Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

@MaciejGaming

Jesteś pewien że nie masz mandry na blackliście? Jednak to i tak dziwne, bo mimo to powinno ją zabić jeśli siedzisz, może nie jest wystarczająco blisko? Aktualnie to działań a zasadzie bicia najbliższego moba(jeśli ktoś przerwie siedzenie).

Wręcz przeciwnie. Mandra jest na whiteliście, może masz racje, bo gram wojem. Gdy bot podchodzi do mandry, to jej nie atakuje (tylko na woju). Nie używa ataków, tylko staje przy niej. Z owieczkami jest wspaniale, (nie ma to jak użyć podwójnego uderzenia i po pierwszym uderzeniu wrzucić inny skill, a później drugi raz uderzyć 1 skillem, dodatkowy atak ;D.) W sumie to na bocie wyexpiłem 2 wróżki do 50%, jak marzenie :P. Dodam tylko że gram w tej chwili na magu, i wszystko jest jak być powinno z mandrami. Jestem pewien że to wina rozdzielczości, albo innej bzdety ;P.

@Edit

po ustawieniu autowalkingu, o czym przed chwilą zapomniałem bot zaczął podchodzić pod mandry i stać jak przy woju. Natomiast po alt+tabie do przeglądarki bot zaczął atakować normalnie, ciekawe :P mam dwa ekrany, więc widziałem.

Edytowane przez MaciejGaming
Opublikowano

Ludziki, spokojnie, człowiek nie robot, aktualizacja będzie wtedy kiedy będzie. BOT jest super, cieszcie się ze jest za friko, gdyby był za pieniążki, wtedy można się domagać natychmiastowej aktualizacji :)

Opublikowano

@MistrzMaster i tak, i tak jestem pod wrażeniem jak udało ci się zrobić to cudo, przed update' ami wszystko działało idealnie, a najlepsze jest, że działa na zminimalizowanym oknie i w międzyczasie można uruchomić coś innego ^w^

Opublikowano

Potrzebny update ! Nie działa wyrzuca grę po uruchomieniu. (Pełno postów z prośbami na forum epvp) także u każdego jak na razie nie działa ! (A dziś chciałem zacząć grać i muszę się pomęczyć) xD

Opublikowano

Zanim ktoś jeszcze napisze że potrzebna jest aktualizacją, czytajcie wcześniejsze komentarze, autor wie że jest potrzebny update i napisał że go wstawi jak będzie miał czas :)

Opublikowano (edytowane)

Nowa wersja. Link w pierwszym poście.

Co nowego?

1.6v
[General]
-Zmieniono algorytm lootu
-Zmieniono algorytm ataku
-Zmieniono algorytm uleczania
-Zmieniono algorytm podchodzenia do potworów(teraz to algorytm z gry)
-Zmieniono algorytm podchodzenia do przedmiotów(teraz to algorytm z gry)

-Naprawiono kilka bugów
[Healing]
-Dodano filtry
[Hacks]
-Dodano ustawianie niestandardowej rozdzielczości
[stats]
-Dodano widget statystyk

Edytowane przez MistrzMaster

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

@up

Nie jest to wielki problem, jednak planuje pobawić się z GUI NosTale, tzn okno bota i jego "gadżetów" byłoby osadzone w grze i zawierałoby kontrolki z gry (przyciski z nostale, checkboxy itp), jednak tutaj też liczy się wasza opinia, bo nie wiem czy to w ogóle ma sens jeśli nikomu nie będzie się podobać, wolicie używać zewnętrznego GUI(takiego jak jest teraz) czy raczej zintegrowanego z grą? Oczywiście nie mówię że takie coś na 100% wypali, bo trzeba na to poświęcić sporo czasu + nie ma żadnej dokumentacji i można polegać tylko na sobie.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

@MistrzMaster
Niektórzy grają na mniejszych rozdzielczościach w Nostale więc nie wiem czy by się to wszystko pomieściło, chociaż nie wiem jeszcze jak by to wyglądało. Ja mam ustawione małe okno z Nostale żeby tylko co jakiś czas spojrzeć jak mojej postaci idzie dropienie piórek :P. Wszystko zależy od tego też jak by to wyglądało.

E9mwj60.png<--- Why? :(

Opublikowano

Dałby ktoś jakąś instrukcje jak postępować od pobrania do startu bota?  Jestem zielony jeśli chodzi o te sprawy a chciałbym to wypróbować.

Opublikowano (edytowane)

Mam problem pobralem bota all ok tylko nie potrafie go wlaczyc oto moj blad  

Aplikacja nie zostala wlasciwie uruchomiona (0xc000007b).  o co chodzi ?  all jako Admin odpalam 

Tak to uzywalem nextbota 5.1 ale cos waypointy mi nie dzialaly jak zapisywalem 

Edytowane przez EragonX
2sadus9-k_rhpawnw.jpg