Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam pewien problem, nie wiem czy ten bot jeszcze działa ale jak już uruchomi NT i klikne start w menagerze to wyskakuje, że nostale przestało działać..

Co począć ?

Opublikowano

Mam pewien problem, nie wiem czy ten bot jeszcze działa ale jak już uruchomi NT i klikne start w menagerze to wyskakuje, że nostale przestało działać..

Co począć ?

Tak jest od najnowszej aktualizacji (dzisiejszej), autor musi zaktualizować bota 

Opublikowano

@killer123666

Trzeba jeszcze zatrzymać nagrywanie, ogólnie to jeśli się coś zaczyna to chyba zawsze trzeba to zakończyć. 

A dokładnie teraz wiem ,że bot nie chodzi bo funkcja "If no target go to another waypoint" nie działa(zbugowana?) i chodzenie działa TYLKO bez tego.A chodzenie bez tej funkcji jest powoooooooolne.

Opublikowano (edytowane)

@killer123666

Zatrzymałeś to nagrywanie? Funkcja "If no target go to another waypoint" robi to samo, co jej nazwa.

Edit: Dobra już nic zaczęła działać botek chwile pochodził i w trakcie jego działania włączyłem tą funkcję i zaczęła działać.

Edytowane przez killer123666
Opublikowano (edytowane)

jak dla mnie powinienes zrobic screeny all funkcji i je wyjasnic o kolei :)

i dlaczego na tym bocie. pet nie bije razem z Tobą?

i szkoda ze nie wszystko po polsku :/

Edytowane przez hugo6243
Opublikowano (edytowane)

gdzie?!
złoto i ziarno mocy mam wrzucone zeby zbierał bot ale nie zbiera tego, nie działa też funkcja z GM'em
do tego jeszcze nie zapisują sie ustawienia ktore zapisałem , wyłaczyłem komputer po czym wrocilem do domu i chciałem właczyć i juz nie ma tego pliku

Edytowane przez hugo6243
Opublikowano

@hugo6243

1. Pewnie masz je na blackliście

2. Działa

3. Źle zapisałeś lub jakiś antyvirus ci je usunął, samo z siebie nic się nie dzieję, bot nie usuwa żadnych plików, nawet tych które sam stworzył

@bladaduska

Za mało informacji żeby cokolwiek doradzić, nawet nie wiem z jakich ustawień i opcji korzystasz.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano (edytowane)

Wyłączyłem już nostale i bota więc nie powiem dokładnie, ale Attack refresh ustawiam battle i skills, Loot(blacklist i funkcje my items coś takiego, Healing(tort smietonkowy) i wpt, które ustawiam sam, nie mam włączonej opcji "If no target" czy cos takiego jakby co. Mam windows 7 64 bit odpalam jako administrator

Śmiga

Edytowane przez bladaduska
Opublikowano

dobra plik znalazłem, mam na whitelist i tylko zbiera mi ziarna złośnika :/ a jesteś doświadczonym graczem i grałeś kiedyś wojem bo mam pytanie

Opublikowano (edytowane)

9edfd99d94e30430a461aa243f067eb4.jpg

ADD ANOTHER TYPE: Wybierz np. Ziarno Mocy i dodaj do listy, zaznacz opcje whitelist i już powinno zbierać. A jakie masz pytanie co do woja?

Edytowane przez bladaduska