Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działa... Jakbym tego nie odpalał na milion kombinacji to zawsze nostalexclient przestaje działać po zalaczeniu dll. Autorze dasz jakąś radę?

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Witajcie Wszyscy ponownie,

Na początku chciałbym napisać, że współczuję autorowi tematu, twórcy bota, że mimo tak prostych instrukcji, jak tego bota uruchomić w dalszym ciągu znajdują się takie osoby, które mają dziwaczne problemy jak chociażby Pan powyżej. Sam osobiście dla sprawdzenia dzisiaj pobrałem ową grę, multiclienta i bota - oświadczam, że wszystkie funkcje działają jak należy.

Aby ułatwić Wam zadanie, postanowiłem ponownie nagrać filmik dotyczący uruchamiania i ustawiania bota w nowej konfiguracji po aktualizacji gry. Pojawi się wkrótce w nowym poście.

@crusedjakie załączenie dll? Przecież plików dll już nie ma! Czytanie nie boli, a przez te gówno-posty które produkujecie zasłaniacie sobie te właściwe z odpowiedziami na Wasze pytania. Poszukaj teraz w tym śmietniku pytań postu z linkiem do pobrania multiclienta, pobierz go i pobierz najnowszą wersję nosbota. Wrzuć multiclienta do folderu gry. Uruchom nosbota i załącz plik .exe z folderu gry. Uruchom multiclienta, zaloguj się, uruchom bota pod odpowiednim clientem. Dostosuj ustawienia. Tadam! Wszystko działa ^^

Serdecznie pozdrawiam,
A. S.

Edytowane przez Andrzej Sawicki
Opublikowano
20 godzin temu, Anonimowy... napisał:

Nie działa cooldown buffów, ponieważ aplikacja ściąga cd z gry np. buff który ma co 1 sek cd (na poszukiwaczu przygód) to buff jest rzucany właśnie co 1 sek. bez przerwy aż zabraknie many.

Jeśli się ma peta przy sobie, to po włączeniu bota, postać bije sama - nie używa peta.

To na razie tyle błędów zauważyłem.

Ps. Przydałyby się skróty klawiszowe do wł. i wył. bota w grze :)

@Anonimowy...
Bo sam musisz ustawić cooldown, a peta nie używa bo masz zaznaczoną tą opcje... 

Opublikowano
Dnia 11.09.2015 o 19:30, MistrzMaster napisał:

Błąd pojawia sie gdy ustawimy waypoitny(WP), tak jak Mistrz pisze autoatack i start działa ale gry ustawisz bota na przykładowo shanerce żeby chodził w kółko to wtedy dopiero zaczyna sie zawieszać. Tak mi sie przynajmniej wydaje bo gdy nie ma WP to wszystko jest cacy (tak na90% bo testowałem to tak z półgodziny wiec zawsze coś tam sie mogło popsuć)

Opublikowano
9 godzin temu, crused napisał:

Nie działa... Jakbym tego nie odpalał na milion kombinacji to zawsze nostalexclient przestaje działać po zalaczeniu dll. Autorze dasz jakąś radę?

U mnie pomogło włączenie 2 botów po sobie, najpierw pierwszego, potem drugiego i injectowanie dopiero drugiego.

76561198063460848.png

Opublikowano
Dnia 24.09.2017 o 14:03, Cytrusowy_Szop napisał:

@Anonimowy...
Bo sam musisz ustawić cooldown, a peta nie używa bo masz zaznaczoną tą opcje... 

Dziękuje że to powiedziałeś, gdyby to działało poprawnie to bym tego nie pisał. Sprawdź wpierw a potem się wypowiadaj. Pet nie podąża za postacią i nie pomaga jej, bo nie ma takiej opcji w samym bocie, a myślałem że to błąd.

Dnia 24.09.2017 o 18:00, crused napisał:

Można zobaczyc source, obawiam sie przed keyloggerem lub innego typu syfami.

Tego bota? Proszę Cie ;)

Opublikowano
12 minut temu, Anonimowy... napisał:

Dziękuje że to powiedziałeś, gdyby to działało poprawnie to bym tego nie pisał. Sprawdź wpierw a potem się wypowiadaj. Pet nie podąża za postacią i nie pomaga jej, bo nie ma takiej opcji w samym bocie, a myślałem że to błąd.

Tego bota? Proszę Cie ;)

@Anonimowy... Jest ta opcja jesli jej nie masz to może używasz starej wersji bota. Co do cooldownu sam go musisz ustawić tak jak chcesz. 

Opublikowano

Komu działa poprawnie bot w X ilosciach np (2,3,4, itd) z zrobioną WHITE LISTĄ dropu- co ma zbierać???

Moje boty pochodzą np 15 min normalnie i nagle 1 albo 2 albo 3 się psują , po prostu wydropi item który na podnieść item znajduje się np "5 kratek od postaci, i bot się stopuje bo nagle znudziło mu się podnoszenie"...

Ktoś moze miał taki sam problem i jakos go rozwiązał?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dobry wieczór,

@Polish_OnionDzisiaj testowałem bota na dziesiątki sposobów i wszystko fajnie działało, zbierał to wszystko co chciałem itd. Może zwiększenie scan radius pomoże :) Sprawdź, a jeśli coś się udało to daj znać, niech inni też wiedzą ;)

Serdecznie pozdrawiam,
A. S.

Opublikowano

A więc :

Działałem na NosBocie ponad 3 miechy, dzien w dzien z tego samego ustawienia...

Przykładowy config mojego WK...

Co może z nim teraz jest nie tak prócz (dropu eventu letniego którego i tak usuwałem po evencie z listy dropu)...

Próbowałem nawet tworzyć nowe ustawienie bo sobię pomyslałem, aktualizacja to moze się psuc od tego...

Jednak nie- ciągle to samo, - podziała jakis czas fajnie po czym sie "wysypuje"

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano
4 minuty temu, Polish_Onion napisał:

@Killer1918

Zależy od serwera, na polskim wychaczy dostaniesz bana, za to na niemieckim nawet "bez wychaczenia konta lecą" :D

to znaczy, że na gryfie pl nie dostane bana jak gm mnie nie przyłapie ?

Opublikowano

Mam taki problem ze nie moge pobarc tego bota xD bo nie mieszkam w polsce i ten serwis na którym jest bot wymaga odemnie placenia za sciagniecie tego pliku bo nie jestem w polsce xD

Nie

Baw

Się

w

Nolif'a

Strata czasu...

Creddy Online...

poziom : zawsze 110

postac : MajorekPL

nova staff +11 na d11 no adv

;>

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, wampiros6 napisał:

dzieki ;) plusik polecial ;)

czy ktos sprawdzal moze czy dziala ten bot na steamie ? bo mam nostale przez steam i nie dziala nie znajduje clienta

Edytowane przez dam09
@ i czy ktos moze poradzic co mam zrobic z tym nosbotem bo nie wykrywa mi gry w foldeze ;P jesli potrzebny do tego MC to poprosze linka najlepiej z mega ;)

Nie

Baw

Się

w

Nolif'a

Strata czasu...

Creddy Online...

;>

Opublikowano
2 godziny temu, dam09 napisał:

dzieki ;) plusik polecial ;)

czy ktos sprawdzal moze czy dziala ten bot na steamie ? bo mam nostale przez steam i nie dziala nie znajduje clienta

Mc jest w nim, poszukaj po folderach. Możliwe że dałem ci starą wersję. Jeśli w folderze będzie nostalex.dat to postaram się wrzucić z udostępnionego linka

Opublikowano
34 minuty temu, wampiros6 napisał:

Mc jest w nim, poszukaj po folderach. Możliwe że dałem ci starą wersję. Jeśli w folderze będzie nostalex.dat to postaram się wrzucić z udostępnionego linka

wlasnie problem w tym ze nie ma nostalex.dat szukalem juz nawet na niemieckich stronach jak to ogarnąć i nic a jedyne sciagniecia to byly z płatnych serwisów ;P

Nie

Baw

Się

w

Nolif'a

Strata czasu...

Creddy Online...

;>

Opublikowano
24 minuty temu, dam09 napisał:

wlasnie problem w tym ze nie ma nostalex.dat szukalem juz nawet na niemieckich stronach jak to ogarnąć i nic a jedyne sciagniecia to byly z płatnych serwisów ;P

Luzik, jutro wrzucę jak wstanę bo dziś mi się nie chce. Może ktoś mnie wyręczy. Jeśli zależy ci na czasie pobierz sobie vpna i zmień sobie ip. Polecam cyberghost albo flyvpn

Opublikowano (edytowane)

a co ty straciles ?

Edytowane przez dam09
@ czy moze ktos dac linka do aktualnej wersji bota ? bo pliku .dat nie znajduje mi a jestem po za granicami wiec nie sciagne od autora bo musialbym zaplacic

Nie

Baw

Się

w

Nolif'a

Strata czasu...

Creddy Online...

;>