jakąś prawde? no powiedz mi.......

46302966905014201006.png

Opublikowano

Czy Azprime napisał kiedyś jakąś prawde? no powiedz mi.......

Minsky, moja współpraca z Azprime zaczęła i zakończyła się przy odkupowaniu projektu. Owszem dalej muszę się z nim rozliczać ale nigdy nie zostałem przez niego w żaden sposób oszukany. Teraz jest to już nie ważne, gdyż nie jest on w żaden sposób z projektem związany. 

Myślę że możemy zakończyć dyskusję na temat Azprima, a jeśli macie jakieś pytania wejdźcie na TS, ja tam teraz jestem.

Opublikowano

DangoS, zobacz na mój post który dodalem 2 minuty wcześniej.

No napisałeś, że Minsky napisał bzdury o % z IS, a po pojawieniu się zdjęcia edytowałeś post. :)

Azprime i Miyoshi, Wy lepiej się zamknijcie, bo ludzi dosyć już wkurzyliście swoimi wybrykami  xD

Śmierdzi Azprimem, ale jak już to wystartuje to może wejdę i lukne co i jak :)

Pozdrawiam administrację.

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

No napisałeś, że Minsky napisał bzdury o % z IS, a po pojawieniu się zdjęcia edytowałeś post. :)

Azprime i Miyoshi, Wy lepiej się zamknijcie, bo ludzi dosyć już wkurzyliście swoimi wybrykami  xD

Po pierwsze nie napisałem że piszę bzdury, po prostu nie zrozumiałem do końca jego wypowiedzi. 

Druga sprawa jest taka ze post został edytowany 2 minuty wcześniej nim zdjęcie zostało dodane więc przestań próbować działać na moją nie korzyść.

Opublikowano

Po pierwsze nie napisałem że piszę bzdury, po prostu nie zrozumiałem do końca jego wypowiedzi. 

Druga sprawa jest taka ze post został edytowany 2 minuty wcześniej nim zdjęcie zostało dodane więc przestań próbować działać na moją nie korzyść.

Nie mam tego na celu. Po prostu Azprime to kawał skurczybyka  :D

Ze swojej strony życzę powodzenia.

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

Opublikowano

Spokojnie na dwa dni przed startem zrobie im masakrę na tym forum, walne takie dowody że sie nie pozbierają. 

sialalala la bamba! Ukryta Prawda, bawcie się w "szerloków", drogie dzieci. :v

Wiadomo że jak azprime to i ty, drogie dzieci?

szacunek do osób starszych od siebie.

46302966905014201006.png

Opublikowano

Nie mam tego na celu. Po prostu Azprime to kawał skurczybyka  :D

Ze swojej strony życzę powodzenia.

Dzięki wielkie, fajnie ze pogadaliśmy na ten temat, mam nadzieję że już teraz wiesz jak sytuacja się prezentuje.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Spokojnie na dwa dni przed startem zrobie im masakrę na tym forum, walne takie dowody że sie nie pozbierają. 

Dowody pokroju tego screena, który wrzuciłeś strone wcześniej? Kolego, zejdź na ziemie, sam sobie strzeliłeś w stope wrzucając tego ss'a, a teraz jeszcze na siłe szukasz dziury w całym, gdzie Rafał chyba wszystko dobitnie Ci wytłumaczył przy okazji zapraszając na TS'a. Mimo wszystko z całym szacunkiem życze powodzenia w walce z wiatrakami i robieniu z siebie idioty.

Opublikowano

Dowody pokroju tego screena, który wrzuciłeś strone wcześniej? Kolego, zejdź na ziemie, sam sobie strzeliłeś w stope wrzucając tego ss'a, a teraz jeszcze na siłe szukasz dziury w całym, gdzie Rafał chyba wszystko dobitnie Ci wytłumaczył przy okazji zapraszając na TS'a. Mimo wszystko z całym szacunkiem życze powodzenia w walce z wiatrakami i robieniu z siebie idioty.

pokroju takiego że wyjdzie na jaw kto jest założycielem serwera. sam się kiedyś wkopałeś..

Do zobaczenia na dwa przed startem.

46302966905014201006.png

Opublikowano

Nie polecam nic co miało i ma związek z AZPRIME i MIYOSHI.

Cofnij się na 1sza strone, tam napisałem parę słów końcówych na temat mojego udziału w tym projekcie, a raczej jego brak. Projekt został sprzedany przeze mnie, wszystko zostało potwierdzone, tylko znalazł się jakiś koles próbujący szukać dziury w całym i wrzuca śmieszne screeny.

pokroju takiego że wyjdzie na jaw kto jest założycielem serwera. sam się kiedyś wkopałeś..

Do zobaczenia na dwa przed startem.

Czekam z niecierpliwością.

Opublikowano

Ten śmieszny screen potwierdził Twoją wersję, więc nie kłóćcie się już. To nie temat od tego :)

sysuniadangos.png

Opublikowano

Wiadomo że jak azprime to i ty, drogie dzieci?

szacunek do osób starszych od siebie.

Starszych? Gdybyś był starszy ode mnie, to nie zachowywałbyś się, jak typowa ameba intelektualna, odgrażając się czego to Ty nie zrobisz, jakich dowodów to Ty nie masz. Jeszcze powiedz, że zablokujesz komuś płytę główną. :v

Opublikowano

Starszych? Gdybyś był starszy ode mnie, to nie zachowywałbyś się, jak typowa ameba intelektualna, odgrażając się czego to Ty nie zrobisz, jakich dowodów to Ty nie masz. Jeszcze powiedz, że zablokujesz komuś płytę główną. :v

Wydaje mi się w że w tym wieku (21 lat ) powinno zacząć się używać mózgu, Pozdrawiam Złodziejkę nr 2

Opublikowano

Wydaje mi się w że w tym wieku (21 lat ) powinno zacząć się używać mózgu, Pozdrawiam Złodziejkę nr 2

No racja, szkoda, że Ty nigdy go nie użyjesz.

P.S Nie nazywaj mnie złodziejką, skoro nic nie ukradłam, elo.

Opublikowano

Ascarial, bardzo dobrze wspominam.. 

Jeżeli znajdę czas zagram. ;)

Będzie stare WO, tak jak na starym Ascu bez limitu ulepszania do lvl'a? W sensie, że możemy ulepszać itemy do np. 50 lvl'a. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Ascarial, bardzo dobrze wspominam.. 

Jeżeli znajdę czas zagram. ;)

Będzie stare WO, tak jak na starym Ascu bez limitu ulepszania do lvl'a? W sensie, że możemy ulepszać itemy do np. 50 lvl'a. 

Tak, zostaje stare WO bez limitu.

Opublikowano

Tak, zostaje stare WO bez limitu.

To dobrze. A jak z DC? Dalej będzie trzeba na nim expić? ;> 

Od mapy 95 będzie dalej expiło się na metinach? 

2e6ftab.png

Opublikowano

To dobrze. A jak z DC? Dalej będzie trzeba na nim expić? ;> 

Od mapy 95 będzie dalej expiło się na metinach? 

Exp na DC - Tak

Mapa 95 metiny - Tak

Opublikowano

Cofnij się na 1sza strone, tam napisałem parę słów końcówych na temat mojego udziału w tym projekcie, a raczej jego brak. Projekt został sprzedany przeze mnie, wszystko zostało potwierdzone, tylko znalazł się jakiś koles próbujący szukać dziury w całym i wrzuca śmieszne screeny.

Czekam z niecierpliwością.

Ale chłopie ja też moge wejść zaraz na inne konto napisać siemQa z tej strony Miki349 a nick bd mial LeonZawodowiec np więc prosze Cię twoje słowa niepokryte twardymi dowodami znaczą mniej niż zero.

22695116389755711104.gif

Opublikowano

1. Jak przebiega beta? Exp/eq u handlarzy?

2.Beta otwarta czy zamknieta?

2.1 Gdy beta zamknieta zwykly gracz moze sie jakos zglosic?

1. Beta podzielona bedzie podzielona na 2 etapy. Pierwszy etap to exp, bosy testowanie ogólnie całego Gameplaya, w drugim etapie każdy gracz otrzyma eq pod pvp aby dopasować klasy.

2. Zamknięta

3. Tak będzie temat na forum.

Opublikowano

Większość osób zna i ma już wyrobioną opinie o Ascarialu - nawet jeśli jest nowa administracja a axprajmix nie ma w tym nic wspólnego.
Twoje pieniądze - Twoja sprawa, jednak lepszym wyborem byłoby kupienie innego projektu, niż tego.

@Miyoshi

nie kradniesz, ale jesteś hipokrytką, too late. To jest moja ostatnia odpowiedź w Twoją stronę, bo rozmawiać z Tobą, to tak samo jak z siatką ziemniaków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...