Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie gram aktualnie na wk i nie wiem jak mam ustawic "scan radius" tak aby postac nie blokowała sie na scianie i tak zeby czyscilo caly loch schanera-1

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
4 godziny temu, adamos999 napisał:

Panowie gram aktualnie na wk i nie wiem jak mam ustawic "scan radius" tak aby postac nie blokowała sie na scianie i tak zeby czyscilo caly loch schanera-1

oscyluj coś około 2-5

Opublikowano
12 godzin temu, adamos999 napisał:

co to znaczy?

Coś czuję żeś ty młody :D oscyluj to oznacza że masz próbować dobrać wartość w okolicach od 2-5 ;)

Opublikowano
23 minuty temu, wampiros6 napisał:

Coś czuję żeś ty młody :D oscyluj to oznacza że masz próbować dobrać wartość w okolicach od 2-5 ;)

19 lat tak mlody xD ale dystans ataku mam zmienic miedzy 2-5 czy co?

Opublikowano
1 godzinę temu, adamos999 napisał:

19 lat tak mlody xD ale dystans ataku mam zmienic miedzy 2-5 czy co?

Jak 19 lat to się dziwie że nie znasz słowa oscylować xD

Tak dokładnie, tj. Dystans szukania mobów

Opublikowano
1 minutę temu, wampiros6 napisał:

Jak 19 lat to się dziwie że nie znasz słowa oscylować xD

Tak dokładnie, tj. Dystans szukania mobów

tylko ze ja chce zeby mi cala mape czyscil z mobow/czlowiek sie cale zycie uczy xD

Opublikowano
13 godzin temu, adamos999 napisał:

tylko ze ja chce zeby mi cala mape czyscil z mobow/czlowiek sie cale zycie uczy xD

To ustaw checkpointy czyli masz tam taką opcję ustaw nagrywanie co 5, włacz je i chodź po labiryncie. Jak zakończysz ścieżkę to wyłącz nagrywanie. Wlącz autochodzenie, ustaw zmiane checkpointu co 4 sekundy. Potem ustaw w battle wykrywanie mobów na 2-4(chyba styknie) i reszte sobie tam ustaw jak skille itp a potem włacz bota

Opublikowano

Moze ktos podeslac tego bota na e-maila lub inny link do pobrania najlepiej ze skanem  :D bo nie moge pobrac bo w Holandii mieszkam i przez IP nie jestem wstanie tego sciagnac.

Opublikowano
2 godziny temu, AnXiousPL napisał:

Mam problem, ponieważ gdy włączę już bota i chce go odpalić to wyskakuje mi taki problem

Przechwytywanie.PNG

A spróbuj z prawami admina albo skasowałeś ten dll z folderu z botem

Opublikowano
12 godzin temu, AnXiousPL napisał:

Usunięcie dll z folderu spowodowało że bot teraz się w ogóle nie uruchamia, a tak dokładniej z tymi prawami admina?

Nie odpalisz bota bez tych dll'sów. Jak ich nie masz to pobierz na nowo bota, a z prawami admina też by mogło być tak że by nie wykrywało tych plików. Sumując, pobierz na nowo bota i problem zniknie. Pamiętaj aby zawsze odpalać go z prawami admina bo ci bota nie zaimplementuje.

Opublikowano
1 godzinę temu, AnXiousPL napisał:

Pobrałem  bota już z 3 razy i nic, a z prawami adma jest wszystko w porządku

Ten komunikat co podałeś świadczy że w folderze nie ma tego dlla. Nie wiem jak ty to robisz że mimo ponownego pobrania Ci to nie działa

Opublikowano

Okej pobrałem bota (dodam ze mam win 10) i niby w menagerze jak klikne refresh wyskakujemi nostale i jakies cyferki w nawiasach. klikam na Start wyskakuje komunikat "DDL has loaded! have fun" a po chwili "program nosbota.ddl przestal działać" i mi wyłącza nostale, jak temu zaradzić?

Opublikowano
1 godzinę temu, Blink3r napisał:

Okej pobrałem bota (dodam ze mam win 10) i niby w menagerze jak klikne refresh wyskakujemi nostale i jakies cyferki w nawiasach. klikam na Start wyskakuje komunikat "DDL has loaded! have fun" a po chwili "program nosbota.ddl przestal działać" i mi wyłącza nostale, jak temu zaradzić?

Jeśli twój windows jest 64 - bitowy to zaznaczam, że NosBota potrzebuje plików dll z wersji 32 bitowej.

Miałem podobny problem na Win 7 (64-bit) i po pobraniu, a następnie zainstalowaniu plików dll dla wersji 32 bit bot działa

Aby zrobić to za darmo (dll files jest płatny) wystarczy wyszukać, pobrać i zainstalować pliki dll pojedynczo.

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, Mikis246810 napisał:

Aby zrobić to za darmo (dll files jest płatny) wystarczy wyszukać, pobrać i zainstalować pliki dll pojedynczo.

Jest bezpłatny, wyłacz reklamy.

@Blink3r to dlatego że bot nie działa na najnowsze wersje nostale, ale możesz temu zaradzić pobierając client od Jokera(jest w tym samym dziale co nosbota)

Edytowane przez wampiros6
Opublikowano

Tak więc pobieram wersje od Jokera, jedyna rozsądna opcja i bez pierdo*enia ;). dziękówa jak co będzie nie tak bede pisal ;)

Opublikowano

Hejka. Używałem bota jakiś czas temu a teraz wróciłem do nostale i przydałby się. Pobrałem najnowszego multiclienta który został podlinkowany ale pojawił mi się pewien problem wyskakuje mi error że brakuje dlla. Ktoś już wyżej o tym pisał. Pobrałem tego dlla wkleiłem go do folderu z botem ale teraz wyskakuje mi błąd aplikacja nie została właściwie uruchomiona jakieś cyfry i coś tam jeszcze. Ktoś pomoże?

Opublikowano

Siema jak po aktualizacji nostale (chyba ostatniej) jak chce sie zalogowac to mi pisze zebym pobral zaaktualizowana wersje ze strony, jednak gdzie ta strone znajde lub klienta?

Opublikowano
10 godzin temu, misiek000010 napisał:

Hejka. Używałem bota jakiś czas temu a teraz wróciłem do nostale i przydałby się. Pobrałem najnowszego multiclienta który został podlinkowany ale pojawił mi się pewien problem wyskakuje mi error że brakuje dlla. Ktoś już wyżej o tym pisał. Pobrałem tego dlla wkleiłem go do folderu z botem ale teraz wyskakuje mi błąd aplikacja nie została właściwie uruchomiona jakieś cyfry i coś tam jeszcze. Ktoś pomoże?

Clienta do folderu z grą a bot na pulpicie czy gdzie tam chcesz

8 godzin temu, Blink3r napisał:

Siema jak po aktualizacji nostale (chyba ostatniej) jak chce sie zalogowac to mi pisze zebym pobral zaaktualizowana wersje ze strony, jednak gdzie ta strone znajde lub klienta?

Korzystałeś z clienta od Jokera? Jak tak to napisz mu w jego temacie aby zrobił aktualizajcę

Opublikowano

Nie o to mi chodzi ;p. Multiclient działa mi poprawnie tylko wyskakuje mi błąd przy włączaniu bota. Dodam iż pół roku temu gdy go używałem nie miałem żadnych problemów