Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainstaluj redisty do vs2013, zobacz czy wszystkie dllki są na miejscu/zobacz jaką masz wersje systemu(32/64bitowy)

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Da sie zrobić żeby zwierzak też bił?

2017514584656131010629.png

Nie jestem pewien, ponieważ nie mogłem użyć tej funkcji.

Może jest w trakcie pisania, nie wiem. :/

Zapytaj się @MistrzMaster

Opublikowano

Żeby ludzie nie pisali.

Był Update w grze i bot aktualnie nie działa. Pozostaje czekać, aż autor zaktualizuje swojego bota do najnowszej wersji.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Żeby ludzie nie pisali.

Był Update w grze i bot aktualnie nie działa. Pozostaje czekać, aż autor zaktualizuje swojego bota do najnowszej wersji.

nie prawda. ponieważ można uruchomić multiclienta jako administrator i uzyc na niego bota wszystko ładnie smiga ^^

Opublikowano (edytowane)

Żeby ludzie nie pisali.

nie prawda. ponieważ można uruchomić multiclienta jako administrator i uzyc na niego bota wszystko ładnie smiga ^^

Ooo kurcze. Szczerze mówiąc nawet nie testowałem. Aż sprawdzę :D

@Edit:

Śmiga ^^

Edytowane przez kowal0050

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

A więc tak wszystko piękne ładnie ale robię refresh zaznaczam proces klikam start i "Nostalexdat brak odpowiedzi" coś ten deseń ktoś pomoże?

graphic.png

Opublikowano

A więc tak wszystko piękne ładnie ale robię refresh zaznaczam proces klikam start i "Nostalexdat brak odpowiedzi" coś ten deseń ktoś pomoże?

Spróbuj:

• Uruchomić jako Administrator
  • Pobrać DLLki: redisty do vs2013 lub DirectX
Opublikowano

@MistrzMaster mam sugestie/pomysł: a mianowicie czy dasz rade dodać funkcje ze gdy dojdzie do ostatniego waypointa użyje amulet powrotu?

Koniec z botami do Nostale itp ;p

PS: kto zjadł mi moją sygne? xD

Opublikowano

Hmm a czy jest to w jakiś sposób wykrywalne jeżeli np: ustawie kilka skilli to on czasem używa jeden zaraz po drugim w ciągu dosłownie sekundy.

Idąc dalej w tą stronę co jak np zwiększę zasięg ataku ? Do zbanowania jedynie gdy GM mnie na tym przyłapie ? 

Opublikowano

@Up Up 

No ok, nawet sam wcześniej zwiększyłem ale czy zostawia to jakiś ślad na serwie ? nie wiem, np jak bym w ml używać na CD 0,01s to czy oni to wykryją w jakiś sposób tak samo z zasięgiem ataku.

Opublikowano

W folderze z nosbotem masz folder files, w którym znajduje się client.exe

Wrzuć sobie ten plik do folderu z nostale, odpal go i następnie spróbuj uruchomić bota jeszcze raz.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano (edytowane)

Edit

Db coś pogrzebałem jakoś tako i pyt

jak ustawić  by pet też atakował

Edytowane przez Kruzoo

graphic.png

Opublikowano

@Kruzoo

To pytanie pojawia się co drugą stronę.

Da sie zrobić żeby zwierzak też bił?

2017514584656131010629.png

Nie jestem pewien, ponieważ nie mogłem użyć tej funkcji.

Może jest w trakcie pisania, nie wiem. :/

Zapytaj się @MistrzMaster

W trakcie pisania jest? ;p

graphic.png

Opublikowano

@Kruzoo

Nie, aktualnie nie jest i nie planuje jej dodawać głównie z takich względów że:

a) Pety są słabe. Może na mniejszych poziomach robią jakiś dmg, jednak w późniejszych etapach?

B) Większość petów mimo, iż ma dużo hp traci je bardzo szybko, trochę problematyczne jest połączenie ciągłego siadania peta i gracza, może tutaj wyniknąć dużo nieprawidłowości

c) Pety mogą przypadkowo lurować moby i w ten sposób zabić peta i gracza, algorytm wykrywający moba który aktualnie cie bije(przyjmuje ze to mob najbliżej (ciebie) nadal nie jest zbyt dobry, a gry dojdzie jeszcze pet...

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v