Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, misiek000010 napisał:

Nie o to mi chodzi ;p. Multiclient działa mi poprawnie tylko wyskakuje mi błąd przy włączaniu bota. Dodam iż pół roku temu gdy go używałem nie miałem żadnych problemów

wszystkie potrzebne dll są w paczce. Jeśli twierdzisz że dalej ci nie działa to pobierz te brakujące pliki

1 godzinę temu, Blink3r napisał:

Mam problem na SP pierwszej woja i w ogole bez SP bot nie bije mi mobow, wiecie jak to naprawic?

u warka jest jakiś skill ( nie pamiętam jaki) który "laguje" bicie mobów przez postać. Jedyne rozwiązanie to znalezienie tego skilla, niedodawanie go do listy skillów. Jeśli przez przypadek bot użył tego skilla to pomaga jedynie restart nostale

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie da sie moze zrobić tak aby wyłączyć atak a zostawić same zbieranie itemkow? 

bo probowałem ale gdy wciskam start zawsze pisze ze sie nie da bez ustawienia skilla do ataku a chciałbym zeby boot zbierał mi samego loota

Opublikowano
4 godziny temu, wampiros6 napisał:

u warka jest jakiś skill ( nie pamiętam jaki) który "laguje" bicie mobów przez postać. Jedyne rozwiązanie to znalezienie tego skilla, niedodawanie go do listy skillów. Jeśli przez przypadek bot użył tego skilla to pomaga jedynie restart nostale

Dokładnie a skill nazywa się Trąba powietrzna ;)

Opublikowano

Jak to jest z wykrywaniem tegoż bota? GM musi przyłapać? Łatwo dostać bana? Ktoś używał na innych serwerach (UK,FR,DE)?

1377531174-U173186.png

Opublikowano
23 godziny temu, Aranaut napisał:

Jak to jest z wykrywaniem tegoż bota? GM musi przyłapać? Łatwo dostać bana? Ktoś używał na innych serwerach (UK,FR,DE)?

Musi przyłapać, ustaw sobie wykrywanie gm z opcją wyłacz nostale i będzje dobrze, sprawdzone ;) używałem na de i nikt się nie przyczepił

Opublikowano
12 godzin temu, thepanbuk napisał:

Jeśli ktoś podpowie mi jaki bot na Vendette albo jak ustawić NosBota żeby na Vendetta działał to będę dozgonnie wdzięczny.

Na moim chomiku jest ale tylko bije i podnosi ale też ma inne hacki jak np range hack

22 godziny temu, gfggggggggggg napisał:

Może mi ktoś pomóc?

Mam zainstalowany ten dll a wywala mi taki błąd :/

Screenshot 2017-07-13 12-26-25.jpg

Pobierz na wersję 32bit

Opublikowano

Siemka ja mam taki problem robię wszystko zgodnie z instrukcją jak klikam start wyskakuje mi DLL Loaded Have fun! i nic więcej się nie dzieje ;)

Opublikowano (edytowane)

WItam mam takie pytanko odnośnie tego bota mam problem w tym gdy chce uruchomić tego bota to wyskakuje mi ze program nostalex.dat przestał działać wiecie co z tym fantem zrobic ? :D

Edytowane przez skaczacebachory
Opublikowano
5 godzin temu, 9philip1 napisał:

Siemka ja mam taki problem robię wszystko zgodnie z instrukcją jak klikam start wyskakuje mi DLL Loaded Have fun! i nic więcej się nie dzieje ;)

priv czy pl? Masz clienta od jokera?

2 godziny temu, skaczacebachory napisał:

WItam mam takie pytanko odnośnie tego bota mam problem w tym gdy chce uruchomić tego bota to wyskakuje mi ze program nostalex.dat przestał działać wiecie co z tym fantem zrobic ? :D

Pobierz clienta od jokera

Opublikowano
36 minut temu, skaczacebachory napisał:

ale gdzie sory ale jestem zielony :P

Wegan/wegetarianin :X wejdź w dział nostale - hacki i boty i se szukaj. Będzie gdzieś na górze. Chociaż nauczysz się szukać na forum rzeczy

Opublikowano
16 godzin temu, wampiros6 napisał:

Wegan/wegetarianin :X wejdź w dział nostale - hacki i boty i se szukaj. Będzie gdzieś na górze. Chociaż nauczysz się szukać na forum rzeczy

spoko nudziło mi się to poszukałem i znalazłem przed twoją odpowiedzią ale dzięki za pomoc a i po dzisiejszej aktualizacji trzeba czekac z botem czy będzie działac?

Opublikowano
20 godzin temu, DanPlayPl napisał:

Gra mi crackuje gdy próbuję włączyć bota

Gra mi crackuje gdy próbuję włączyć bota

A czytałeś posty wcześniej by dowiedzieć się dlaczego tak się dzieje?

Opublikowano

To go pobierz -.-

Już mnie zaczyna to wkurzać. Ludzie poczytajcie posty wcześniej oraz temat o multicliencie od Jokera. Tam jest wszystko. Nawet jakiś czas temu dałem clienta sle nie wiem czy on działa

Opublikowano
20 godzin temu, thepanbuk napisał:

Jakieś pomysły jak na Vendetta włączyć więcej niż 2 konta? Sandboxy nie działa na moim kompie

Pytanie nie związane z tematem

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wiele osób o to się pytało, ale nie ma tematu od Jokera ( chyba usunęli ) to wstawiam tutaj clienta. Jeśli komuś nie działa to niech pobierze tego clienta co ja daję. Próbowałem zmienić tego clienta pod vendettę i na tyle ile umiałem to stwierdzam że dali zabezpieczenie pod tą wersję clienta i bynajmniej ja nie potrafię zrobić aby nosbota dział na vendetta.

https://www.virustotal.com/#/file/8e6cc3658638ee8c7647eea0911ac6a2414cdd902545f0eadd1bec46f53ed3b8/detection

https://mega.nz/#!TJwgTIoB!K8c4HvCaLrXscIDGNdsBtbGcK1wdLD_gNc5xUAzL9LQ