Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dnia 2.06.2017 o 09:27, thepanbuk napisał:

Zna ktoś jakiś trik żeby boty omijały portal na środku komety?

Ostaw mu jak ma chodzić i zmniejsz zasięga szukania mobów do 3. Gdy tak zrobisz to najwyżej 3-5 mobów wokół tp nie będzie brał, ale nie będzie wchodził.

Dnia 3.06.2017 o 00:31, VellG napisał:

Nie działa na Windows 10, program przestaje działac po prostu. :)))

Działa. Powiedz mi co robisz, że ci nie działa? Priv czy PL ?

Opublikowano
8 godzin temu, Alcor napisał:

Otwieram klienta. Klikam normalnie Start Bot i w ciągu chwili mi się wszystko wyłącza. Ktoś, coś?

Priv  czy PL ?

Opublikowano

Gdy odpalam multi nosa, zeby dzialał NosBota, po wpisaniu passów wyskakuje, ze ta wersja nie jest aktualna. Kiedy jakis uptade..?

Opublikowano

Witam mam windowsa 10 widzę komentarze że nie działa mnie też ale sprecyzuję .

Po odpaleniu nos bota jako administrator wyskakuje mi okienko jak zawsze jednak nie odpala mi ono nt.

Gdy sam odpalę nt program wyłapuje że jest otwarta taka karta jednak po wybraniu jej i kliknięciu start nic się nie dzieje. 

Pewnie spora część użytkowników windows 10 tak ma ale nie chce się im rozpisywać mam nadzieje że po tym komentarzu nie będzie zbędnego spamu jak przez ostanie pare stron.

Pozdrawiam serdecznie twórcę bot świetny tylko ten windows 10... :(

Opublikowano

To nie jest wina windowsa 10. Bot działa tam tak samo jak na poprzednich wersjach systemu. Po prostu bot nie jest zaktualizowany, aby z niego korzystać trzeba używać starszych wersji multiclienta.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Witam.

Wie ktoś może jak rozwiązać problem z MSVCR120.dll ?

Na starym laptopie się nie pojawiał.

Teraz zakupiłem nowy laptop i błąd wyskakuje.

Jego treść to : Nie mozna uruchomic programu poniewaz na komputerze nie znaleziono MSVCR120.dll. 

Sprobuj ponownie zainstalowac program aby naprawic problem. (ponowne wypakowanie nic nie daje)

Aktualnie Windows 7 64-Bit

Przedtem Vista 32-Bit

z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano
Dnia 6.06.2017 o 23:49, wampiros6 napisał:

Priv  czy PL ?

PL. Ogólnie gdyby ktoś powiedział w jasny sposób jak aktualizować kilenta tak by chodził byłbym wdzięczny bo z poprzednich wypowiedzi linki mi nie działają.

Opublikowano

Jest jakiś sposób aby grając holką ustawić żeby się postać leczyła skillem? Oraz co robi opcja "control map"? Co w leczeniu robi funkcja IF "OVERTIME"? Nie powinno być both? w sensie że i mana i hp? Czy może jakoś inaczej to działa?

Opublikowano
10 godzin temu, Dominik33991 napisał:

Jest jakiś sposób aby grając holką ustawić żeby się postać leczyła skillem? Oraz co robi opcja "control map"? Co w leczeniu robi funkcja IF "OVERTIME"? Nie powinno być both? w sensie że i mana i hp? Czy może jakoś inaczej to działa?

Da się  ustawić by holka leczyłą się wystarczy dodać leczenie jako buffa . lecz chyba działa tylko to leczenie obszarowe :/ jednak to zawsze cos .

Opcja "control map" wyłapuje zmianę mapy i wstąpienie na nią Gm'a i wyłącza nt  a przynajmniej tak mi się kojarzy 

Overtime w powolnym tłumaczeniu znaczy co jakiś czas czyli ustawiasz co jaki czas ma czego używać :). 

Opublikowano
8 minut temu, Dehako napisał:

Teraz ja potrzebuję helpa :( Jak zrobić tak by bot działał mimo aktualizacji ;_;

Zaaktualizuj NosTale, a następnie pobierz MultiClienta aktualizowanego przez Joker'a.

Odpal NosTale przez multiclienta i bot powinien działać.

PS: Jak coś to nie mam pewności czy zadziała, ponieważ teraz nie gram, aczkolwiek zawsze pomagało.

Opublikowano
13 minut temu, Mikis246810 napisał:

Zaaktualizuj NosTale, a następnie pobierz MultiClienta aktualizowanego przez Joker'a.

Odpal NosTale przez multiclienta i bot powinien działać.

PS: Jak coś to nie mam pewności czy zadziała, ponieważ teraz nie gram, aczkolwiek zawsze pomagało.

Zawsze korzystałem z Xeno  masz jakiś link czy cuś 

Opublikowano

Ludzie. Bot nie był aktualizowany od 1 lutego. Jeżeli chcecie mimo wszystko korzystać z bota musicie wykorzystać starszego multiclienta(najlepiej tego z paczki z botem, tylko musicie zmienić jego wersje), wtedy nic wam nie będzie crashowało.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Ziomuś jak to naprawić, mam niby wszystko ładnie zaznaczone włączona klikam start jest napisane DLL Loaded Have Fun! i mi sie NT wyłacza. Trzeba mieć jakiś program czy coś?

Opublikowano (edytowane)
Dnia 24.06.2017 o 10:50, Kikeee<3 napisał:

Ziomuś jak to naprawić, mam niby wszystko ładnie zaznaczone włączona klikam start jest napisane DLL Loaded Have Fun! i mi sie NT wyłacza. Trzeba mieć jakiś program czy coś?

Matko... Ile można to wałkować. Pobierz zaaktualizowanego clienta od @נσкєя™ 'a(nie pamiętam całego nicku) i wgraj go do nostale i nostale odpalaj przez tego clienta co pobrałeś od Jokera. Wtedy wszystko działa. Niech ktoś podepnie ten post albo @MistrzMaster weź opisz im co mają robić np. takie coś

Jeśli Nostale ci się wyłącza podczas włączania bota, wykonaj następujące kroki:

1. Zaaktualizuj Nostale
  2. Pobierz mojeo bota
  3. Pobierz clienta z tego tematu
  4. Clienta wrzuć do głównego folderu Nostale
  5. Włączaj bota przez tego clienta co pobrałeś z w/w tematu
  6. Załaduj bota
  7. Ciesz się działaniem bota

Nawet u @נσкєя™ 'a jest instrukcja co i jak. Jeśli to nie działa to już nie wiem.

Bot nie działa na Vendetta Nostale, bo słyszałem o agentach co chcieli tam odpalić i wielkie ale czemu nie działa

Edytowane przez wampiros6