Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć, czemu przy odpalaniu programu wyświetla mi się error "Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono MSVCR120.dll"? 

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dalbys rade zrobic opcje automatycznego powtarzania cp?

mam na mysli takiego buga z cp3 na sp1 ze wchodzisz na glace i automatycznie startuje ci misje z cp robi ci je loga i jeszcze raz sie zalogowywuje i powtarza ta czynnosc

daloby rade to jakos zrobic?

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSharply

Błagam was, opisujcie dokładnie problem, bo czasem takie coś może to zmarnować dużo czasu...

Nie jest możliwe żeby przy włączaniu menedżera wyskakiwał taki błąd, jak już to po kliknięciu przycisku "RUN NT" a to jest olbrzymia różnica..

Powinieneś wskazać poprawną ścieżkę do folderu z grą.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

siema mam problem bo jak odpalam manager to mam to okienko i daje refresh i pisze zeby wyznaczyc proces czy cos takiego a nie wiem jak to zrobic dodam jeszcze ze nie mam tej tabelki z jezykami

Opublikowano

Bot bardzo dobry, jednak po tym jak zapisuję ustawienia z waypointami to później jak włączam tego save to postać nie chodzi na te waypointy tylko stoi w miejscu.

Uczeń
Opublikowano

@ajajonon Bo od osattniego update coś się spieprzyło i jak załadujesz ustawienia musisz dwa razy kliknąć autowalking i if no target go to another waypoint

18706.png
Opublikowano

Mam sprawe, gdy juz expie, to bot ma wyznaczone waypointy po ktorych ma gonic, ale w pewnym momencie sie zatrzymuje i czeka i czeka i tak dopoki nie podbiegnie mobek, jest to wczesniej zrobiona traasa, z save zaladowana

Opublikowano

Mam sprawe, gdy juz expie, to bot ma wyznaczone waypointy po ktorych ma gonic, ale w pewnym momencie sie zatrzymuje i czeka i czeka i tak dopoki nie podbiegnie mobek, jest to wczesniej zrobiona traasa, z save zaladowana

Zaznaczyłeś "f no target go to another waypoint"?