Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@CrunsherGCV

Tak właśnie na tym polega ten delay.

Co do heala to aktualnie przepisuje system atakowania/bufowania(już praktycznie skończyłem ataku), jak dobrze pójdzie to w następnej wersji pojawi się wybieranie dodatkowych warunków użycia danego skillu (np, jeśli element przeciwnika to ogień, nasze hp jest większe niż 2000 i hp naszego moba jest mniejsze niż 20%)

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie chcę się do niczego przyczepiać bo bot działa mi dobrze ale...
Działa na normie i na każdej sp ale tylko zwykły atak (spacja). Gdy ustawiam żeby używał skili to czasami ich używa i działa a czasami nie bije nawet.
Kolejna rzecz to waypoint. Nie wiem dlaczego gdy zmienię się w SP np. Mnicha na woju, ustawiam sobie tam jakie moby ma bić, jakie skille uzywac, leczenie itp. Gdy ustawiam mu kordy po których ma chodzić, wszystko dobrze zaznaczam, bot idzie do 1 miejsca i zaznacza danego moba po czym w niego wchodzi i nie bije go. Po prostu na sp nie chce mi bić mobów. Gdyby zatrzymam bota i wznowię idzie on do kolejnego miejsca i tak samo podchodzi do moba bardzo blisko zaznacza go jako cel ataku a go nie bije. Nawet jeśli ustawiłem tylko normalny atak odpowiedni dla tej sp. (Na normie ze zwykłym atakiem wszystko działa bez problemu). Dodam jeszcze że dobrze konfiguruję bota, bo to  nie jest nic trudnego.
Proszę o jakąś pomoc w tym żeby bot latał mi np. po wschodnim kremie i bił moby (na karcie sp dowolnej) a nie się tylko zatrzymywał i czekał...

Opublikowano

@jacorex

Akutalnie bot ma problem z używaniem skilli na nowszych sp, postaram się to wkrótce naprawić, ale będzie to trochę trudne. Co do aktualnej wersji to ma dość poważnego buga, mianowicie informacje o mobie od momentu jego zaznaczenia nie są aktualizowane, to znaczy gdy wasz bot zaznaczy danego moba, to do momentu do którego ten mob będzie istniał, bot będzie twierdził, że np. pozycja moba i jego hp się nie zmienia, być może jest to własne tym spowodowane.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Bardzo fajny bot, ale musi być troszkę dopracowany. Expilem na kometach i już 3 dzień w posiadaniu tego bota jestem i dupa; gdy wlaczam bota to nt się crashuje, brak odpowiedzi. ktoś wie jak to naprawić?

Bardzo fajny bot, ale musi być troszkę dopracowany. Expilem na kometach i już 3 dzień w posiadaniu tego bota jestem i dupa; gdy wlaczam bota to nt się crashuje, brak odpowiedzi. ktoś wie jak to naprawić?

Opublikowano (edytowane)

Nowa wersja

Co zostało zmienione?

To jest ukryta treść, proszę

Miałem mały problem z gitem, dlatego tak "długo" to trwało, jeszcze w tym tygodniu postaram się udostępnić najnowszą wersje(ta to po prostu stara wersja z zaktualizowanymi adresami i małym fixem)

Edytowane przez MistrzMaster

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Siemka, planujesz nad tym żeby dodać funkcję biegania z petem? przydałoby się w niektórych sytuacjach :P

Efato.png

Pomogłem czy nie, daj -

Opublikowano

Spoko bot tyle że martwi mnie szybkość używania jego skilli... Wydaje mi się że robi to zbyt szybko a ustawianie wartości "cast time" nie działa prawidłowo.

Opublikowano

@gracjan10

Skoro jest dostępna nowa wersja, to wydaję mi się logiczne, że należy ją pobrać aby bot działał

ale gdzie jest ta nowa wersja? ty juz ja zalaczyles? bo jak scagalem to dalej to samo mjoze wtedy jeszcze nie bylo nowej wersji zaraz sprawdze i ci napisze  :D

Opublikowano

chodzi oto że jak włączam na black liście nic nie robi   a jak na withe to chodzi tylko za mobkiem i go nie bije :/ nie wiem  powiedz jak go dobrze ustawić 

baner.png

Opublikowano

ej wtf na jednym kompie mi dziala na drugim nie... na tym co dziala teraz jestem daleko... co moge zrobic?

Opublikowano

zapis ustawień  nie działa u mnie na win 10 ;/

Jaka część ustawień, czy wszystkie? Masz pobrane biblioteki?