Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co jest problemem ale bot czasem działa poprawnie a czasem nie. Jakby losowo sie bugowal. Ale to nie problem bo mozna włączać go do skutku aż zadziała. 

Pytanie: czy jest mozliwosc bana po logach? Tzn pilnuje ciągle bota. Obserwuje czy ktos mi ksuje i kto sie kręci po mapie. A jesli np będą w gameforgu sprawdzać logi to wykryją coś?  Nie sadzę żeby sprawdzali bo zawsze wysyłający zgloszenie na supporcie kierują Cię na irc. A wiadomo na irc gm siedzi i po zgloszeniu bota idzie do niego na mapie i zagaduje, sprawdza czy jest przy ggrze. A czy dodatkowo sprawdzaja logi? 

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Co to znaczy "wywaliło"? W jaki sposób się buguje?

Czy sprawdzają logi - tego nie wiem, nie jestem ani GM ani pracownikiem GF/Entwella, takie pytania raczej należałoby kierować do nich. Myślę, że mają takie możliwości, czy z nich korzystają tego raczej nie wie nikt poza nimi. Ja osobiście nigdy nie dostałem bana po tym, jak odpisałem GM.

Edytowane przez MistrzMaster

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano
2 godziny temu, MistrzMaster napisał:

Czy sprawdzają logi - tego nie wiem, nie jestem ani GM ani pracownikiem GF/Entwella, takie pytania raczej należałoby kierować do nich. Myślę, że mają takie możliwości, czy z nich korzystają tego raczej nie wie nikt poza nimi. Ja osobiście nigdy nie dostałem bana po tym, jak odpisałem GM.

Przy odpalaniu bota dochodzi do mobka i rozłącza z serwerem a wcześniej było normalne na SP1 łucznika problem zniknął natomiast przestało atakować potwory wiesz może jak temu zaradzić?

Opublikowano
8 godzin temu, MistrzMaster napisał:

Ja mam tak że odpalam nostale ( multiclient, normalny nostale) i odpalam bota klikam start i nostale się wyłącza automatycznie, po którym razie się odpala ale nie wiadomo kiedy.

Opublikowano

Update pls, wszystko działa do póki się nie kliknie start bo wtedy nagle wywala bo aktualizacji nostale jakies zabezpieczenia wprowadzilili ;-;

Opublikowano (edytowane)

spokojnie, serwery GF-a płoną jak londyn w 1666. 

https://imgur.com/RYzhS2J

uruchamiam jako admin manager.exe i takie cos wyskakuje. wszystko mam pozamykane. i gdy injectuje bota wszystko jest ok ale gdy klikam "start" w bocie to nagle "PROGRAM EXE PRZESTAŁ DZIAŁAĆ"  

Edytowane przez adec3867
Opublikowano
2 godziny temu, adec3867 napisał:

spokojnie, serwery GF-a płoną jak londyn w 1666. 

https://imgur.com/RYzhS2J

uruchamiam jako admin manager.exe i takie cos wyskakuje. wszystko mam pozamykane. i gdy injectuje bota wszystko jest ok ale gdy klikam "start" w bocie to nagle "PROGRAM EXE PRZESTAŁ DZIAŁAĆ"  

Pisałem już o tym, aktualizacja była ;d ok.15 :D

Opublikowano (edytowane)

Mam podobnie zaden bot nie chce dzialac po aktualizacjach ... jak wam dziala to podajcie sposob,link do bot.

a jezeli chodzi o tego bot proba wlaczenia konczy sie zamknieciem nostale (podstawka i multiclient) ,aj komus nie chce sie wlaczyc multiclient polecam (xenogamelauncher 1.2c) mi smiga

Edytowane przez kazro
Opublikowano (edytowane)

Witam mam problem z tym botem, po sciagnieciu wypakowaniu i probie odpalaniu go jako administrator przy wylaczonym Antywirusie wyskakuje mi blad, zalaczam SS ponizej prosze o pomoc :/

https://imgur.com/a/XmDAd

Poszperalem w poprzednich komentarzach i poprzedni blad udalo mi sie usunac, jednak teraz pokazuje mi sie okienko z takim komunikatem \

Bez tytułu.png

Edytowane przez Coffi123
Opublikowano (edytowane)

brakuje Ci sterowników wpisz ten błąd w google i poszukaj rozwiązania, też tak miałem ; )

PS. Jeżeli ktoś wie jak zaktualizować bota zaktualizować proszę o pomoc.

Edytowane przez fifala11
Opublikowano (edytowane)

Witam. 

Czy jest jakakolwiek szansa bys w przyszlosci zrobil zeby ten bot dzialal na Vendecie? 

Wiem ze NoC jest jedna z rzeczy która dziala na tym serverze, jednak twój bot jest najlepszy i duzo osób by chcialo by miec NosBota wlasnie tam. 

Mam nadzieje, ze wkoncu odpowiesz. 

Wiem ze problem jest w odczytywaniu starej wejsji clienta, bo ten server jest wlasnie bazowany na starej wersji. 

@MistrzMaster

Edytowane przez BariK
Opublikowano
Dnia 13/11/2017 o 17:33, Dehako napisał:

Ty myślisz o Vendecie jak na zwykłych bot teraz nie działa :/

Jednak wole sie spytac na temat tego czego ja i inni gracze Vendetty potrzebuja. Wy conajmniej macie jakiegokolwiek bota, jedyny bot co dziala to jest NoC, ale on trwa tyle co Pociarze na glacy w lózku (1 minute).

Wole sie zapytac na temat Vendetty poniewaz Bot eventualnie zostanie naprawiony w najblizszym czasie dla uzytkowników globala, a na temat Vendetty nie wiadomo. 

Opublikowano

Witam mam problem, wszystko działa pięknie do momentu, az konfiguruje bot'a i daje start. Wtedy wyskakuje nostaleclientX.exe przestał działac, ktos wie jak to naprawic?

Opublikowano
17 minut temu, Jastroo napisał:

podaj link 

Ziomek elitepvp w google wpisz. Tak jak kolega wyżej pisze, na elitepvp ludzie znaleźli sposób żeby nie crashowało. Trzeba pozmieniać parę linijek Resource Hackerem, podmienić pliki i śmiga. Napisałbym dokładnie jak to zrobić ale sam się z tym babrałem 20 minut zanim zaczaiłem, a nie pamiętam co dokładnie zmieniałem i w jakiej koleności dlatego odsyłam na elitepvp.

2a0c2mq.png