Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dnia 14.09.2017 o 14:27, Jastroo napisał:

wyłącza mi sie multiclient gdy uruchamiam bota ktos cos poradzi ? pisze ze nostale przestało działac 

Cytat

Wrzucę update w weekend

Edytowano środa o 16:32 przez MistrzMaster

Niedawno wrzucili update Nostale i jest problem z działaniem multinosa, a nosbota nie działa bez tego programu.

Opublikowano

Witam jest tu jakiś gracz z Vendetty który potrafi odpalić na tym privie nosbota?

Jeśli tak bardzo proszę o pomoc w odpaleniu bota na tym privie

Opublikowano

Nie wiem czy to wina update'u ale bot zaczął mieć problemy z lootem, przykładowo na blackliscie nic nie zbiera(czyli spoko), ale jeśli już coś jest na whiteliscie bot potrafi sie zatrzymać i patrzeć tępo w dany przedmiot póki samemu go nie zbierzesz wtedy bot rusza dalej ale tylko bije i zbierze 1 na 10 przedmiotów które wylecą Przykład : Na whiteliscie -piorka - zloto itp raz zbierze złoto które wyleci ale już następnym razem stoi i czeka na cud.

Prosze o szybką pomoc z góry dzięki :)

Opublikowano
4 godziny temu, malkior534 napisał:

Nie wiem czy to wina update'u ale bot zaczął mieć problemy z lootem, przykładowo na blackliscie nic nie zbiera(czyli spoko), ale jeśli już coś jest na whiteliscie bot potrafi sie zatrzymać i patrzeć tępo w dany przedmiot póki samemu go nie zbierzesz wtedy bot rusza dalej ale tylko bije i zbierze 1 na 10 przedmiotów które wylecą Przykład : Na whiteliscie -piorka - zloto itp raz zbierze złoto które wyleci ale już następnym razem stoi i czeka na cud.

Prosze o szybką pomoc z góry dzięki :)

Podpinam się ^^ To samo

Opublikowano

Witam. Mam problem. Niedawno zmieniłem komputer i teraz mam Win 10. Na Xp i Win 7 zawsze wszystko działało, a teraz po znalezieniu odpalonego Nostale i klinknięciu "Start" wyświetla się tylko okno "Dll loaded! Have Fun!" i nic więcej się nie dzieje. Bot się nie włącza.

Opublikowano (edytowane)

Czy tylko ja mam taki problem, że zapis bota wcale się nie zapisuje i i nie ma czego wczytać, przez co za każdym razem muszę od nowa na każdym bocie ustawiać wszystko od początku? Często mi wywala grę na bocie teraz. Jak zostawiłem o 21 na noc, to gdzieś o 22 już mi wywaliło i to samo dzisiaj rano, po godzinie mniej-więcej wyrzucono z serwera.

EDIT: Dzisiaj już normalnie działa zapis, zweryfikuję dzisiaj jeszcze ile będzie w stanie się utrzymać bocik na serwerze.

Edytowane przez FreakyPL

76561198063460848.png

Opublikowano

Próbowałem dziś uruchomić bota i dostaję błąd pamięci. Wyskakuje komunikat, że pomyślnie zainjectowało dll tym samym crashując clienta.

Screenshot 2017-09-18 19-41-44.jpg

Opublikowano (edytowane)

mój błąd, nie napisałem, że to właśnie się dzieje przy uruchamianiu jako admin jak i bez niego, zgodność też testowana. xD

Edytowane przez xYahiko
Opublikowano

No dobra, po prostu jestem idiotą i nie czytam do końca. Przyzwyczaiłem się już, że klikało się tylko Run NT Client i all działało tak jak kiedyś xDDDD

Opublikowano (edytowane)

Cześć, od razu mówię przepraszam, bo może już odpowiadałeś na takie pytanie, przejrzałem 10 pierwszych stron, ale kolejnych 50-ciu już nie dam rady xD

Moje pytanie : Czy jest możliwość dodania okienka, które wyskakuje po wejściu na daną lokację GM'a? Byłaby to opcja dla aktywnych graczy, żeby nie używali opcji z wychodzeniem z gry od razu po wbiciu GM'a, mniejsze ryzyko bana.

Edytowane przez kubas332
Przypadkowy enter ;P
Opublikowano

Dobra bot juz działa faktycznie, ale za kazdym razem jak wylatuje z moba drop to postac przestaje bic i po prostu stoi dopoki ja recznie nie podniose tego dropa.

Opublikowano (edytowane)

@lolo_100 Nie potrafię tego odtworzyc, testowałem go dziś 3h i działał bez zarzutów.

@Mieciuu wpisz "nosbota download" w google, u mnie trzeci link

Edytowane przez MistrzMaster

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano (edytowane)

Jakieś inne rozwiązania niż włączenie menagera przez administratora ? bo mi wciąż nic nie zbiera.. nawet wiecej teraz jak coś wyleci z whitelisty bot jakby przestawał działać, tylko przekąski ciągle schodzą nic po za tym sie nie dzieje. A i teraz zauważyłem że zbiera tylko jeśli przedmiot wyleciał obok postaci, jeśli wyleci kilka kratek dalej to patrzy na niego :X Wydaję mi się też że może to być problem z zapisanymi wcześniej plikami ponieważ na nowo ustawionym bocie wszystko lata git tylko że to złośniki a nie shanerka z ustawionym już walkingiem

Edytowane przez malkior534
Opublikowano

Tak jak już pisałem, testowałem bota zarówno magiem jak i poszukiwaczem przygód i wszystko działało bez zarzutów. Być może jest to jakiś problem z zapisanymi ustawieniami, jednak ja nie potrafię tego błędu odtworzyć więc także i naprawić. Być może jeżeli to błąd tylko i wyłącznie z zapisanymi ustawieniami to po ich wczytaniu wyczyść whiteliste dropu i dodaj ją ręcznie.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v