Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

2. Kompletnie się nie zgodzę. Owa próba polega na tym, że GM wypuszcza w wąskim pokoju (najczęściej) małe owieczki i sprawdza czy postać będzie je nadal biła. Jednakże jeśli bot wykrywa samą obecność GMa i zdąży się wylogować zanim ten do nas podejdzie, to unikniemy kary. GM może zbanować tylko i wyłącznie wtedy kiedy postać jest zalogowana.

Już nie, jeżeli GM się koło ciebie pojawi (wyjdzie z niewidki), a ty znikniesz dostajesz bana.

To albo miałem szczęście albo GM był idiotą. Mój nupek dwa razy zniknął przy GMie (celowo ustawiłem bota za ML wieczorem) i konto nadal nie jest zablokowane.

Jednakże ciekawa to informacja, dzięki :)

Opublikowano

wracając master mozesz mi napisac jak to naprawic ? 

1. Pobierz jeszcze raz wersję NosBota
  2. Pobierz potrzebne do niego biblioteki. @MistrzMaster podał Ci we wcześniejszym poście.
  3. Rozpakuj to w jakimś folderze.
  4. Uruchom Manager.exe prawami Administratora.
  5. Jeśli wyskoczy Ci te same okno, spróbuj pobrać inne podobne biblioteki lub inne je wersję.
Opublikowano (edytowane)

@quwertuś

Tak, GM banuje po pewnym czasie. Strzelam, że niższy rangą gm kieruje sprawę "wyżej", oni patrzą w logi i jeśli opuściłeś grę zaraz po tym gdy pojawił się gm, dostajesz bana. Oczywiście taka weryfikacja trochę trwa, dlatego dostajesz bana po pewnym czasie, nawet jeśli nie logowałeś się od tamtej sytuacji.

To tylko moja hipoteza.

Edytowane przez MistrzMaster

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

nie ma mozliwosci wykrycia bota gm banuje tylko kogos kto nie odpowie na jego hej co robisz czy cos takiego ;p 

co master podał w wczesniejszym poscie ? kamyczek ?

@adam123456712

Zainstaluj redisty do vs2013, zobacz czy wszystkie dllki są na miejscu/zobacz jaką masz wersje systemu(32/64bitowy)

Opublikowano

Witam a czy dodasz do ustawień bota np dropienie piórek w shanerze ? żeby bez męczenia się w ustawianie go i ciągłe bloczenie o sciany mógł chodzić w kółko i zabijać moby i zbierać piórka :)

Opublikowano

Witam a czy dodasz do ustawień bota np dropienie piórek w shanerze ? żeby bez męczenia się w ustawianie go i ciągłe bloczenie o sciany mógł chodzić w kółko i zabijać moby i zbierać piórka :)

Ustaw waypointy, a następnie loot piórek.

Opublikowano (edytowane)

Ustaw waypointy, a następnie loot piórek.

a czy mógłbyś mi podać jakiś ts3 na którym jesteś lub skype lub jaki kolwiek kontakt w sprawie wytłumaczenia ;)? i pogadania :)? bo mam pare fajnych pomysłów 

Edytowane przez matikati1
Opublikowano (edytowane)

@matikati1

Wszystko masz na filmiku, jeszcze niestety nie ma takiego programu który konfigurowałby się tak, jak sobie pomyślisz, musisz jednak coś klikać lub wpisywać.

@MistrzMaster

ale chodzi mi tylko o to jak go ustawić zeby sie nie bloczył ciągle o te sciany :/ 

i czy jest jakaś możliwość ustawienia żeby pet bił z twoim kontem bo z tego co widze to sama postać pije bez uzywania peta i czy da sie to jakoś załączyć/naprawić ?

Edytowane przez matikati1
Opublikowano

jak mam 64 bitowy to pobierac tylko x64 tak ? 

Tak, masz pobrać pod swój 64-bitowy system.

Opublikowano

jak mam 64 bitowy to pobierac tylko x64 tak ?

Tak, masz pobrać pod swój 64-bitowy system.

kamyczek pobrałem to i dalej pliki mają 0 kb

Posiadasz jakiegoś anty-virusa?