Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@MistrzMaster Widzę, że oglądałeś ID List. Zrobiłbyś coś w stylu wyszukiwarki do bota na zbieranie?

Bo serio, jeśli mam wybierać z tyylu rzeczy to masakra.

Opublikowano

Mistrzu. :(

Bot śmiga.. Prawie idealnie i jest najlepszym botem z jakim się spotkałem bo jedynie co widziałem boty spacja, x, spacja.. Nie istotne słuchaj:

Załóżmy mam 3 wpt przy wszystkich jest wsciakla osa i slaba mroczna wiedzma, które się same kleją. W bocie ustawione jest. żeby bił to i to ale przy wpt bije tylko jednego potwora a z drugim leci dalej przy kolejnym jest to samo i po 3 wpt mam już 3 potwory na klacie. poprawiłbyś to w następnej aktualizacji?

I bot chyba nie widzi ścian rozkminiłem, że żeby bił wszystkie potwory zrobie sobie battle na scan redius 1000 to tak jakby chciał przez ściane przejść do potwora choć ma go bliżej obok :P

Opublikowano (edytowane)

@MaciejGaming

Jesteś pewien że nie masz mandry na blackliście? Jednak to i tak dziwne, bo mimo to powinno ją zabić jeśli siedzisz, może nie jest wystarczająco blisko? Aktualnie to działań a zasadzie bicia najbliższego moba(jeśli ktoś przerwie siedzenie).

Poza tym bot super. Autorski?

Dzięki, tak. :)

Edytowane przez MistrzMaster

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Wittam. Wiem że to nie na temat ale chciałbym się spytać czy ten bot bedzie bił również z nacisku 'z' bo wojownikiem chce pospamić troche za minilandem jobke tak do 10j.