Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mistrz, czemu jak ustawiam bota to biega on koło moba le go nie atakuje ?, pisze normalnie new target "xxx" ale nie chce atakować 

@Już wiem, trąba powietrzna warka buguje bota :p

Edytowane przez Killer1918
  • Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jeżeli dobrze zrozumiałem ten filmik, to włączyłem w cheat engine bota i injecetowałem każdy plik po kolei z folderu NT i próbowałem uruchomić. Nie zadziałało niestety.

Opublikowano
1 godzinę temu, michas508 napisał:

Jeżeli dobrze zrozumiałem ten filmik, to włączyłem w cheat engine bota i injecetowałem każdy plik po kolei z folderu NT i próbowałem uruchomić. Nie zadziałało niestety.

Odalasz cheat engine i nostale, jako proces w  cheat engine wybierasz nostale i injectujesz do niego plik z folderu bota

Opublikowano

Multiclient jest w folderze z botem, podfolder files i nazywa się client.exe. Automatycznie kopiuję się on do folderu z grą i zmienia nazwę na MultiNos.exe(warunkiem do wykonania tej operacji jest wskazanie właściwej ścieżki gry w managerze i uruchomienie go z prawami administratora)

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

hej, bot działa ale gdy w MainWindow otwieram nowe okno gry przyciskiem "Run NT Client" i sie loguje to przy próbie logowania wyskakuje komunikat, że klient jest przestarzały. (bot działa bardzo dobrze gdy otwieram go w zwykłym kliencie tylko z multi mam problem:) )

Opublikowano
1 godzinę temu, Czekdo napisał:

Mi to samo wczoraj działało dziś już nie, chyba znowu aktualizacja weszła 

To znaczy mi wczoraj pod wieczór już wywalało :(

Opublikowano

bot działa, czasem wywala, nie wiem dlaczego ale zaktórymś razem odpali i chodzi ladnie. ALE na łuczniku śmiga jak szalony a na wojowniku nie chce bić groszków. Ani skusza  ani mieczem ani w sp1. daje sam atak podstawowy ale i tak nie działa:/

Opublikowano
1 godzinę temu, adec3867 napisał:

bot działa, czasem wywala, nie wiem dlaczego ale zaktórymś razem odpali i chodzi ladnie. ALE na łuczniku śmiga jak szalony a na wojowniku nie chce bić groszków. Ani skusza  ani mieczem ani w sp1. daje sam atak podstawowy ale i tak nie działa:/

Czyli mam próbować po prostu okej bo 20 x pod rząd wywaliło ale popatrze na łuczniku właśnie wywala w SP1 i zwykle też.