Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przy wybranym NosTale klikajac Start wyskakuje mi takie coś : http://scr.hu/7fww/bfr7d

Przeczytaj co jest tam napisane, a następnie pisz o problemie. ;)

(Odpal jako administrator lub sprawdź, czy dll jest na miejscu.)

Opublikowano

Program wygląda fantastycznie jednakże mam dwa techniczne pytania:

1) Do czego służy opcja control map?

2) W jakim momencie zachodzi wykrycie postaci GM? W momencie pojawienia się jej na mapie czy gdy staje się widoczna obok nas... czy też może kiedy pojawia się na liście graczy.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

2) W jakim momencie zachodzi wykrycie postaci GM? W momencie pojawienia się jej na mapie czy gdy staje się widoczna obok nas... czy też może kiedy pojawia się na liście graczy.

1. Prawdopodobnie jeśli GM przenosi cię do specjalnego pokoju (GM Room), automatycznie bot to wykrywa i...

2. Podczas gdy GM jest na mapie w obojętnym miejscu, bot zatrzymuje grę, czyli alt + f4 i ENTER. A następnie, unikasz bana, lecz już to nie działa. Pisałem ostatnio z GMem, który napisał: "Jeśli osoba, która używa nielegalnych programów, zostaje podana specjalnej metodzie w pokoju. Lecz gdy przed kontrolą gracz wyloguje się, GM potraktuje to jako odmówienie mu współpracy i wtedy gracz otrzymuje bana na 30dni".

Opublikowano

1. Prawdopodobnie jeśli GM przenosi cię do specjalnego pokoju (GM Room), automatycznie bot to wykrywa i...

2. Podczas gdy GM jest na mapie w obojętnym miejscu, bot zatrzymuje grę, czyli alt + f4 i ENTER. A następnie, unikasz bana, lecz już to nie działa. Pisałem ostatnio z GMem, który napisał: "Jeśli osoba, która używa nielegalnych programów, zostaje podana specjalnej metodzie w pokoju. Lecz gdy przed kontrolą gracz wyloguje się, GM potraktuje to jako odmówienie mu współpracy i wtedy gracz otrzymuje bana na 30dni".

1. Możliwe.

2. Kompletnie się nie zgodzę. Owa próba polega na tym, że GM wypuszcza w wąskim pokoju (najczęściej) małe owieczki i sprawdza czy postać będzie je nadal biła. Jednakże jeśli bot wykrywa samą obecność GMa i zdąży się wylogować zanim ten do nas podejdzie, to unikniemy kary. GM może zbanować tylko i wyłącznie wtedy kiedy postać jest zalogowana.

Opublikowano

2. Kompletnie się nie zgodzę. Owa próba polega na tym, że GM wypuszcza w wąskim pokoju (najczęściej) małe owieczki i sprawdza czy postać będzie je nadal biła. Jednakże jeśli bot wykrywa samą obecność GMa i zdąży się wylogować zanim ten do nas podejdzie, to unikniemy kary. GM może zbanować tylko i wyłącznie wtedy kiedy postać jest zalogowana.

Już nie, jeżeli GM się koło ciebie pojawi (wyjdzie z niewidki), a ty znikniesz dostajesz bana.