Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na poczatku tez blad mialem ze pliku dll w systmie nie mialem  taki plik msvcr120.dll pobralem to ten blady wyzej mam co pisalem

podaj jeszcze jakies sterowniki bo dalej blad 

2sadus9-k_rhpawnw.jpg
  • Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@EragonX

Czyli tak jak mówię, tak się nie powinno robić bo nie dodasz wszystkich dllek tylko jedną, pobierz sobie tą paczkę która zawiera wszystko co potrzebne do działania programów skompilowanych kompilatorem którego ja używam i bot powinien działać

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

taki program pobralem DLL-Files.com FIXER  all wycziscilem itd  zainstalowem to co pisalem i dalej nie mam pojecia chyba ze powiesz cos na temat nextbota 5.1 waypointy nie dziala  a zapisuja sje 

2sadus9-k_rhpawnw.jpg
Opublikowano

Opcja "Legit Collecting" zbiera nam kwiatki na glacernonie czy jak to działa? I czy to w ogóle jest do tego? :>

4566511400.png

Opublikowano

Świetna robota, NAJLEPSZY bot jaki kiedykolwiek widziałem (i to darmowy <3). Aktualnie expię trzema kontami w pt moją epicką wróżkę, ma 50%... Zobaczę ile do rana nabije :D

Opublikowano

Hej, bot świetny, lecz czy mógłbyś dodać opcje uzywania amuletu powrotu? Powiedzmy jak zginiemy a nie mamy ziaren to zeby wrocic na ta sama mape, lub kiedy dropi sie piorka na yakach to lepiej uzyc amuletu niz wracac cala droge, to zeby np na ostanim waypoint'cie uzywal amuletu. I jeszcze jedna sprawa, dałoby rade żeby postac nam uzywala aoe skilli kiedy sa np min 2-3 moby, dodatkowo do tego opcje lurowania. Nie wiem czy to nie za duzo i i czy jest to w ogole mozliwe, ale fajnie jakby ci sie udalo :P

E9mwj60.png<--- Why? :(

Opublikowano

Damn, jeszcze wczoraj wszystko dobrze działało, dzisiaj kiedy robię wszystko tak samo postać tylko podchodzi do moba, ktoś wie o co może chodzić?

Opublikowano

@Kyosha

To nie jest błąd związany z botem, tylko z twoim komputerem/systemem, brakuje ci zapewne jakiejś biblioteki/dllki

Zainstaluj paczke "visual redistributable" dla vs 2013

@Shayen

Pomysł z amuletem wydaje się w sumie dość ciekawy i nie jest tak czasochłonny do zrealizowania, pomyślę o tym przy okazji rozbudowywania funkcji walk

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

@MistrzMaster
bot nie był mi potrzebny, tylko zgłaszam błąd tak dodam ;v
NT mam najnowsze, wszystko działa, ron i inne boty też, możliwe, że ktoś jeszcze ma taki problem, pomyśl co może być przyczyną;p

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

@MistrzMaster
nie miałem ;p ogółem to bociłem na nim kiedyś (propsy, najlepszy bot z jakim miałem styczność nie tylko w nostale :D)
sam nie wiem o co chodzi, po prostu wyskakuje, że klient jest stary kiedy jest nowy bo przecież na nim gram xD

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

@marceli17

Ale bot nie modyfikuje w żaden sposób pliku startowego gry, w tym pliku nostalex.dat, więc fizycznie nie możliwym jest, żeby po odpaleniu bota coś stało się z tym plikiem nostalex.dat, tym bardziej że jeśli usuniesz pliki bota to plik nostalex.dat też magicznie nie wróci na swoje miejsce, więc gra w dalszym ciągu nie powinna działać.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v