Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tandoria.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

FORUM POWRÓCIŁO!

Jeśli nie wyświetla ci się forum:

• wyczyść pamięć podręczną przeglądarki.
  • w cmd wpisz:
      ipconfig /release  (wtedy odłączy nam kartę sieciową)
    następnie:
      ipconfig /renew (uruchomi się karta sieciowa)
    następnie:
      ipconfig /flushdns (odświeży dnsy domen)

Jeśli to nie pomoże, zrestartuj komputer.

e2TT2Na.png

Opublikowano

Tharel..... Piszę to już ***** 20x na wszystkich możliwych źródłach kontaktu.... Nie działa mi client...... I pobranie z innego hostu też nie pomaga..... nie tylko ja mam ten problem

Opublikowano

może ktos powiedziec jak naprawic bald ,ze klietn nie chce sie wlaczyc?

Zamyka sie przy włączaniu? Zauważyłem, ze autopatcher pobiera jakieś pliki które go psują. Rozpakuj na nowo, odpal przez plik bez patchera, wgraj łatke ze strony i już.

sygna.tan.png

Opublikowano

Zamyka sie przy włączaniu? Zauważyłem, ze autopatcher pobiera jakieś pliki które go psują. Rozpakuj na nowo, odpal przez plik bez patchera, wgraj łatke ze strony i już.

tak. włączam, czarny ekran i wyłącza. już to robiłem. mam wszystko dobrze, rozpakowywałem na nowo i dalej to samo. net framework zaktualizwoany, więc w tym też nie problem. proszę o pomoc...

Opublikowano

tak. włączam, czarny ekran i wyłącza. już to robiłem. mam wszystko dobrze, rozpakowywałem na nowo i dalej to samo. net framework zaktualizwoany, więc w tym też nie problem. proszę o pomoc...

Format pomoże  <_<

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

Pobierałem nawet z innego hostingu, próbowałem przez drugi komputer i na obu to samo

Opublikowano

gdzie dropi przepustka na wieze orków?

@Edit

wtf...

Wlaczam clienta wyskakuje okno clienta i od razu znika....

Nie da się uruchomić clienta (tak jakoś nagle coś się zrypało)

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

ten problem ma wiele osob takze system nie ejst popsuty

Nikt nie mówi, że system jest popsuty. Klient instaluje ultra super hiper łącza i intrzprogramrar, których nie usuniesz.

:huh:

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

Pety i kostiumy masz na stałe a pierścionki na 150h + . W porówananiu do innych serwerów to jest tanio :) Bo na innych privach masz itemy na czas :>­

Opublikowano

taa tanio w c**j 20zl za itemek xD b***h please  z full isem ninja 1lv w metka cierpienia lalem ok 800 wieC IS DAJE STRASZNA PRZEWAGE:X

jak jesteś ciota to grasz z isem, tylko twardziele cisną bez  B)

­

­

Opublikowano

­

Start na pewno o 18? Czy przełożony? :G

hehe server pod zarobek xD.. 20zl za peta 20zl za stroj 20zl za fryz 20zl za pierscieni ja p******e ! nie polecam

Na każdym po tyle są xD, na jeszcze innych nawet wierzchowce są po 30 zł.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...