Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XenoLauncher + NosBota1614 czyli najnowasza jaką Warolos udostępnił. Mam problem na zasadzie: wchodzę do gry wł sobie NosBota i mam ten panel gdzie wybieramy jakie moby, skille do bicia i moment siadania. Wszystko ustawiam i gdy klikam start postać targetuje złośnika i już ma startować i go bić ale wtedy właśnie wywala wałkowany błąd NostaleClientX.exe przestał działać. Jakieś tipy co może być nie  tak? Chodzi o XenoLauncher? Jeśli działa tylko w multikiem Warolosa to podeślijcie łaskawie bo w resource hacker nie umiem zmieniać. 

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dnia 22.11.2017 o 19:02, thepanbuk napisał:

XenoLauncher + NosBota1614 czyli najnowasza jaką Warolos udostępnił. Mam problem na zasadzie: wchodzę do gry wł sobie NosBota i mam ten panel gdzie wybieramy jakie moby, skille do bicia i moment siadania. Wszystko ustawiam i gdy klikam start postać targetuje złośnika i już ma startować i go bić ale wtedy właśnie wywala wałkowany błąd NostaleClientX.exe przestał działać. Jakieś tipy co może być nie  tak? Chodzi o XenoLauncher? Jeśli działa tylko w multikiem Warolosa to podeślijcie łaskawie bo w resource hacker nie umiem zmieniać. 

Człowieku nierozumny leniwy do cna przeczytaj parę postów wyżej to byś wszystko wiedział bot nie działa czekamy aż mistrz nas zbawi 

Opublikowano
15 godzin temu, Dehako napisał:

Człowieku nierozumny leniwy do cna przeczytaj parę postów wyżej to byś wszystko wiedział bot nie działa czekamy aż mistrz nas zbawi 

Jak nie działa jak działa ziomuś, wystarczy poczytać(poprzednie posty odsyłają do elitepvpers, tam mają wytłumaczenie mniej więcej).

Zrobiłem na szybkości poradnik jak to zrobić: https://imgur.com/a/ttOD9
Na xenogamelanucherze nie działa.

Nie wiem jakie ryzyko bocenia, ale działa.

Opublikowano

Witam i przychodze tu z pytaniem :D

Mianowicie ustawiłem wszystko na bocie ,zbieranie lot i mam taki problem ze gdy dropnie piórko anioła to jakby go bot nie widzial, wgl nie podnosi ani nic, da sie to naprawic ? :D

Gość Marichcje
Opublikowano

@up a piórko jest na Twój priorytet i masz miejsce w eq? 

Opublikowano (edytowane)
Dnia 24.11.2017 o 14:45, Plejer 23 napisał:

Jak nie działa jak działa ziomuś, wystarczy poczytać(poprzednie posty odsyłają do elitepvpers, tam mają wytłumaczenie mniej więcej).

Zrobiłem na szybkości poradnik jak to zrobić: https://imgur.com/a/ttOD9
Na xenogamelanucherze nie działa.

Nie wiem jakie ryzyko bocenia, ale działa.

robie wszystko dokładnie jak załączyłeś na ss i dalej to samo wersja klienta jest przestarzała ..

ustawiam wersje 1,0,2,40 bo taka jest aktualna bo sprawdzałem na luncher nostale

Edytowane przez matikati1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skorzystałem, przez pierwsze kilka dni wszystko działało. Problem napotkałem wówczas dopiero, gdy zrobiłem SP1 na postaci. W nostale gram od niedawna, ino może ja coś źle ustawiłem. Gram czerwonym magiem, ustawiłem skille, zrobiłem config na nowo. Zrobiłem wszystko jak trzeba, nawet dałem kumplowi do zweryfikowania. Poszedłem na posterunek Fernon, wcisnąłem start, a ku moim oczom ukazała się idąca jak niedorozwój postać za mobem, który wzięła na target.

[16:50:07] Trying to use Transfuzja many buff.

[16:50:07] New target, ID: 2962 | Wojownik Koaren

[16:50:08] Trying to use: Ognista lanca skill.

Buff nakłada na postać, nie wiem zaś, dlaczego zamiast użyć tego skilla 'ognista lanca', postać idzie za mobkiem, który może ją atakować, może iść przed siebie, a mój mag po prostu za nią podąża, wręcz w nią wchodzi. Skilli nie używa, zmieniałem opcje 'come near mob' i 'come to mob', nic nie działa, próbowałem wielu sposobów. Przepraszam z góry, jeśli na poprzednich stronach już ktoś opisywał taki problem, ale nie mogłem znaleźć o tym informacji. Dodam jeszcze, że próbowałem na innym configu (pod postać bez SP, który działał) - zmieniłem jedynie skille, to gdy postać użyła skilla (tak jak powinna), wyrzucało mnie z serwera.

Opublikowano

Pokmiń coś z range twojego skilla. Albo spr czy many styka ci na tą lance. Jest dużo możliwości. Jak chcesz to mogę ci podać discord na priv i coś jutro pokminimy.

Opublikowano

Mana jest pełna. Możesz podrzucić, przeniosłem się na DE - tutaj zobaczę, jak będzie z SP łucznika (czy również będzie ten sam problem, czy poradzę sobie bez tego). Z zasięgiem nie kombinowałem, bo nie chciałem nic zepsuć.

Opublikowano

Wyskakuje mi błąd o treści: "System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu." Pomimo że uruchamiam program jako administrator.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, MistrzMaster napisał:

Nowa aktualizacja jest dostępna do pobrania

bot podchodzi do celu ale nie atakuje go

PS. da się zdobyć żółwia na 40lv?

Edytowane przez Ramzes99x
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
Dnia 13.01.2018 o 18:45, MistrzMaster napisał:

Nowa aktualizacja jest dostępna do pobrania

@MistrzMaster
Może się nie znam na programowaniu, lecz wpadłem na chyba dobry pomysł z aktualizowaniem multiclienta. Czy nie lepszym rozwiązaniem byłoby zintegrowanie bota z tym kreatorem multiclienta https://www.elitepvpers.com/forum/nostale-hacks-bots-cheats-exploits/3884867-nostale-multiclient-creator.html

Po pierwsze: Masz z głowy aktualizowanie multiclienta

Po drugie: Masz z głowy pytania typu "czy na vendette też działa?"

Pogadaj z Pumbą i mam nadzieje, że coś wyjdzie z tej współpracy.

Admin, mod czy ktokolwiek kto może dać bana/warna. Nie odbierajcie tego linku jako reklamy. To ma pomóc w rozwoju bota.

Edytowane przez wampiros6
Opublikowano (edytowane)

Znam date ale plz pomóż mam problem:

Otwieram Menager.exe próbuje ze skrótem pulpitu do aplikacji steam i program się zamyka a gdy próbuje znaleźć folder z aplikacją nostale to tej aplikacji tam nie wyświetla ten menager ale w bibliotece ona jest. :/

Dodam że mam nostale na steam, bo zauważyłem że gameforge ma jakiś nostale.exe który mi każe wybrać menager ale   gameforge jest odinstalowany a plik wykonywawczy nostale'a z gameforge został a na nim widnieje że odpala nostale.exe bo zapamiętał tą ścieżke której już nie ma.

Edytowane przez Shprytny