Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@MistrzMaster
skoro oboje nie wiemy o co chodzi, to chyba kończymy ten spam no nie? :p 
pogrzebię jeszcze w pilkach, albo zainstaluje do osobnego folderu czyste NT z botem i dam znać ;x

1375198444-U163133.jpg

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@marceli17

Ok, ale jeszcze wolałbym się upewnić że wszystko rozumiem, tzn:

1. Odpalasz grę przez gameforge live/normalnie przez luncher który sprawdza patche i klikasz "ok", logujesz się i działa

2. Pobierasz bota

3. Robisz to samo co w punkcie pierwszym i nie działa

4. Usuwasz bota

5. Robisz to samo co w punkcie pierwszym i działa.

Tak to wygląda?

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

sugestia :

zamiast wyłączania gry gdy na mapie pojawia się GM sugeruję jedynie wylogowanie się. 

Włączenie gry i ustawienie wszystkiego od nowa trochę czasu zajmuje...a jeśli proces by się nie wyłączał to trwałoby to zdecydowanie mniej czasu :)

r9n9FM7.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

Kurczę ale fail dziś w nocy haha :D Włączyłem bota na łuku 66lv bił sobie strączki groszku a żółw i kliff dobijali małe, drugim kontem na multi cliencie usiadłem przy tp do nv z boską wr 53%. Rano patrzę nupek z wr ma 18lv i 55% ale główne konto logło :D 66lv łuk ma bana bo zapomniałem ustawić wykrywacza gm'a :v Pamiętajcie dzieci zawsze włączajcie wykrywacz gm'a :D

Opublikowano

@"765"

Aktualnie możesz dostać bana nawet gdy wykrywacz gm zadziała, wiedzą już o istnieniu takiego czegoś. :(

jestem tego ofiarą :/ ehh 

łuk 20lvl z 48 jobem i strojem liska poszedł w pizdu :/

r9n9FM7.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

opłaca się ustawić bota na noc w warku na krem żeby piórka dropił? duża szansa na bana na kremie z wykrywaczem gm?

Opublikowano

@MistrzMaster
Znalazłem małego buga, gdy ustawie go, żeby używał skilli z comba u bm'a to nie chce ich używać i potem muszę resetować grę bo inaczej nie chce żadnych skilli używac. Oraz czasami sie bot zacina gdy dam "Come near mob" i musze brać "Come to mob" i troche to czasami dziwnie wyglada jak na luczniku musze podchodzic do moba :P

E9mwj60.png<--- Why? :(

Opublikowano

@Shayen

Niestety pewnie w tych nowszych sp skile są używane przez wysłanie do serwera pakietu u_as, ja korzystam z funkcji w cliencie która może atakować pakietem u_s i to tym najbardziej podstawowym, jak będę miał więcej czasu to się temu przyjrzę.

Co do tego zacinania, działo się to również we wcześniejszych wersjach? I na czym dokładnie polega to zacinanie? Dopiero w tym patchu zmieniłem algorytm podchodzenia na ten z gry.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

@MistrzMaster
Chodzi o to ze jakis czas sobie bije i po pewnym czasie podchodzi i nic nie robi, wtedy musze go albo off/on albo samemu cos walnąć i się odetnie, nie wiem czy to sie dzialo wczesniej bo dopiero od paru dni gram na łuczniku :P

E9mwj60.png<--- Why? :(

Opublikowano

Admina nie było gdy bociłem bo jeszcze logowałem się kilka razy. I ktoś już pisał w twoim temacie, że operacje na adresach łatwo wykryć.

Opublikowano (edytowane)

@eryko99

Powiedz, w jaki sposób? Bez antycheata są całkowicie niewykrywalne, i tak nostale takowego nie posiada. Poza tym jakie operacje na adresach? Nie robię nic poza ich czytaniem.

Admin nie musi zbanować cię od razu, ba ci niższej rangi nie mogą sprawdzić nawet jakie pakiety wysyłasz, więc kierują to do tych wyższej rangi i wtedy dostajesz bana.

EDIT: Oczywiście są całkowicie niewykrywalne po stronie clienta, wykrywalne serverside jest tylko modyfikacja takich danych, które są bezpośrednio wysyłane do serwera, jak np. speed naszej postaci, jednak mój bot niczego takiego nie modyfikuje.

Edytowane przez MistrzMaster

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

myślałeś nad dodaniem leczenia za pomocą aury, heala holki, heala crusa ? bo chwilowo można tylko ustawić leczenie co x sekund ( jako buff)

oprócz tego bot chwilami wariuje bo zaczyna żreć przekąski i nie robi nic innego (spam pakietów, a pozatym potworki biją go za więcej, przez co pada) pomaga ustawienie delaya np 1s?