Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Simple Autobuyer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, trzeba czekać na update :) Do poprawienia moim zdaniem:

1. Czas przy resetowaniu bo gdy nie ruszy się myszką to stoi koło 5 sekund.
2. Stoi w miejscu gdy nie uda się kupić zawodnika.

3. Szybsza reakcja po znalezieniu zawodnika, bo gdy go znajdzie to czeka chwile i dopiero na niego klika a często już ktoś go zwinie :) 

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie, trzeba czekać na update :) Do poprawienia moim zdaniem:

1. Czas przy resetowaniu bo gdy nie ruszy się myszką to stoi koło 5 sekund.

3. Szybsza reakcja po znalezieniu zawodnika, bo gdy go znajdzie to czeka chwile i dopiero na niego klika a często już ktoś go zwinie :)

No dokładnie, to do poprawy i wszystko było by ok ;d

Opublikowano

Mam lekki problem z tym programem|
Zawodnika wyszukuje idealnie, wybiera go, wpisuje kwote a potem w logach widze że nie znajduje przycisku "Search" nie mam pojęcia dlaczego :/ Jak lekko drgnę myszką to zaskakuje no ale to powinno samo chodzić :D Google Chrome

Opublikowano

V1.21

DOWNLOAD:

VirustTotal [1/55]

@TheRealReal albo ktos inny niech zrobi screen -> zapisze jako .bmp i wysle go do mnie gdy:

Bo ja sam w moich warunkach testowych to tego raczej nie dam rady przetestowac. :P

Opublikowano

Przydała by się opcja bez zawodnika bo jak wiemy Prawa Obrona z BPL (złota karta) jest zawsze droga i duzo ludzi poluje na błędy innych i kupuja te karty za np 1000 coinsow bo niektorzy są po 5k+ 
przydałoby się by bot zmieniał tylko cene z 1000 na 1100 i klikał Serach i tak szukał az kogos znajdzie i odrazu kupił bo tak się robi i jak się trafi to ma się pewny zarobek.

Opublikowano

U mnie po kupieniu zawodnika za ustaloną kwotę dopisuje do ceny kwotę i chcę kupić zawodnika np. za 10k jak mam ustawione 1500 c warty jest 300 c :)

Zle ustawienia masz zapewne. Pewnei mouse speed na 0 i otherdelays tez na 0? :>

Przydała by się opcja bez zawodnika bo jak wiemy Prawa Obrona z BPL (złota karta) jest zawsze droga i duzo ludzi poluje na błędy innych i kupuja te karty za np 1000 coinsow bo niektorzy są po 5k+ 

przydałoby się by bot zmieniał tylko cene z 1000 na 1100 i klikał Serach i tak szukał az kogos znajdzie i odrazu kupił bo tak się robi i jak się trafi to ma się pewny zarobek.

Takie cos to raczej nie w tym autobuyerze.

Opublikowano

Jest to makro zrobione w autoit. Ja osobiście z autoita korzystam juz od 5/6 lat więc zrobienie takiego autobuyera nie jest dla mnie jakimś dużym wyzwaniem i nie korzystalem z żadnych poradników. Imagesearch / pixelsearch i lecisz. :)

Opublikowano

Mam mały problem. Gdy odpalam autobuyera wyskakuje mi taki oto error: Array variable has incorrect number of suscripts or subscript dimension range exceeded. Wiecie moze co z tym zrobic ?

Opublikowano

Panowie a jakich zawodników polecacie do autobuyer'a żeby łatwo i dużo zarobić? Jeszcze nie korzystałem z programu ale mam 10k coinsów nazbieranych i chciałbym mieć więcej :D czekam na pomysły :)

Jeśli pomogłem kliknij "Lubię to" ;)

Yupi Ka Yey Motherfucker

Opublikowano

Panowie a jakich zawodników polecacie do autobuyer'a żeby łatwo i dużo zarobić? Jeszcze nie korzystałem z programu ale mam 10k coinsów nazbieranych i chciałbym mieć więcej :D czekam na pomysły :)

bpl lw i rb 800 coinsow max kazdy tam ejst warty po 1.5k nawet brazowi :v @Blazej95

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Zle ustawienia masz zapewne. Pewnei mouse speed na 0 i otherdelays tez na 0? :>

Ja mam ustawione tak:

mouse speed: 10

other delay: 2

A i tak dopisuje kwotę i po chwili zamiast 500 robi się 15 mln 

Opublikowano

Co do tego że nie kupuje zawodnika po wyszukaniu taki mam confing 

[General]
Timeout Time=1
Ignore webapp search=1
Wait for no result=1
Other Delay=1
WebApp Window Title=FIFA Football | FUT Web App | EA SPORTS
Mouse Speed=3
Image Tolerance=0

Opublikowano

Definitywnie zalecam zwiekszyc:

Timeout Time=1

W aktualnej wersja juz to w zaden sposob nie spowalnia pracy autobuyera, wiec im wiecej tym lepiej. Spokojnie mozecie nawet 30 sekund dac. :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngfandango89 a reszta ustawien?

Ustawienia mam domyślne czyli:

Timeout Time=5
Ignore webapp search=4
Wait for no result=3
Other Delay=2
Mouse Speed=10
Image Tolerance=0
Opublikowano

Przetestowałem z zawodnikiem za 200 i mi też się robi 15mln po chwili

Tez przetestowalem z zawodnikiem za 200 i mam teraz 9 brazowych kupionych. Bez zadnego dodawania 15mil. Problem u mnie nie wystepuje, wiec nie jestem w stanie nawet tego poprawic.

I specjalnie nawet wyśrubowane ustawienia dalem, zeby trudniej bylo i nic z tego. :<

[General]
Timeout Time=30
Ignore webapp search=4
Wait for no result=10
Other Delay=0.1
Mouse Speed=0
Image Tolerance=0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...