Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam a ja mam taki problem odpalam menagera przez admina daje selecrt wchodze w folder wybieram nostalex.dat i daje run nt a nastepnie resresh i start i wyskakuje mi blad i zamyka nostale ktos mi pomoze :/ bo bardzo by mi sie to przydalo 

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to co teraz bot juz nie dziala czy jest jakis sposob na to ?

Nostalex.dat przestal dzialac

witam a ja mam taki problem odpalam menagera przez admina daje selecrt wchodze w folder wybieram nostalex.dat i daje run nt a nastepnie resresh i start i wyskakuje mi blad i zamyka nostale ktos mi pomoze :/ bo bardzo by mi sie to przydalo 

Musicie użyć multiclienta z mojej sygnatury i nie używać opcji Start tylko uruchomić plik "MultiNos.exe" (który ma być w folderze nostale) i w Menager wybrać proces.

Mój stary nick: damian5602
Nick League Of Legends: Sonaes

Opublikowano

panie kolego ale jak wlaczam z twojej sygnatury klienta to mi sie wlacza gra i nie moge sie zalogowac bo brak aktualizacji :/ 

doradzisz cos panie na to :/ ?
bylbym bardzo wdzieczny

Opublikowano

panie kolego ale jak wlaczam z twojej sygnatury klienta to mi sie wlacza gra i nie moge sie zalogowac bo brak aktualizacji :/ 

bylbym bardzo wdzieczny

Dodałem inną wersję zobacz czy działa :D

Opublikowano

bylbym bardzo wdzieczny

Tia, teraz dziala.

W bocie nie ma opcji wstawania po smierci?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

bylbym bardzo wdzieczny

Tia, teraz dziala.

W bocie nie ma opcji wstawania po smierci?

Nie wiem nie używam :D

Opublikowano

Witam. mam odpalony program klikam start z zaznaczonym nostale i nagle ''Program nostalex.dat przestał działać. Program przestał działać poprawnie z powodu wystąpienia problemu. System Windows zamknie program i powiadomi Cię, jeśli istnieje dostępne rozwiązanie. ;/ Proszę o pomoc ;)

Witam. mam odpalony program klikam start z zaznaczonym nostale i nagle ''Program nostalex.dat przestał działać. Program przestał działać poprawnie z powodu wystąpienia problemu. System Windows zamknie program i powiadomi Cię, jeśli istnieje dostępne rozwiązanie. ;/ Proszę o pomoc ;)

Opublikowano (edytowane)

Usunąć pliki i wgrać nowe tak? Zrobiłem i dalej tak samo... ;/

Dodam że mam wgranego privka w folderze z nostale ;;/

126762

Chodziło mi o NosBota

Edytowane przez Creist
Opublikowano (edytowane)

Witam po kilku dniach użytkowania bota bot się wyłącza po kliknięciu start w bocie by zaczął bocić ;/

EDIT: Już nie trzeba xD problem sam rozwiązałem :)

Edytowane przez Creist
Opublikowano

Cześć, mam problem iż jak już odpale menagera i wlacze nostale potem odswieze i dam start po wyskoczeniu Hf zamyka mi nostale "working on process nostale..." jakas rada  ? :D

Cześć, mam problem iż jak już odpale menagera i wlacze nostale potem odswieze i dam start po wyskoczeniu Hf zamyka mi nostale "working on process nostale..." jakas rada  ? :D

Opublikowano

TO MI TO K***A WYTŁUMACZ BO CZEKAM I K***A CZEKAM I ODPOWIEDZI NIE MAM A NA PW CI PISAĆ K***A NIE MOŻNA WIĘC TEN BOT ALBO JEST ZJEBANY ALBO POPROSTU K***A NIE DA SIE TEGO ZROBIĆ

• 2 tygodnie później...