Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi o 

Cytat

Działa. Jeżeli uruchomiłeś Manager.exe z prawami administratora w twoim folderze z grą powinien znaleźć się plik o nazwie "MultiNos.exe". Uruchom go a następnie uruchom bota.

to niestety również nie pomaga

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
  • Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
23 minuty temu, MistrzMaster napisał:

@BlondynXJeżeli odpalasz przez multinos.exe to jakim cudem masz w komunikacie, że nostale.exe przestało działać?

z multinos to samo, wszystko odpalone jako admin, po wejsciu na postac w miescie rowniez to samo lapie, przestaje dzialac od razu

Przechwytywanie.PNG

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano
1 godzinę temu, MistrzMaster napisał:

Używasz starego multinosa albo złej wersji bota, MultiNos który działa ma date modyfikacji 13 września 15:59

Cześć, właśnie pobrałem bota i mam to samo co kolega wyżej, podczas włączenia bota przez start automatycznie nostale ma brak odpowiedzi, jakieś rady?

Opublikowano

[problem]

Po załadowaniu, nowego "save bota"

Przez jakis czas działa poprawnie, po czym nagle gdy dropnie cos, co postac ma podnosic, automatycznie się zatrzymuje i "patrzy na to"....

Dopiero, kiedy ręcznie podniosę ten item, lub podejdę na kratkę gdzie on leży, bot go podnosi....

Jakas porada? coś?

Opublikowano

Master kazdy ma ten sam problem bot po prostu nie zbiera loota tzn zacina sie i to nie ma znaczenia czy to stary save czy jakiekolwiek itemki. Jako ,ze juz to sprawdzales to mozliwe ,ze masz cos czego my nie mamy i to CI dziala ;( jakies pomysly ?? moze uptade ?

Opublikowano
3 godziny temu, Vertricus1995 napisał:

Master kazdy ma ten sam problem bot po prostu nie zbiera loota tzn zacina sie i to nie ma znaczenia czy to stary save czy jakiekolwiek itemki. Jako ,ze juz to sprawdzales to mozliwe ,ze masz cos czego my nie mamy i to CI dziala ;( jakies pomysly ?? moze uptade ?

Wczoraj pobrałem bota i wszystko mi normalnie śmiga. Normalnie potuje zbiera bije siada. 

Opublikowano

No to widać jednym działa, drugim nie...

Czy załadowany stary save, czy swiezo zrobiony, pochodzi Jakiś czas dobrze, a potem "się zacina" stoi i patrzy na przedmiot który ma zbierać...

Opublikowano

Piszę już chyba piąty raz. Nie jestem w stanie tego odtworzyć, a więc także naprawić. Jak mam naprawić coś co u mnie działa? Testowałem wczoraj bota 12h, cały czas działał bez zarzutów, patrzyłem na jakieś potencjalne błędy w kodzie i nic nie znalazłem. W kodzie bota nic nie zmieniało się już chyba od pół roku. Podejrzewam że te kilka osób którym coś nie działa wykonuje jakieś specyficzne akcje które powodują ten problem, ich opisanie mogłoby pomóc w rozwiązaniu tego problemu, ale nikt o niczym takim nie wspomniał.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano
58 minut temu, MistrzMaster napisał:

Po prostu dodaję autoatak i klikam start, nic więcej nie ustawiam. Wczoraj testowałem to na magu, 16lvl.

Robię dokładnie tak samo jeszcze dodaje bufy i poty i również mi wszystko działa. 

Opublikowano
1 godzinę temu, MistrzMaster napisał:

Po prostu dodaję autoatak i klikam start, nic więcej nie ustawiam. Wczoraj testowałem to na magu, 16lvl.

To może warto sprawdzić jak sobię radzi, gdy robimy swoją białą listę, co ma zbierać...

Opublikowano

Nie działa cooldown buffów, ponieważ aplikacja ściąga cd z gry np. buff który ma co 1 sek cd (na poszukiwaczu przygód) to buff jest rzucany właśnie co 1 sek. bez przerwy aż zabraknie many.

Jeśli się ma peta przy sobie, to po włączeniu bota, postać bije sama - nie używa peta.

To na razie tyle błędów zauważyłem.

Ps. Przydałyby się skróty klawiszowe do wł. i wył. bota w grze :)

Opublikowano

Bot działa w 100%, ludzie trochę pokombinujcie z opcjami a nie trujecie. Bot nieraz nie zbiera itów ale to przez zmianę kanału sypie się czasami, polecam wyłączyć clienta i jeszcze raz odpalić !