Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

#Być_Cebula Wchodzić do gry po to by wejść do shanerki ustawić bota i napierdzielać itemy eventowe + pióra :D 

@Wojtek100000 A przypadkiem to nie działa tak że wyłącza bota jak postać nie znajduje się na danej mapie? Nw tak tylko przypuszczam. 

2duxsn4.jpg

Opublikowano (edytowane)

@Wojtek100000

Jeśli w momencie bocenia bot znajdzie się poza mapą na whiteliście to wtedy się wyłącza.

@Kritovsky

Jak się zacina? Przecież cs nie ma na to żadnego wpływu. Jakie są logi?... Nie powinienem nawet odpisywać(patrz pierwszy post - tekst dużymi literami)

Edytowane przez MistrzMaster

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

@MistrzMaster Widziałem ten post, jak mam Ci dokładnie opisać problem? Bot śmiga ładnie jak gram w każdą inna grę niż cs. Gdy wlączam cs'a to bot się poprostu zacina w ten sposób że stoi i nie nie robi.

Opublikowano

Dobrym pomysłem byłoby wprowadzenie jakiegoś powiadomienia o przyjściu GMa a nie wyłączenie NT ;] często robię coś i zawsze mógłbym odpisać na jego pytanie "Hej, jak leci ?" gdybym tylko wiedział, że przyszedł ;)

Opublikowano

Dlaczego nie mogę uruchomić tych "hacków"?? Błąd mi jakiś wyskakuje że to jest prywatne.

No bo to jest prywatne... Nikt nie może używać tych hacków prócz @MistrzMaster a.

Są one testowane, nie wiem po co.

Opublikowano

Mógłbyś naprawić by siadał dopiero jak zabije wszystkie moby, które go atakują? Bo na szopach siada mimo, że go biją i zanim znów zacznie ich bić minie kilka sekund przez co traci zdrowie. :)

Opublikowano

Co do banow, z gm detectorem - dostalem bana na koncie ktore nie bylo ani razu kickniete, pomimo tego, ze byl gm detector. Wiec mysle, ze to nie jest problemem :P
Pisze do supportu, zobaczymy co odpisza :D

Opublikowano

@BubuskixD

Znając życie

a) Zapomniałeś go raz ustawić

B) To nie kicka tylko wyłącza grę

c) Gm pisał do ciebie np. na szepcie z innej mapy

Czy jest możliwość, aby jeśli GM do Ciebie piszę, od razu wyłączyć grę?

Opublikowano (edytowane)

@BubuskixD

Znając życie

a) Zapomniałeś go raz ustawić - zapisany setting

B) To nie kicka tylko wyłącza grę - whatever

c) Gm pisał do ciebie np. na szepcie z innej mapy - siedzialem przed komputerem robiac np zadanie

Konto dostalo bana na moich oczach wiec to nie ma nic zwiazanego z wyzej podanymi kwestiami.

Edytowane przez BubskixD
Opublikowano (edytowane)

@BubskixD

Gm pisał do ciebie np. na szepcie z innej mapy - siedzialem przed komputerem robiac np zadanie

Konto dostalo bana na moich oczach wiec to nie ma nic zwiazanego z wyzej podanymi kwestiami.

Na tym polegają delay bany

Ale zrozum to, ze za kazdym razem jak bocilem to pilnowalem bota siedzac przy kompie :D.

Ja sie nie spinam, tylko chce sie podzielic tym, ze samo sprawdzanie przez gmow nie jest problemem.

Edytowane przez BubskixD
Opublikowano (edytowane)

Jest opcja atakowania określonego moba z 2 broni ? 

@Edit
Już nie ważne.
Uzyskałem sam "efekt bota" przez nostale packetloggera prostymi 2 pakietami :P

Edytowane przez er0l94

graphic.png

Opublikowano

Możesz dodać opcję zapisywania logów do zewnętrznego pliku i tak jak ktoś pisał powiadomienie o tym ze gm przyszedł.

Opublikowano (edytowane)

Bedzie moze kiedys opcja alarmu przy obecnosci GM, wiadomosci prywatnej, zamiast wylaczenia klienta gry?

Edytowane przez bziko123
Opublikowano

mam pytanie wszystko fajnie działa chodzi,zbira itemy z ziemi ale mam jeden problem.Nie zaznacza potworów by je bito

[00:12:19] Trying to use Bańka wodna buff.

[00:12:20] Trying to use Błogosławieństwo oceanu buff.

[00:12:20] New target, ID: 5754 | Mała Jaszczurka

niby jest target ale tak jakby wchodził na tą jaszczurkę i nie bije jej.Jakby jej nie zaznaczał..czemu?? dajcie zdjęcie configu całego proszę...