Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

to nie takie proste bo jest to jakiś visual c++ i mam na kompie takie 2 jeden to (x64) a drugi to (x86)

Edytowane przez Wiktorow
Opublikowano

Cześć. Mam pytanie na temat Twojego NosBota. Chciałbym się zapytać, czy jest możliwość włączenia takowego bota, na serwerze Vendetta ? Bo, gdy chce włączyć tego bota, potrzebuje NostaleX.dat, lecz na vendetcie nie ma tego pliku, dlatego chciałbym się dowiedzieć czy jest szansa na uruchomienie go na Vendetcie. 

Z góry dzięki, liczę na odpowiedź. 

Opublikowano
3 godziny temu, lolendo123 napisał:

Cześć. Mam pytanie na temat Twojego NosBota. Chciałbym się zapytać, czy jest możliwość włączenia takowego bota, na serwerze Vendetta ? Bo, gdy chce włączyć tego bota, potrzebuje NostaleX.dat, lecz na vendetcie nie ma tego pliku, dlatego chciałbym się dowiedzieć czy jest szansa na uruchomienie go na Vendetcie. 

Z góry dzięki, liczę na odpowiedź. 

Vendetta korzysta z starszego clienta ( czy coś w tym stylu ). Próbowałem za pomocą tego clienta przerobić na vendette ale wyskakiwał komunikat że złe id lub hasło czyli jakieś zabezpieczenie mają. Trzeba się pożegnać z nosbota na vendetta. Autor nie chce kontynuować bota więc niedługo zniknie i zostanie zapomniany

Opublikowano

Witam, mam problem przy uruchamianiu managera." Błąd aplikacji Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0xc000007b). Kliknij przycisk OK, aby zakonczyc aplikację". Udzieli ktoś pomocy, z góry  dzięki.

Opublikowano
18 godzin temu, marcinusz napisał:

Witam, mam problem przy uruchamianiu managera." Błąd aplikacji Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0xc000007b). Kliknij przycisk OK, aby zakonczyc aplikację". Udzieli ktoś pomocy, z góry  dzięki.

Odpal jako administrator, ale Bot i tak nie działa na chwile obecną bo wyrzuca od razu z gry.

baner.png

Opublikowano

this application failed to start because it could not find or load the qt platform plugin windows wyskakuje mi taki błąd ktos pomoże ? 

Opublikowano

Cześć :)

Nagrałem filmik na temat tego, jak prawidłowo pobrać i uruchomić w/w bota i multiclienta od Joker'a. Niebawem ukaże się na YT. Wszystkich zainteresowanych zapraszam do oglądania.

Serdecznie pozdrawiam,
Andrzej Sawicki

Opublikowano
17 godzin temu, Pytaja napisał:

Czy bot będzie aktualizowany w kierunku privów w których nie ma pliku nostalex.dat? 

bot w ogóle nie będzie aktualizowany

Opublikowano

Cześć@lolo_100

To nie multiclient wymaga aktualizacji w tym przypadku, lecz Twój client gry.

W celu zażegnania problemu należy uruchomić clienta gry za pomocą właściwego pliku wykonywanego znajdującego się w folderze gry (domyślnie Nostale.exe) i pozwolić na pobranie i zainstalowanie aktualizacji gry. Przy następnym uruchomieniu multiclienta problem nie powinien już wystapić.

Serdecznie pozdrawiam,
A. S.

mpcforum.png

Opublikowano

Witam, używałem kiedyś tego bota non stop i w sumie nie pilnowałem nic gry przez co dostałem bana, nikogo oczywiście o to nie winię. Jedynie jestem ciekawy czy bot ten ingeruje w jakiś sposób w pliki gry, czy bana można wyłapać tylko po tym jak gm przyłapie czy może jest on zauważalny w jakiś sposób w plikach gry.

Jeżeli padło podobne pytanie to przepraszam ale nie chce mi się szukać po 57 stronach.

Z góry dziękuję za odpowiedź

Opublikowano

Na moje injectowanie w clienta NT to chyba już swego rodzaju ingerencja w pliki więc możliwe że przez to. Mogło by być też to że ktoś cie nagrał.

Opublikowano (edytowane)

Witaj @allcio,

Bot jest niezauważalny, to sam GM musi Ciebie przyłapać na tzw. "boceniu". Najczęściej dzieje się tak po tym, jak inny gracz zgłosi Ciebie na supportu i następnie GM ma obowiązek to sprawdzić, czy rzeczywiście jesteś botem. Administracja gry zwykle nie wykazuje się własną inicjatywą.

@wampiros6 Materiały - zdjęcia, nagrania - innych graczy NosTale nie stanowią dowodu na używanie bota, ponieważ gracz nie ma obowiązku reagować na zaczepki innych graczy.

Serdecznie pozdrawiam,
A. S.

Edytowane przez Andrzej Sawicki
Nazwy wspomnianych w poście graczy nie były podświetlone.
Opublikowano (edytowane)

Da się go jeszcze jakoś uzywać ? po ostatniej aktualce nie mamy pliku nostaleX.dat . Ktoś coś poradzi ? 

Edytowane przez Xezetto