Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ascarial.pl

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to ta Gantia? Bo nie słyszałem, a taki dobry podobno.

########

stary ascarial ze sklepami, dobrze rozumiem?

Sklepy, świeżość, nowe misje, nowa administracja. Chcieliśmy zachować projekt w dawnych klimatach, a przy tym odświeżyć serwer tak aby mógł konkurować z obecnymi na rynku. 

• Odpowiedzi 390
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sklepy, świeżość, nowe misje, nowa administracja. Chcieliśmy zachować projekt w dawnych klimatach, a przy tym odświeżyć serwer tak aby mógł konkurować z obecnymi na rynku. 

Co masz na myśli świeżość i odświeżenie? To, ze całkowity reset?

Opublikowano

Strona ani forum nie działa jeszcze? o.O

Powodzenia.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Strona ani forum nie działa jeszcze? o.O

Powodzenia.

Strona w obecnym czasie będzie nie dostępna a forum jest już w trakcie tworzenia dziś-jutro udostępnimy forum dla graczy.

Opublikowano

Strona w obecnym czasie będzie nie dostępna a forum jest już w trakcie tworzenia dziś-jutro udostępnimy forum dla graczy.

Na forum zostało Wam do dodania tylko logo, tak to wszystko zrobiłem :P

Opublikowano

Na forum zostało Wam do dodania tylko logo, tak to wszystko zrobiłem :P

Jeśli Pawełek przy tym pracuje, to polecam. 

Ciekawi mnie jak będzie się sprawować administracja, czekam z niecierpliwością. 

Opublikowano

Nie polecam nie zagram. Dlaczego ? 

1. Flourine to w zasadzie wystarczy

2. Ascarial był jeden i już to co tam było nie wróci klimat etc itd.

Opublikowano

Cześć Florajn :*

Srv Propsik

Wy oczu nie macie?

B4CCchz.png

Ale seksiasty ten na górze :3

żal PL

powiem tak..

kupiliście pliki od Azprime i chcecie nachapać się hajsu

NIE POLECAM

Tym bardziej że już niedługo startuje dużo lepszy serwer (Gantia) więc szkoda czasu na tego kotleta bo patrząc na ™ max tydzień.  :yay:

Zobaczymy ile twoje gówno postoi :3

Opublikowano

Kiepski okres wybraliście na stary... i tak Was Lourt zje swoim serwerem (chodzi o pule graczy). 

Co do serwera to polecam bo Nixo. Naprawdę coś umie a nie pierdoli jak połowa tego mpc :D 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Serwer mogę polecić gdyż na starym ascarialu grało się dobrze! oczywiście bardzo dużo przekrętów administracji

Niby wywalają franklina piszą głupoty na forum o nim a tak naprawdę, dalej jest technikiem tylko zmienił nick - to taka anegdotka  

Ale wiadomo Azprime, popisał sie ascarialem bo to jego najlepszy serwer i przez chwile nawet myślałem że azprime naprawdę się ogarnął i w swoim 

wieku zaczął używać mózgu lecz sie myliłem. 

Start może być podobny do tego pierwszego ascariala, gdy tam tez azprime się ukrywał pod nickiem coś w stylu "corvin mekke" jakoś tak. 

tutaj azprime ukrywa się pod nikciem "Jurgen".

ps. pliki nie zostały sprzedane.. no chyba że sam sobie sprzedał.

POWODZENIA AZPRIME.

46302966905014201006.png

Opublikowano

Szczerze ? Jeśli faktycznie kupiliście te pliki to mogliście zmienić nazwę, bo sama nazwa odstraszy ponad połowę ludzi. A to, że Azprime nie w teamie, ciężko w to uwierzyć. Na Santerii też był przecież tylko sponsorem...  <.<

Jeśli Azprime w teamie i macza w tym palce to bardzo nie polecam, bo serwer może wkrótce paść.

Tyle...  ^^

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Szczerze ? Jeśli faktycznie kupiliście te pliki to mogliście zmienić nazwę, bo sama nazwa odstraszy ponad połowę ludzi. A to, że Azprime nie w teamie, ciężko w to uwierzyć. Na Santerii też był przecież tylko sponsorem...  <.<

Jeśli Azprime w teamie i macza w tym palce to bardzo nie polecam, bo serwer może wkrótce paść.

Tyle...  ^^

Azprime jest w teamie.

56928084622805469272.png

Opublikowano

Polecam bo Azprime  :lenny:

Azprime nie jest w żaden sposób związany z serwerem.

Sponsorem jak i właścicielem serwera jestem tylko i wyłącznie ja. 

1 edycje tego servera, zrobiła ogień. Sam grałem jak najbardziej chętnie zobaczę ponownie was w akcji. Zobaczymy jak to się układa, polecam dobry team, wie czego chce. 

Dzięki wielkie i zapraszam na oficjalny start!

Tyle...  ^^

Po to kupiłem prawa do domeny, fanpage, plików aby ich użyć. To jest rework Ascariala z nową administracją, ja ze swojej strony dopilnuje żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik. Nie otwieram serwera na tydzień czy miesiąc tylko chce aby Ascarial rework przypomniał czasy Ascariala s1 gdzie grało kilka tysięcy ludzi przez długi, długi czas.   Tutaj Azprime nie sponsoruje serwera i tak samo nie jest jego właścicielem!!!

Pozdrawiam.

Opublikowano

Uwierzę Ci, więc wejdę na start zobaczyć co i jak.

Sam gralem na Ascarial s1, gdzie grało się bardzo dobrze, zobaczmy co będzie tym razem :)

Jeśli to nie Azprime to zawitam.

P.S.

Nie wiem czy tak ma być, ale strona nie działa.

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

Opublikowano

Azprime nie jest w żaden sposób związany z serwerem.

Sponsorem jak i właścicielem serwera jestem tylko i wyłącznie ja. 

Dzięki wielkie i zapraszam na oficjalny start!

Po to kupiłem prawa do domeny, fanpage, plików aby ich użyć. To jest rework Ascariala z nową administracją, ja ze swojej strony dopilnuje żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik. Nie otwieram serwera na tydzień czy miesiąc tylko chce aby Ascarial rework przypomniał czasy Ascariala s1 gdzie grało kilka tysięcy ludzi przez długi, długi czas.   Tutaj Azprime nie sponsoruje serwera i tak samo nie jest jego właścicielem!!!

Pozdrawiam.

Ta, jo 

Kupiłeś prawo do reworka + pliki za około 5900 i podobno 15% dochodów z item shopa 

i nie jest związany z Ascarialem? oby dwoje dobrze wiemy że Azprime jest tutaj jako "Sponsor" a raczej założyciel serwera czyli HA.

46302966905014201006.png

Opublikowano

Uwierzę Ci, więc wejdę na start zobaczyć co i jak.

Sam gralem na Ascarial s1, gdzie grało się bardzo dobrze, zobaczmy co będzie tym razem :)

Jeśli to nie Azprime to zawitam.

P.S.

Nie wiem czy tak ma być, ale strona nie działa.

Strona będzie dostępna kilka dni przed startem. Aktualnie pracujemy nad forum, które dziś będzie udostępnione.

Ta, jo 

Kupiłeś prawo do reworka + pliki za około 5900 i podobno 15% dochodów z item shopa 

i nie jest związany z Ascarialem? oby dwoje dobrze wiemy że Azprime jest tutaj jako "Sponsor" a raczej założyciel serwera czyli HA.

Nie do końca rozumiem o co Ci chodzi. Owszem kupiłem pliki, domenę, fanpage za przeszło 6000 zł a dodatkowo Azprime ma zapewniony % z IS.  Azprime nie jest założycielem a co za tym idzie właścicielem projektu. Ja wykładam pieniądze na projekt oraz jestem jego właścicielem a Azprime zarobi już na samym fakcie sprzedaży projektu. Jeśli jesteś zainteresowany kim jestem, co robię itp to zapraszam na TS-world.eu gdzie właśnie jestem i odpowiem Ci na pytania.

Opublikowano

@up, czyli jednak ma ten procent... Przed editem napisałeś "skąd niby takie info wziąłeś" ...

Azprime nadal nie znalazł pracy  :v

Ts będziecie mieć własny ?

sysuniadangos.png

Opublikowano

Ts będziecie mieć własny ?

TS-world.eu  - to nasz TS którego jestem właścicielem. 

74031418909330131632.png

Dalej będziecie robić graczy w c***a?

Dziękuje jednemu użytkownikowi za dowód. 

Przecież sam sobie zaprzeczasz... Azprime ewidentnie pisze że nie jest to jego projekt. 

Opublikowano

TS-world.eu  - to nasz TS którego jestem właścicielem. 

Przecież sam sobie zaprzeczasz... Azprime ewidentnie pisze że nie jest to jego projekt. 

Tyle, że przed dodaniem zdjęcia nie przyznałeś się do % z IS, który dostaje Azprime. 

sysuniadangos.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...