Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może jakiś admin odpisać na forum w sprawie kradzieży ? Szwagier stracił 670kk... Byście chociaż IP logowania sprawdzili ...

4692787228.png

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahahhaahhahah

Usuńcie czas na medal, zwiększcie resp metków na pustyni, dolinie itp . Dodajcie shopy offline, ogarnijcie quest z Lordem małp.

Opublikowano

Usuńcie czas na medal, zwiększcie resp metków na pustyni, dolinie itp . Dodajcie shopy offline, ogarnijcie quest z Lordem małp.

Czasu nie usuną jest to medium/hard, co do respu nie mam pojęcia, na shopy ma być ankieta już niedługo.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

imo trochę za łatwo, gram, jest fajnie
No ale sorry, serwer ''medium'' '''''hard'''' XDD a itemy bez ulepszaczy i 100% na pomyślne?
Exp jest szybki, gram niecałe 2 godziny mam 41lvl, wszystko +9 (fms, maska na 41, czarna okrągła itp.) bez żadnego wysiłku. Nie fajnie

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Jakiś bug z clientem jest .. Kiedy wpisuje passy i klikam enter to zaczyna się obraz ruszać i znika napis zostaniesz połączony ... 

Opublikowano

imo trochę za łatwo, gram, jest fajnie

No ale sorry, serwer ''medium'' '''''hard'''' XDD a itemy bez ulepszaczy i 100% na pomyślne?

Exp jest szybki, gram niecałe 2 godziny mam 41lvl, wszystko +9 (fms, maska na 41, czarna okrągła itp.) bez żadnego wysiłku. Nie fajnie

Wbij troche wyższy,to zobaczysz xD

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

Gdzie mogę szybko fms zdobyć?

Bo coś słyszałem, że z misji na 25lvl od asfena. Ale trudno o te matki, lub źle szukam.

Nołp.

Z misji na 25, lub na 30, ale nie od Asfena - chodzi o tę misję z zabiciem 300 dzikich sług, stamtąd dostajesz wybraną broń na 30 na +6.

Opublikowano

Serwer bardzo fajny. Przyjemnie się gra, im wyższy lvl tym jest trudniej. Cięzko jak na razie ze skilami, bo masa ludzi, ciężko ubić metka tudzież go znaleźć ale z czasem się uda. 

Trochę wnerwiają niektóre misje - np czasowe gdzie trzeba ubić królową pająków, a pryz misji na ten lvl , z brakiem eq jest to ciężkie do ogarnięcia, nie mówiąc już o misji z zabiciem żółwia na 45 lvl... ale to się ją zostawi na później.. ;p 

Ogólnie serwerek przyjemny, maaasa ludzi. Gra się naprawdę fajnie. 

P.S - robiąc misje dostaje się podstawowe rzeczy, jak na przyklad bronie na 30 lvl, czy kaski / tarcze na 41 lvl , jest to bardzo fajne. DO tego pety za misje itp itd. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...